Akvaristika forum
Pretraga • Pravilnik • Album • Profil • Proveri privatne poruke • Lista članova • Registruj se Uloguj se
 akvarijum.org • Baza biljaka • Slike • Tekstovi • Video • Kalkulator • Kontakt • Marketing
 Akvarijum PetSrdjan NEW ! Pogledaj sledeću temu
Pogledaj prethodnu temu
Napiši novu temuOdgovori na poruku
Objavi na Facebook
Autor Poruka
Pandora
Akvarista

Registrovan: 27 Jul 2011

PorukaPoslao: Sub Dec 10, 2011 10:38 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Da li je to nana posadjena u podlogu? Da joj ne bi istrulio rizom ona se veze za drvo ili za kamen i jako lepo izgleda.
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu poruku
AquaShop
Sponzor

PorukaPoslao: Sub Dec 10, 2011 10:38 pm Snimi Poruku Nazad na vrh

nikouro
Urednik
Urednik

Registrovan: 14 Feb 2010

PorukaPoslao: Sub Dec 10, 2011 10:48 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Nana moze da se veze za dekoraciju ili da se posadi. Ako se sadi treba i mora da se obrati paznja na dubinu zadnje tj da rizom nebude posadjan. U mojim akvarijumima nana je posadjena u podlozi i zaista napreduje ( cini mi se ) veoma brzo iako je spororastuca biljka.
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuPoseti sajt autora
petsrdjan
Akvarista

Registrovan: 21 Dec 2010

PorukaPoslao: Sub Dec 10, 2011 11:44 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Pa i kod mene jako lepo napreduje s obzirom da je spororastuca biljka,tako da joj sigurno nista ne fali Smile
A sto se tice slikanja,obecavam da cu sledeci update pokusati da napravim lepse slike,bez blica Wink
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuPošalji email
petsrdjan
Akvarista

PorukaPoslao: Pon Jan 30, 2012 5:52 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Evo novih slika. Napravio sam neke izmene u akvarijumu,nadam se da vam se dopada Smile
Inace strasno me muci zelena tackasta alga,sto se da videti i na nekim slikama.

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image
Bojan
Administrator
Administrator

Registrovan: 25 Feb 2009

PorukaPoslao: Pon Jan 30, 2012 9:20 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Pa skroz fino izgleda. Ne znam kako drugima ali se meni ta plava pozadina svidja. Ja bih napravio drugaciji raspored kamenja, ovako mi ne izgleda bas prirodno bar sto se tice nekog mog vidjenja.
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuPošalji emailPoseti sajt autora
bojan86
Akvarista

Registrovan: 02 Jan 2011

PorukaPoslao: Pon Jan 30, 2012 9:24 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Veoma mi se sviđa akvarijum. Sve pohvale. Sagitarija (ako se ne varam) se veoma lepo raširila.
petsrdjan
Akvarista

PorukaPoslao: Pon Jan 30, 2012 11:27 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Sagitarija raste kao sasava (pu,pu) Very Happy
Slazem se za kamenje,ali nisam imao prostora gde drugo da ih smestim zobg biljaka da ih ne tumbam opet...ali bice naravno tu jos dosta prebacivanja Smile
I hvala vam Wink
maslachak
Akvarista

Opomene: 1
Registrovan: 17 Maj 2011

PorukaPoslao: Pon Jan 30, 2012 11:28 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Super si ovo skockao Smile
petsrdjan
Akvarista

PorukaPoslao: Sub Feb 04, 2012 10:35 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Treba mi savet,kako vi sifonirate podlogu pored Sagitarije npr. Jer kao sto vidite gore na slikama ona se fino razmnozila,pa dosta otezava sifoniranje,tacnije na nekim mestima je i nemoguce.... Daj te mi neki savet molim vas...
bojan86
Akvarista

Registrovan: 02 Jan 2011

PorukaPoslao: Sub Feb 04, 2012 10:39 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Pokušaj sa crevom manjeg prečnika.

Ja, na primer, kad sifoniram oko biljaka i delova podloge gde ne mogu da "zabodem" kraj cevi za sifoniranje, ja prinesem kraj cevi i vrtim je u krug, levo-desno i tako se voda "uzburka" oko tog mesta i nečistoća se podigne sa površine i onda se usisa u cev. Ne znam da li sam bio jasan. Možda ni ja sam ne bih razumeo kad bih pročitao ovo. Smile
petsrdjan
Akvarista

PorukaPoslao: Sub Feb 04, 2012 10:44 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Kapiram te jer tako i ja radim "uzburkam" podlogu da se prljavstvina podigne,ali opet mislim da to i nije bas neko resenje Smile Veoma lako moze se ostetiti biljka,kao sto sam par puta uradio. Ali i opet se ne podigne sva necistoca. Smile
Prikaži poruke iz poslednjih:      
Napiši novu temuOdgovori na poruku
 Skoči na:   

Srodne Teme
Tema Autor Forum Odgovori Poslao
Nema novih poruka Leto u Srbiji,akvarijum u Belgiji-POMOC? sveta021 Ishrana 2 Pet Maj 18, 2012 11:03 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka akvarijum 140 bojka--94 Akvarijumi 3 Pet Maj 11, 2012 5:36 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Akvarijum 33 L maslachak Akvarijumi 9 Čet Maj 10, 2012 5:55 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Akvarijum sa opremom Jovan85 Ponuda 0 Sre Maj 09, 2012 9:21 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka prodajem akvarijum sa cikldima ili me... DZIMI Ponuda 0 Sre Maj 09, 2012 5:12 pm Pogledaj zadnje poruke

Linkovi: MyCity  Moj biljni akvarijum  Akvarističko društvo Srbije  Pirane  Vaš Sajt  Vaš Sajt 

eXTReMe Tracker
Akvaristika
rss
Creative Commons License