| Autor |
Poruka |
satane

Registrovan: 19 Feb 2012
|
dobio sam akvarijum od 20l pa bi me interesovalo šta mi je sve potrebno za funkcionalan rad akvarijuma. pesak i šljunak sam pripremio kako je objašnjeno na forumu čak sam i našao perfektnu granu od vinove loze koja se upravo priprema po opisu članova.samo neznam koju pumpu za vodu i pumpu za vazduh da kupim, i da imam sijamskog borca koji sa mojom porodicom živi već pola godine a živeo je u velikoj tegli i zbog njega sam naj više i tražio od drugara akvarijum ,koje bi mogao ribice da stavim sa njim. i da koristim filtriranu vodu koju sipam sa javnih česmi kojih imamo tri u gradu pošto je naša česmovača smrdljivo očajna |
Poslednji izmenio satane dana Pon Feb 20, 2012 12:12 am, izmenjeno ukupno 1 puta
|
|
   |
 |
AquaShop
Sponzor
|
|
|
 |
fgf89
Akvarista
Registrovan: 23 Feb 2010
|
OVako, sto se tice filtracije najbolje bi ti bilo da uradis stakleni filter, premda je to mali akvarijum po meni ne bi bilo lose da kupis neki unutrasnji filter tipa Atman At-f302 ili Atman At-f301, a sto se tice vazdusne pumpe, mozes da uzmes Atmanovu 2500, ili bilo koju sa jednim izlazom... |
|
|
|
   |
 |
sale75bgd
Urednik

Registrovan: 03 Nov 2009
|
Za taj akvarijum samo neki hang on filter ako ces drzati ribice. Vazdusnu pumpu koju god... |
|
|
|
    |
 |
satane

|
hvala a koju ribicu bi mogao da uzmem |
|
|
|
   |
 |
bojanr
Akvarista
Registrovan: 03 Jan 2012
|
Ako planiraš borca u taj akvarijum onda ti ne bi prepučio da držiš još neke ribice, njemu je najbolje kad je sam u akvarijumu a taj od 20 litara bi mu bio taman. |
|
|
|
   |
 |
satane

|
pa vratiću ga onda u teglu ali ću odraditi kao oni vijetnamci na videu koji ima na forumu o borcima. koje bi onda ribice mogao da ubacim? |
|
|
|
   |
 |
branko97KW
Akvarista

|
| sale75bgd :: |
| Za taj akvarijum samo neki hang on filter ako ces drzati ribice. Vazdusnu pumpu koju god... |
Ja mislim da bi mogao i obican korner filter |
|
|
|
   |
 |
dr nemo
Akvarista

Registrovan: 11 Feb 2012
|
| branko96KW :: |
| sale75bgd :: |
| Za taj akvarijum samo neki hang on filter ako ces drzati ribice. Vazdusnu pumpu koju god... |
Ja mislim da bi mogao i obican korner filter |
Slažem se sa kolegom,može korner filter ili spuža filter pošto je mali akvarijum. |
|
|
|
    |
 |
satane

|
pronašao sam ovo na net i sama slika mi je jasna ali dali mogu običan gusti kuhinjski sunđer da stavim i koju širinu cevi da stavim |
|
|
|
   |
 |
Sijam king
Akvarista

Registrovan: 06 Jan 2012
|
ja u mom aq od 20 l imam korner folter i obavlja posao odlicno,cak i opalo lisce pokupi koje zatim puzici pojedu tamo jer su samo tamo na folteru a i njega mozes lepo da zamaskiras sa biljkama  |
|
|
|
   |
 |
RORY
Akvarista

Registrovan: 25 Jan 2012
|
Bespotrebno komplikujes sebi zivot sa pravljenjem toga sto si nasao na netu, jer gotovi sundjer-filteri su vrlo jeftini. |
|
|
|
   |
 |
|
|