Autor |
Poruka |
oldwolf
Akvarista

Registrovan: 13 Nov 2016
|
Pa kažem ti ja ,trebalo bi sada dama da udje unutar kokosa, slično je i kod ptica , drugih životinja,
mada nije 100%, čekaj malo, budi strpljiva, ništa se ne dešava sad za sad. |
|
|
   |
 |
AquaShop
Sponzor
|
|
|
 |
nercibald
Akvarista
Registrovan: 20 Mar 2016
|
Nakon skoro dvije godine pokusaja evo ga pojavio se mali anci
https://ibb.co/b5u50d
Prije dvije godine sam imao male anci al su uginuli, vjerovatno moja greska, nakon toga sam koristio easy life filter medium, do unazad 2 mjeseca. Koristim cesmovacu i sredstvo za neutralisanje hlora. Da li je moguće da im nije godio easy life filter medium, ili je to tek onako slucajnost. |
|
|
   |
 |
nercibald
Akvarista
Registrovan: 20 Mar 2016
|
Muzjak od druge zenke izbacuje ikru van kućice, pokusao sam vratiti al kao da je ne zeli . Sad sam je prebacio u dio gdje je pumpa, na dnu su zute boje izgledaju zdravo. Da li ce prezivjeti? |
|
|
   |
 |
Voja85
Akvarista
Registrovan: 11 Mar 2015
|
Pozdrav ljudi pitanje za vas sto mrestite dugo acije. Dali je neko mrestio acije da je muzjaka mnogo manji od zenke? Jel je moguc mrest? |
|
|
   |
 |
stsasa
Akvarista

Registrovan: 05 Jan 2012
|
Jeste, mrest je moguć sa mladim (mali) mužijakom i starom ženkom (velika). Važno je da je mužijak zreo. |
|
|
   |
 |
Voja85
Akvarista
|
Hvala u pitanju je red slajer muzjak i slajer zena obicna koja je skoro pa duplo veca od njega |
|
|
   |
 |
Voja85
Akvarista
|
Zdravo svima da neotvaram novu temu? Kakvi malci acija ce da ispadnu od roditelja? Prvi par je red muzjak kratki i slajer zenka cena drugi par je lda16 muzjak kratki i albino slajer zenka treci par je red slajer muzjak i lda16 slajer zenka. Ko ima iskustva nek pise! hvala! 😀 |
|
|
   |
 |
Bojan95
Akvarista

Registrovan: 15 Dec 2018
|
Evi da ti ja odgovorim..imao sam u poslednjih godinu dana vise od 10 mrestova..imam gold muzjaka i crnu zenku kao jedan par i iz njihovog mresta pored malaca njihovog varijeteta dobijam i red i braon ancije. I par crnih Ancija, tu dobijam i albino ancije ali vecinom su crni, u poslednjem mrestu je bilo samo 5-6 albino. Slajere nikad nisam imao, nikad ih nisam ni mrestio i ukrstao sa ovima sa kratkim perajima. Mislim da nema nikakvih pravila, i da ces znati kakvi su im malci tek kad ih vidis posle prvog mresta. Od istog para ces uglavnom imati slicne mrestove. |
|
|
   |
 |
|