Akvaristika forum
Pretraga • Pravilnik • Album • Profil • Proveri privatne poruke • Lista članova • Registruj se Uloguj se
 akvarijum.org • Baza biljaka • Slike • Tekstovi • Video • Kalkulator • Kontakt • Marketing
 Akvarijum Pogledaj sledeću temu
Pogledaj prethodnu temu
Napiši novu temuOdgovori na poruku
Objavi na Facebook
Pravila:

Obavezno pročitati pravila

Autor Poruka
misa984
Akvarista

Registrovan: 26 Apr 2011

PorukaPoslao: Čet Feb 02, 2012 9:35 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Opet je,posto sam resio da ipak zadrzim veliki akvarijum mora jedan od malih da se zrtvuje!!Zato ide na prodaju akvarijum dimenzija 35x30x30 oko 30 litara,sa grejacem od 30w i vazdusnom pumpom,sa njim ide i poklopac!!Cena 2500 din,dogovor preko pp!

Image

Image
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu poruku
AquaShop
Sponzor

PorukaPoslao: Čet Feb 02, 2012 9:35 pm Snimi Poruku Nazad na vrh

Prikaži poruke iz poslednjih:      
Napiši novu temuOdgovori na poruku
 Skoči na:   

Srodne Teme
Tema Autor Forum Odgovori Poslao
Nema novih poruka Leto u Srbiji,akvarijum u Belgiji-POMOC? sveta021 Ishrana 2 Pet Maj 18, 2012 11:03 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka akvarijum 140 bojka--94 Akvarijumi 3 Pet Maj 11, 2012 5:36 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Akvarijum 33 L maslachak Akvarijumi 9 Čet Maj 10, 2012 5:55 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Akvarijum sa opremom Jovan85 Ponuda 0 Sre Maj 09, 2012 9:21 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka prodajem akvarijum sa cikldima ili me... DZIMI Ponuda 0 Sre Maj 09, 2012 5:12 pm Pogledaj zadnje poruke

Linkovi: MyCity  Moj biljni akvarijum  Akvarističko društvo Srbije  Pirane  Vaš Sajt  Vaš Sajt 

eXTReMe Tracker
Akvaristika
rss
Creative Commons License