Akvaristika forum
Pretraga • Pravilnik • Album • Profil • Proveri privatne poruke • Lista članova • Registruj se Uloguj se
 akvarijum.org • Baza biljaka • Slike • Tekstovi • Video • Kalkulator • Kontakt • Marketing
 AnBoy fotke bilja :-) Pogledaj sledeću temu
Pogledaj prethodnu temu
Napiši novu temuOdgovori na poruku
Objavi na Facebook
Autor Poruka
Anboy
Urednik
Urednik

Registrovan: 16 Feb 2011

PorukaPoslao: Sub Jan 28, 2012 3:03 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Evo danas pala jedna lepa fotkica pistije, pa reko da podelim sa vama.

Image
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu poruku
AquaShop
Sponzor

PorukaPoslao: Sub Jan 28, 2012 3:03 pm Snimi Poruku Nazad na vrh

tusta
Akvarista

Opomene: 1
Registrovan: 14 Sep 2011

PorukaPoslao: Sub Jan 28, 2012 7:04 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

anboy kolika ti je rasveta u aq u kome ti se nalazi ozelot, imam ih nekoliko komada u razlicitim akvarijumima, ali generalno samo mlad list dobije crvenu boju, a zatim pocinje da je gubi nakon par dana kad dostigne punu velicinu i krene sledeci list... ovaj kod tebe je zaista divan.... i moji izbacuju gomilu pelcera, ali te mlade biljke kad ih odvojim od maticne jako kilavu rastu, bas sporo, da li je to kod njih normalno ili ja ocigledno imam neki problem u akvarijumu Smile
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuPoseti sajt autora
Anboy
Urednik
Urednik

PorukaPoslao: Sub Jan 28, 2012 8:23 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

tusta ::
anboy kolika ti je rasveta u aq u kome ti se nalazi ozelot, imam ih nekoliko komada u razlicitim akvarijumima, ali generalno samo mlad list dobije crvenu boju, a zatim pocinje da je gubi nakon par dana kad dostigne punu velicinu i krene sledeci list... ovaj kod tebe je zaista divan.... i moji izbacuju gomilu pelcera, ali te mlade biljke kad ih odvojim od maticne jako kilavu rastu, bas sporo, da li je to kod njih normalno ili ja ocigledno imam neki problem u akvarijumu Smile

Tu je bilo na 270liara T8- 4*36W osram flora i jako se lopo pokazalo to osvetljenje. Problem kod T8 sto moras na nekih 8meseci da menjas komplet osvetljenje da bi ti i dalje uslovi u akvarijumu bili u fulu. I ovaj moj ehinodorus ozelot zavisi jako puno od uslova u kojim se drzi, od uslova varira i boja listova. Sto se tice malih pelcera, neki se brzo prime i postanu lepi veliki, dok neki kilave i stagniraju da se iznerviras. Primetio sam da se vremenom maticna biljka u korenu podeli u dve, to je bas zanimljivo.
tusta
Akvarista

Opomene: 1
Registrovan: 14 Sep 2011

PorukaPoslao: Sub Jan 28, 2012 9:00 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

imamo identicnu jacinu svetla, nesto malo vise od 0,5 w po litru, i kod mene je T8 ,2xgrolux i jedna obicna daylight... stare su nekoliko meseci, tako da to je OK... ali dobro, malo si me utesio s obzirom da i kod tebe pelceri idu djene-djene Smile
Ne znam da li bi bila bolja varijanta da ostavim samo jednu grolux a umesto nje da ubacim jos jednu obicnu.. grolux mi deluju nekako jako slabe, zapravo one i jesu slabe.... e sad, nisam pametan.... mesto za dodatnu armaturu nemam... jbga..
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuPoseti sajt autora
Anboy
Urednik
Urednik

PorukaPoslao: Ned Jan 29, 2012 8:09 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Tusta ja da sam na tvom mestu iskesirao bi se za malo bolju rasvetu, grulux jeste slab a daylight nisam nikad koristio. Kazem sa osramovom florom sam ekstra bio zadovoljan.
Milanche 90
Akvarista

Registrovan: 16 Dec 2011

PorukaPoslao: Pet Maj 04, 2012 9:18 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Jako lepo bilje!Smile
A reci mi samo druze naziv onih biljaka sto su kao zbunovi ? Bas mi se svidjaju stavio bih i ja.
Pozdrav.
Kristina
Akvarista

Registrovan: 25 Jan 2012

PorukaPoslao: Sub Maj 05, 2012 11:06 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

To sam isto htela i ja da pitam.I da li imas visak(PP)
Shone Pa
Akvarista

Registrovan: 24 Jan 2011

PorukaPoslao: Pon Maj 07, 2012 1:10 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Posto je tema fotografija a tvoje izgledaju odlicno,mozes li nam pribliziti informaciju kojim aparatom,na koji nacin i koju dodatnu opremu koristis da bi napravio lepu fotografiju ?

Unapred zahvalan
Shone Pa

Pozdrav
Prikaži poruke iz poslednjih:      
Napiši novu temuOdgovori na poruku
 Skoči na:   

Srodne Teme
Tema Autor Forum Odgovori Poslao
Nema novih poruka rasveta za akvarijum bez bilja malac Oprema 7 Ned Apr 08, 2012 11:21 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Fotke nekih mojih "ostalih stano... Fiber Ostali Stanovnici 8 Sre Mar 28, 2012 4:02 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Jecham-prodaja bilja i kozica u Smede... jecham Ponuda 0 Pet Feb 24, 2012 9:16 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Anboy fotkice Boraca Anboy Ribe 41 Ned Dec 18, 2011 8:13 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka AnBoy fotkice gupija Anboy Guppy fun club 36 Ned Dec 11, 2011 4:09 pm Pogledaj zadnje poruke

Linkovi: MyCity  Moj biljni akvarijum  Akvarističko društvo Srbije  Pirane  Vaš Sajt  Vaš Sajt 

eXTReMe Tracker
Akvaristika
rss
Creative Commons License