Akvaristika forum
Pretraga • Pravilnik • Album • Profil • Proveri privatne poruke • Lista članova • Registruj se Uloguj se
 akvarijum.org • Baza biljaka • Slike • Tekstovi • Video • Kalkulator • Kontakt • Marketing
 akvarijum od 20l Pogledaj sledeću temu
Pogledaj prethodnu temu
Napiši novu temuOdgovori na poruku
Objavi na Facebook
Autor Poruka
satane

Registrovan: 19 Feb 2012

PorukaPoslao: Pon Feb 20, 2012 12:09 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

dobio sam akvarijum od 20l pa bi me interesovalo šta mi je sve potrebno za funkcionalan rad akvarijuma. pesak i šljunak sam pripremio kako je objašnjeno na forumu čak sam i našao perfektnu granu od vinove loze koja se upravo priprema po opisu članova.samo neznam koju pumpu za vodu i pumpu za vazduh da kupim, i da imam sijamskog borca koji sa mojom porodicom živi već pola godine a živeo je u velikoj tegli i zbog njega sam naj više i tražio od drugara akvarijum ,koje bi mogao ribice da stavim sa njim. i da koristim filtriranu vodu koju sipam sa javnih česmi kojih imamo tri u gradu pošto je naša česmovača smrdljivo očajna

Poslednji izmenio satane dana Pon Feb 20, 2012 12:12 am, izmenjeno ukupno 1 puta
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu poruku
AquaShop
Sponzor

PorukaPoslao: Pon Feb 20, 2012 12:09 am Snimi Poruku Nazad na vrh

fgf89
Akvarista

Registrovan: 23 Feb 2010

PorukaPoslao: Pon Feb 20, 2012 1:01 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

OVako, sto se tice filtracije najbolje bi ti bilo da uradis stakleni filter, premda je to mali akvarijum po meni ne bi bilo lose da kupis neki unutrasnji filter tipa Atman At-f302 ili Atman At-f301, a sto se tice vazdusne pumpe, mozes da uzmes Atmanovu 2500, ili bilo koju sa jednim izlazom...
sale75bgd
Urednik
Urednik

Registrovan: 03 Nov 2009

PorukaPoslao: Pon Feb 20, 2012 1:07 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Za taj akvarijum samo neki hang on filter ako ces drzati ribice. Vazdusnu pumpu koju god...
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuMSN Messenger
satane

PorukaPoslao: Pon Feb 20, 2012 4:59 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

hvala a koju ribicu bi mogao da uzmem
bojanr
Akvarista

Registrovan: 03 Jan 2012

PorukaPoslao: Pon Feb 20, 2012 5:01 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Ako planiraš borca u taj akvarijum onda ti ne bi prepučio da držiš još neke ribice, njemu je najbolje kad je sam u akvarijumu a taj od 20 litara bi mu bio taman.
satane

PorukaPoslao: Pon Feb 20, 2012 5:52 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

pa vratiću ga onda u teglu ali ću odraditi kao oni vijetnamci na videu koji ima na forumu o borcima. koje bi onda ribice mogao da ubacim?
branko97KW
Akvarista

PorukaPoslao: Pon Feb 20, 2012 6:20 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

sale75bgd ::
Za taj akvarijum samo neki hang on filter ako ces drzati ribice. Vazdusnu pumpu koju god...
Ja mislim da bi mogao i obican korner filter
dr nemo
Akvarista

Registrovan: 11 Feb 2012

PorukaPoslao: Pon Feb 20, 2012 7:10 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

branko96KW ::
sale75bgd ::
Ja mislim da bi mogao i obican korner filter

Slažem se sa kolegom,može korner filter ili spuža filter pošto je mali akvarijum.
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuPošalji email
satane

PorukaPoslao: Pon Feb 20, 2012 8:15 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Image

pronašao sam ovo na net i sama slika mi je jasna ali dali mogu običan gusti kuhinjski sunđer da stavim i koju širinu cevi da stavim
Sijam king
Akvarista

Registrovan: 06 Jan 2012

PorukaPoslao: Pon Feb 20, 2012 9:02 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

ja u mom aq od 20 l imam korner folter i obavlja posao odlicno,cak i opalo lisce pokupi koje zatim puzici pojedu tamo jer su samo tamo na folteru Very Happy Very Happy Very Happy a i njega mozes lepo da zamaskiras sa biljkama Very Happy
RORY
Akvarista

Registrovan: 25 Jan 2012

PorukaPoslao: Pon Feb 20, 2012 9:13 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Bespotrebno komplikujes sebi zivot sa pravljenjem toga sto si nasao na netu, jer gotovi sundjer-filteri su vrlo jeftini.
Prikaži poruke iz poslednjih:      
Napiši novu temuOdgovori na poruku
 Skoči na:   

Srodne Teme
Tema Autor Forum Odgovori Poslao
Nema novih poruka Leto u Srbiji,akvarijum u Belgiji-POMOC? sveta021 Ishrana 2 Pet Maj 18, 2012 11:03 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka akvarijum 140 bojka--94 Akvarijumi 3 Pet Maj 11, 2012 5:36 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Akvarijum 33 L maslachak Akvarijumi 9 Čet Maj 10, 2012 5:55 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Akvarijum sa opremom Jovan85 Ponuda 0 Sre Maj 09, 2012 9:21 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka prodajem akvarijum sa cikldima ili me... DZIMI Ponuda 0 Sre Maj 09, 2012 5:12 pm Pogledaj zadnje poruke

Linkovi: MyCity  Moj biljni akvarijum  Akvarističko društvo Srbije  Pirane  Vaš Sajt  Vaš Sajt 

eXTReMe Tracker
Akvaristika
rss
Creative Commons License