|
|
|
| Autor |
Poruka |
Fiber
Akvarista

Registrovan: 21 Avg 2011
|
Desava li se vama da vam Amazonac jednostavno pregrize stablo biljke i ode dalje? Kao da zeli da me iznervira i namerno to uradi.
Ne jede listove, vec samo pregrize stabljiku, lis otpadne, i on produzi dalje svojim putem. To mi se desilo sa drezgom, jednom sam nasao pregrizenu ludwigiu repens,
par odgrizenih listova lotusa (tako se zove valjda, ako nisam pobrkao nesto) i jednom sam puza uhvatio na delu da jede nanu, odnosno da je pregrizao stablo lista na pola.
I pojeden mi je celokupan izdanak nane, svi listovi (3-4 komada). Ubacujem dovoljno hrane za dno, hranim ih povrcem svaki dan i vidim ih da jedu, tako da gladni nisu.
Ne znam u cemu je problem, jel nervozan ili buntovan...  |
|
|
|
   |
 |
AquaShop
Sponzor
|
|
|
 |
sale_
Akvarista

Registrovan: 21 Nov 2010
|
pa zabranjeno bilje je uvek sladje desavalo se, zato se lepo poklonio. ako imas neki akvarijum sa malcima gde nema nesto biljaka, ili spoljni filter malo veci, mozes ga tamo prebaciti. |
|
|
|
   |
 |
Fiber
Akvarista

Registrovan: 21 Avg 2011
|
Dosade jedne, a bas sam se poradovao da nemam problema sa njima. Cudi me da grickaju kad ljudi kazu da ne rade to, a i hranim ih dovoljno.
Nista, za sada cu da okrecem glavu, ako preteraju udomicu ih. Hvala na odgovoru! |
|
|
|
   |
 |
|
|
|