Akvaristika forum
Pretraga • Pravilnik • Album • Profil • Proveri privatne poruke • Lista članova • Registruj se Uloguj se
 akvarijum.org • Baza biljaka • Slike • Tekstovi • Video • Kalkulator • Kontakt • Marketing
 Alge + Pesak Pogledaj sledeću temu
Pogledaj prethodnu temu
Napiši novu temuOdgovori na poruku
Objavi na Facebook
Autor Poruka
edmond.vujic
Akvarista

Registrovan: 17 Avg 2011

PorukaPoslao: Uto Nov 22, 2011 8:18 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Pocetkom Januara planiram da cistim ceo akvarijum , stavicu novi krov, novi filter, novu podlogu, neke stare a neke nove biljke , nove lajsne drvene samo ribe ostaju iste Very Happy .
Sada me interesuje kako najbolje zastititi pesak od algi, sada imam neku rizlu ali je puna lagi ubacicu novu podlogu rasejani pesak kao onaj za gradzevinu i kako ga najbolje zastititi od algi .
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuMSN Messenger
AquaShop
Sponzor

PorukaPoslao: Uto Nov 22, 2011 8:18 pm Snimi Poruku Nazad na vrh

dr nemo
Akvarista

Registrovan: 11 Feb 2012

PorukaPoslao: Sre Feb 22, 2012 10:55 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Dobro ga operi i naravno prokuvaj.To ti je sve,a alge dolaze od mjesta na kojem si postavio akvarijum,svijetla u akvarijumu,koliko hraniš ribu i filtracije.Uostalom koliki je akvarijum,šta imaš od opreme ništa nisi napisao!
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuPošalji email
Prikaži poruke iz poslednjih:      
Napiši novu temuOdgovori na poruku
 Skoči na:   

Srodne Teme
Tema Autor Forum Odgovori Poslao
Nema novih poruka Kvarcni pesak u Nisu CoFi Podloga 0 Sre Maj 16, 2012 2:40 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Eritromicin za zelen alge? Alpha Alge 8 Uto Maj 15, 2012 4:42 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Kvarcni pesak u Mladenovcu kaplarm Razno 10 Uto Maj 15, 2012 1:58 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Alge kao paucina i zelene tackaste samo guppy <333 Alge 5 Ned Maj 06, 2012 7:26 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Kvarcni pesak kaplarm Tražnja 0 Pet Apr 27, 2012 7:07 pm Pogledaj zadnje poruke

Linkovi: MyCity  Moj biljni akvarijum  Akvarističko društvo Srbije  Pirane  Vaš Sajt  Vaš Sajt 

eXTReMe Tracker
Akvaristika
rss
Creative Commons License