Anboy - Odakle uvozis borce i kakva je procedura - mislim na zadrzavanje riba u carini/karantinu/posti gde god u ovoj nasoj administraciji moze da zapne...
video sam neke predivne borce ali je uzgajivac iz tajlanda - pa mi je frka naruciti tako nesto - bilo bi mi zao da uginu tokom transporta
Ne uvozim ih nego ih kupim u veleprodaji. U zadnjoj turi je bilo par lepih komada. Gledam i ja na netu sve i svasta, jedina mi je opcija sverc iz Segedina ali ni oni nemaju neki izbor. Danas sam nesto na brzaka slikao, evo slika jednog mladog muzjaka.
Ovaj mali je besan ko ZMAJ
Poslednji izmenio Anboy dana Ned Mar 04, 2012 5:41 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
opa mali je besan sam na sebe
lep, lep
ja cu izgleda da ostanem bez mog plavca, sav se ofucao, pobelo mu stomak, ne jede, sreca pa je potomstvo ostavio... a i ocekujem CT momcinu
Bice jos fotkica, jer u svojoj kolekciji malih boraca imam oko 30 komada (manje vise svi su ili plavi ili belo plavi). Trenutno punim bateriju od fotoaparata i popodne uz kaficu ide novo fotkanje.
Anboy Urednik
Registrovan: 16 Feb 2011
E evo me posle dva dana opet. U subotu sam imao ekstra plan al me temperatura zakucala za krevet. Veceras sam na brzaka fotkao dva borca mala, evo fotkica.
Ovaj ce biti kao cale, prva fotka sa prve strane
Anboy Urednik
anboy koliko su stare ove zenke?
ne mogu telefonom lepo da slikam, ako dodjem do aparata slikacu moj narastaj, bice lepih...
ocekujem ct slikice narastaj...
pa da proberem sebi nesto
Anboy Urednik