Akvaristika forum
Pretraga • Pravilnik • Album • Profil • Proveri privatne poruke • Lista članova • Registruj se Uloguj se
 akvarijum.org • Baza biljaka • Slike • Tekstovi • Video • Kalkulator • Kontakt • Marketing
 Akvarijumske Zabice Pogledaj sledeću temu
Pogledaj prethodnu temu
Napiši novu temuOdgovori na poruku
Objavi na Facebook
Autor Poruka
Bokyly
Akvarista

Registrovan: 18 Avg 2010

PorukaPoslao: Čet Sep 02, 2010 3:29 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Jede manje ribe !!!! Provereno !!!!
imao sam je i onda je posle jedno 3-4 meseca sama od sebe iskocila i do ujutru se osusila ! Sad
Kod nas u Rumi ih ima povremeno i kostaju oko 100-150 kinti !
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu poruku
AquaShop
Sponzor

PorukaPoslao: Čet Sep 02, 2010 3:29 pm Snimi Poruku Nazad na vrh

nemanja1994ki
Akvarista

Registrovan: 10 Apr 2010

PorukaPoslao: Pet Sep 03, 2010 2:03 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Uh video sam ih i iskreno,nebi ih ubacio u akvarijum da mi je daju uaua
Wlayko91
Akvarista

Registrovan: 02 Avg 2010

PorukaPoslao: Pet Sep 03, 2010 2:31 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

takodje... Imaju u Beogradskom Zoo vrtu da se kupe, cini mi se da je 150 din za komad, velicine su 3cm, bele boje...
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuMSN Messenger
stefkoss
Banovan
Banovan

Registrovan: 07 Avg 2010

PorukaPoslao: Sub Sep 04, 2010 8:36 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

moram jedan put da podjem u taj beogradski zoo vrt
a evo ovde vidite kako izgledaju http://www.akvarijum.org/forum.....e%20zabice
Labeo Bicolor
Akvarista

Opomene: 1

PorukaPoslao: Sub Sep 04, 2010 8:44 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Vidjao sam taj oglas sa albino zabama, ko neke debele utvare...ne bih ja to stavljao...
Wlayko91
Akvarista

Registrovan: 02 Avg 2010

PorukaPoslao: Sub Sep 04, 2010 11:43 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

smorice i onog kome se cine zanimljivim, uopste nisu toliko aktivne, aktivnije su manje od Corydorasa, na svakih nekoliko minuta se malo pomere i sl... brevise bleje na dnu.
Labeo Bicolor
Akvarista

Opomene: 1

PorukaPoslao: Sub Sep 04, 2010 11:51 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Ma samo zablji bataci i kraj Wink
Waterly
Slučajni Prolaznik

Registrovan: 08 Dec 2011

PorukaPoslao: Čet Dec 08, 2011 11:36 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

mene zanimaju ove albino Smile
Vlada991
Akvarista

Registrovan: 06 Avg 2011

PorukaPoslao: Pet Dec 09, 2011 12:18 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Wlayko91 ::
smorice i onog kome se cine zanimljivim, uopste nisu toliko aktivne, aktivnije su manje od Corydorasa, na svakih nekoliko minuta se malo pomere i sl... brevise bleje na dnu.

Moji cory-ji su ludi, tako da ako su tako aktivne, ocu i ja jednu! Razz
blackfish
Akvarista

Registrovan: 30 Nov 2011

PorukaPoslao: Pet Dec 09, 2011 7:40 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Licno meni u akvarjumima nediraju ribe uopste,hrane se hranom za ribe i ok su...Cak i neprljaju vodu kao sto se prica a i njih ribe nediraju...Bar ne jos

Oglasi se postavljaju u odeljku za oglase!
Jovan85
Akvarista

Registrovan: 10 Jan 2011

PorukaPoslao: Pet Dec 09, 2011 8:41 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

blackfish ::
Licno meni u akvarjumima nediraju ribe uopste,hrane se hranom za ribe i ok su...Cak i neprljaju vodu kao sto se prica a i njih ribe nediraju...Bar ne jos

Dzabe kad su gadne ko sam djavo. Wink Zanimljiviji su mi oni sareni dazdevnjaci ili sta god. Mada ni jedno ni drugo ne bih stavio u akvarijum.
stsasa
Akvarista

Registrovan: 05 Jan 2012

PorukaPoslao: Čet Jan 05, 2012 10:31 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Afričke kandžaste zabe su zahvalne za držanje kako normali tako i ove albino. Imaju svoj šarm. Diraju samo ono što može stati u njihova usta.
Prikaži poruke iz poslednjih:      
Napiši novu temuOdgovori na poruku
 Skoči na:   

Srodne Teme
Tema Autor Forum Odgovori Poslao
Ovaj forum je zaključan i ne možete menjati teme ili odgovarati Da li biljke koje nisu akvarijumske m... Icara Biljke 2 Pet Feb 03, 2012 9:28 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Zabice sijamski borac Ostali Stanovnici 3 Čet Dec 15, 2011 12:33 am Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Kako se sade akvarijumske biljke? Balkan Biljke 4 Ned Jun 12, 2011 4:55 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Pitanje oko akvarijuma i akvarijumske... BaTa1984 Akvarijumi 13 Uto Apr 19, 2011 10:37 am Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Akvarijumske Ajkule? bobitina Ribe 10 Čet Mar 03, 2011 6:23 pm Pogledaj zadnje poruke

Linkovi: MyCity  Moj biljni akvarijum  Akvarističko društvo Srbije  Pirane  Vaš Sajt  Vaš Sajt 

eXTReMe Tracker
Akvaristika
rss
Creative Commons License