Akvaristika forum
Pretraga • Pravilnik • Album • Profil • Proveri privatne poruke • Lista članova • Registruj se Uloguj se
 akvarijum.org • Baza biljaka • Slike • Tekstovi • Video • Kalkulator • Kontakt • Marketing
 Amazonac pregrizao stablo biljke Pogledaj sledeću temu
Pogledaj prethodnu temu
Napiši novu temuOdgovori na poruku
Objavi na Facebook
Autor Poruka
Fiber
Akvarista

Registrovan: 21 Avg 2011

PorukaPoslao: Sre Dec 28, 2011 8:54 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Desava li se vama da vam Amazonac jednostavno pregrize stablo biljke i ode dalje? Kao da zeli da me iznervira i namerno to uradi. Evil or Very Mad
Ne jede listove, vec samo pregrize stabljiku, lis otpadne, i on produzi dalje svojim putem. To mi se desilo sa drezgom, jednom sam nasao pregrizenu ludwigiu repens,
par odgrizenih listova lotusa (tako se zove valjda, ako nisam pobrkao nesto) i jednom sam puza uhvatio na delu da jede nanu, odnosno da je pregrizao stablo lista na pola.
I pojeden mi je celokupan izdanak nane, svi listovi (3-4 komada). Ubacujem dovoljno hrane za dno, hranim ih povrcem svaki dan i vidim ih da jedu, tako da gladni nisu.
Ne znam u cemu je problem, jel nervozan ili buntovan... Mr. Green
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu poruku
AquaShop
Sponzor

PorukaPoslao: Sre Dec 28, 2011 8:54 pm Snimi Poruku Nazad na vrh

sale_
Akvarista

Registrovan: 21 Nov 2010

PorukaPoslao: Sre Dec 28, 2011 9:00 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

pa zabranjeno bilje je uvek sladje Smile desavalo se, zato se lepo poklonio. ako imas neki akvarijum sa malcima gde nema nesto biljaka, ili spoljni filter malo veci, mozes ga tamo prebaciti.
Fiber
Akvarista

Registrovan: 21 Avg 2011

PorukaPoslao: Čet Dec 29, 2011 4:18 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Dosade jedne, a bas sam se poradovao da nemam problema sa njima. Sad Cudi me da grickaju kad ljudi kazu da ne rade to, a i hranim ih dovoljno.
Nista, za sada cu da okrecem glavu, ako preteraju udomicu ih. Laughing Hvala na odgovoru!
Prikaži poruke iz poslednjih:      
Napiši novu temuOdgovori na poruku
 Skoči na:   

Srodne Teme
Tema Autor Forum Odgovori Poslao
Nema novih poruka Menjam razno za kozice, mahovinu ili ... maredelija Razmena 0 Uto Maj 15, 2012 12:19 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Biljke cvetnice milang Tražnja 0 Pon Maj 14, 2012 12:36 am Pogledaj zadnje poruke
Ovaj forum je zaključan i ne možete menjati teme ili odgovarati Biljke Serafim Tražnja 1 Čet Maj 10, 2012 6:12 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka K: jake i razvijene biljke koje mogu ... Woofer Tražnja 2 Pon Maj 07, 2012 8:13 am Pogledaj zadnje poruke
Ovaj forum je zaključan i ne možete menjati teme ili odgovarati Biljke za Platiku maredelija Razmena 1 Čet Maj 03, 2012 7:49 pm Pogledaj zadnje poruke

Linkovi: MyCity  Moj biljni akvarijum  Akvarističko društvo Srbije  Pirane  Vaš Sajt  Vaš Sajt 

eXTReMe Tracker
Akvaristika
rss
Creative Commons License