| Autor |
Poruka |
Pandora
Akvarista

Registrovan: 27 Jul 2011
|
Da li je to nana posadjena u podlogu? Da joj ne bi istrulio rizom ona se veze za drvo ili za kamen i jako lepo izgleda. |
|
|
|
   |
 |
AquaShop
Sponzor
|
|
|
 |
nikouro
Urednik

Registrovan: 14 Feb 2010
|
Nana moze da se veze za dekoraciju ili da se posadi. Ako se sadi treba i mora da se obrati paznja na dubinu zadnje tj da rizom nebude posadjan. U mojim akvarijumima nana je posadjena u podlozi i zaista napreduje ( cini mi se ) veoma brzo iako je spororastuca biljka. |
|
|
|
    |
 |
petsrdjan
Akvarista

Registrovan: 21 Dec 2010
|
Pa i kod mene jako lepo napreduje s obzirom da je spororastuca biljka,tako da joj sigurno nista ne fali
A sto se tice slikanja,obecavam da cu sledeci update pokusati da napravim lepse slike,bez blica  |
|
|
|
    |
 |
petsrdjan
Akvarista

|
Evo novih slika. Napravio sam neke izmene u akvarijumu,nadam se da vam se dopada
Inace strasno me muci zelena tackasta alga,sto se da videti i na nekim slikama.
 |
|
|
|
    |
 |
Bojan
Administrator

Registrovan: 25 Feb 2009
|
Pa skroz fino izgleda. Ne znam kako drugima ali se meni ta plava pozadina svidja. Ja bih napravio drugaciji raspored kamenja, ovako mi ne izgleda bas prirodno bar sto se tice nekog mog vidjenja. |
|
|
|
     |
 |
bojan86
Akvarista

Registrovan: 02 Jan 2011
|
Veoma mi se sviđa akvarijum. Sve pohvale. Sagitarija (ako se ne varam) se veoma lepo raširila. |
|
|
|
    |
 |
petsrdjan
Akvarista

|
Sagitarija raste kao sasava (pu,pu)
Slazem se za kamenje,ali nisam imao prostora gde drugo da ih smestim zobg biljaka da ih ne tumbam opet...ali bice naravno tu jos dosta prebacivanja
I hvala vam  |
|
|
|
    |
 |
maslachak
Akvarista

Opomene: 1
Registrovan: 17 Maj 2011
|
Super si ovo skockao  |
|
|
|
    |
 |
petsrdjan
Akvarista

|
Treba mi savet,kako vi sifonirate podlogu pored Sagitarije npr. Jer kao sto vidite gore na slikama ona se fino razmnozila,pa dosta otezava sifoniranje,tacnije na nekim mestima je i nemoguce.... Daj te mi neki savet molim vas... |
|
|
|
    |
 |
bojan86
Akvarista

Registrovan: 02 Jan 2011
|
Pokušaj sa crevom manjeg prečnika.
Ja, na primer, kad sifoniram oko biljaka i delova podloge gde ne mogu da "zabodem" kraj cevi za sifoniranje, ja prinesem kraj cevi i vrtim je u krug, levo-desno i tako se voda "uzburka" oko tog mesta i nečistoća se podigne sa površine i onda se usisa u cev. Ne znam da li sam bio jasan. Možda ni ja sam ne bih razumeo kad bih pročitao ovo.  |
|
|
|
    |
 |
petsrdjan
Akvarista

|
Kapiram te jer tako i ja radim "uzburkam" podlogu da se prljavstvina podigne,ali opet mislim da to i nije bas neko resenje Veoma lako moze se ostetiti biljka,kao sto sam par puta uradio. Ali i opet se ne podigne sva necistoca.  |
|
|
|
    |
 |
|
|