Akvaristika forum
Pretraga • Pravilnik • Album • Profil • Proveri privatne poruke • Lista članova • Registruj se Uloguj se
 akvarijum.org • Baza biljaka • Slike • Tekstovi • Video • Kalkulator • Kontakt • Marketing
 AnBoy fotke bilja :-) Pogledaj sledeću temu
Pogledaj prethodnu temu
Napiši novu temuOdgovori na poruku
Objavi na Facebook
Autor Poruka
Anboy
Urednik
Urednik

Registrovan: 16 Feb 2011

PorukaPoslao: Sub Jun 18, 2011 9:54 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Pozdrav svima. Zelim da podelim sa vama par lepih fotkica bilja. Nadam se da ce te uzivati. Inace imo sam nesrecu jer mi se formatirao HD i ovo je samo delic onoga sto sam imao.

Image

Image

Image

Image
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu poruku
AquaShop
Sponzor

PorukaPoslao: Sub Jun 18, 2011 9:54 pm Snimi Poruku Nazad na vrh

Anboy
Urednik
Urednik

PorukaPoslao: Sub Jun 18, 2011 10:04 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Image

Image

Image

Image
Anboy
Urednik
Urednik

PorukaPoslao: Sub Jun 18, 2011 10:06 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Image

Image

Image

Image
Anboy
Urednik
Urednik

PorukaPoslao: Sub Jun 18, 2011 10:07 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Image

Image

Image

Image
stefanovic^v
Akvarista

Registrovan: 29 Okt 2010

PorukaPoslao: Sub Jun 18, 2011 10:51 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Anboy mnogo lepe biljke cestitka
Stvarno su sve super i zdrave Bravo
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuPošalji email
Chola
Akvarista

Registrovan: 09 Feb 2011

PorukaPoslao: Sub Jun 18, 2011 11:02 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Odlicne slike, jos bolje biljke. Mozes li malo da predstavis aq, koje osvetljenje i litrazu?
Anboy
Urednik
Urednik

PorukaPoslao: Sub Jun 18, 2011 11:10 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Chola, ko bi to zapamtio koja je litraza, osvetljenje, prihrana.... To su slike u poslednje 3 godine a veruj mi jako puno se toga izmenilo. Za bilje je naj vaznije naci balans.
Bojan
Administrator
Administrator

Registrovan: 25 Feb 2009

PorukaPoslao: Ned Jun 19, 2011 4:08 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Lepo, lepo. Steta sto je samo ovo ostalo jer verujem da je tu bilo jos mnogo lepih slika.
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuPošalji emailPoseti sajt autora
boskonet
Akvarista

Opomene: 1
Registrovan: 12 Dec 2010

PorukaPoslao: Ned Jun 19, 2011 4:11 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Da li neko moze da mi kaze koje se biljke nalaze :

Prvi post druga biljka
Treci post prva biljka

Obe su crvene ????
stefanovic^v
Akvarista

Registrovan: 29 Okt 2010

PorukaPoslao: Ned Jun 19, 2011 5:01 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Cini mi se da su obe Ludwigie repens rubin.
Mirko_98
Akvarista

Registrovan: 16 Maj 2011

PorukaPoslao: Ned Jun 19, 2011 7:14 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Jesu obe su Ludwigie repens rubin. Wink
rainforest
Akvarista

Registrovan: 04 Jan 2011

PorukaPoslao: Ned Jun 19, 2011 11:01 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

boskonet ::
Da li neko moze da mi kaze koje se biljke nalaze :

Prvi post druga biljka
Treci post prva biljka

Obe su crvene ????

E da , baš su crveno crvene, čak je i limnophila sessilflora ispod nje crvena.
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuPoseti sajt autora
Anboy
Urednik
Urednik

PorukaPoslao: Pon Jun 27, 2011 9:06 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

U tom biljnom akvarijumu su svega 4*36W T8 osram flora, CO2 iz boce (uvek imam problema sa difuzorom nikako konstantnu kolicinu CO2 da imam u akvarijumu) i djubrim radovno mikro+makro elementi. Zanimljivo kako bilje ima lepu crvenkastu boju. Imam echinodorus ozelot red u tom akvarijumu prelep je, samo neznam kako da ga slikam.

P.S. sve su Ludwigie repens, rubin je brutalniji Laughing
petsrdjan
Akvarista

Registrovan: 21 Dec 2010

PorukaPoslao: Pon Jun 27, 2011 11:39 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Ja zaista kad vidim ovako nesto najezim se... Stvarno svaka cast Smile
Anboy
Urednik
Urednik

PorukaPoslao: Pet Jul 08, 2011 10:48 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Slicica Ehinodorusa ozelot red, koji je poludio skroz. Zanimljivo kod ove biljke je to da kad dostigne punu lepotu izbaci jako puno pelcera i onda se gadno ofuca, pa iz pocetka. Jos jedna stvar vezana za ovu biljku je da trpi i najgore uslove i za to vreme stagnira ali cim dobije povoljne uslove PODIVLJA Very Happy

Image
Prikaži poruke iz poslednjih:      
Napiši novu temuOdgovori na poruku
 Skoči na:   

Srodne Teme
Tema Autor Forum Odgovori Poslao
Nema novih poruka rasveta za akvarijum bez bilja malac Oprema 7 Ned Apr 08, 2012 11:21 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Fotke nekih mojih "ostalih stano... Fiber Ostali Stanovnici 8 Sre Mar 28, 2012 4:02 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Jecham-prodaja bilja i kozica u Smede... jecham Ponuda 0 Pet Feb 24, 2012 9:16 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Anboy fotkice Boraca Anboy Ribe 41 Ned Dec 18, 2011 8:13 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka AnBoy fotkice gupija Anboy Guppy fun club 36 Ned Dec 11, 2011 4:09 pm Pogledaj zadnje poruke

Linkovi: MyCity  Moj biljni akvarijum  Akvarističko društvo Srbije  Pirane  Vaš Sajt  Vaš Sajt 

eXTReMe Tracker
Akvaristika
rss
Creative Commons License