Autor |
Poruka |
Blue
Urednik

Registrovan: 21 Jul 2009
|
Lepo je i korisno, svakako da ima mesta za doradu, ali ima i vremena. Nego, kako ispade 18MB?
Udri malo po optimizaciji slika koje su u sklopu aplikacije, pretpostavljam da je to odvuklo najvise. Mozes i da preselis vise sadrzaja online, nema potrebe da sve bude u sklopu aplikacije. |
|
|
   |
 |
AquaShop
Sponzor
|
|
|
 |
petsrdjan
Akvarista

Registrovan: 21 Dec 2010
|
Na zalost mora,tj.moralo je ovako jer moja zamisao je bila da se vidi tekst odmah pored slike,da ne mora da se klikne na odredjenu biljku npr.pa tek onda da ti da informacije o njoj i sliku .
Jer ovako slike su na aplikaciji,ali aplikacija sama po sebi nema mogucnost da prikaze slike sa neta,vec moze da bude "precica" do iste. Ako me kapiras sta kazem
Iskreno da vam kazem zaludeo sam se skroz bio sa aplikacijom i radio nonstop dok nisam zavrsio. Pa sam tu i napravio par propusta,al sve se da ispraviti  |
|
|
    |
 |
Cvrc
Akvarista

Registrovan: 10 Jul 2011
|
Dodaj ti njoj opciju da moze da se prebaci na memorijsku karticu  |
|
|
    |
 |
petsrdjan
Akvarista

|
Moze,ali to ne zavisi od nje vec od verzije androida koju koristis. U slucaju da tvoja verzija ne podrzava tu mogucnost imas programe poput "App 2 SD (move app to SD) " koji ce ti zavrsiti posao  |
|
|
    |
 |
Cvrc
Akvarista

|
app 2 sd je ne prepoznaje kao aplikaciju koja moze da se prebaci zato i rekoh  |
|
|
    |
 |
petsrdjan
Akvarista

|
U tom slucaju probaj sa nekim dr.programcicem kao sto je app2 sd
P.S. Ne zaboravite da me ocenite  |
|
|
    |
 |
Bojan
Vlasnik

Registrovan: 25 Feb 2009
|
Mnogo je velika a ne moze da se prebaci na sd. Ne postoji mogucnost opcije prebacivanja na sd? |
|
|
     |
 |
D-KEE
Akvarista

Registrovan: 11 Jan 2012
|
Kod mene je verzija aplikacije 2.6 velicina je oko 0.95mb i sve je uredno na sd kartici
Jesu li vam root-ovani telefoni? i koju verziju androida imate? |
|
|
   |
 |
petsrdjan
Akvarista

|
Sve zavisi od telefona koji koristite,odnosno androida koji je na njemu. Meni je npr.cela aplikacija na SD kattici. Nisam je ja tu prebacio,vec se sama tu smestila cim sam instalirao app. Ne kazem da je malo 18mb ali opet zavisi i od interne memorije tel. (ako vec ne mozete da prebacite na SD ) ja imam 1Gb interne mem.i nije mi problem instalirati ovoliku app. |
|
|
    |
 |
Bojan
Vlasnik

Registrovan: 25 Feb 2009
|
Meni je interna manja i trudim se da sve sve sto mogu prebaciti na sd bude prebaceno. Kod mene je android 2.3 u pitanju. |
|
|
     |
 |
Cvrc
Akvarista

|
Normalno dan nije rootovan telefon kad je jos pod garancijom A isto tako fali memorije  |
|
|
    |
 |
petsrdjan
Akvarista

|
Pa ne znam sta da vam kazem
App nije mogla stvarno da bude manja... Pokusaj te sa nekim programima za prebacivanje sa memorije tel.na memoriju SD . |
|
|
    |
 |
D-KEE
Akvarista

Registrovan: 11 Jan 2012
|
settings/applications/manage applications/ pa kada kliknete na neku aplikaciju imacete (ili ne) opciju da prebacite aplikaciju na sd karticu (move to sd card) |
|
|
   |
 |
Blue
Urednik

Registrovan: 21 Jul 2009
|
Kako bi bilo da zanemarimo cinjenicu da je na nekim platformama nemoguce prebaciti na SD?
Poenta ove teme je da nam Srdjan predstavi aplikaciju, obavestava nas o razvoju i mogucnostima, a mi komentarisemo i na taj nacin mu pomazemo da je okrene u pravom smeru.
(Ne)mogucnost instalacije na SD u nekim slucajevima je jedan od detalja, ali svakako ne najbitnija stvar vezana za aplikaciju da bi tupili o tome jos 2 strane.
Ajmo neki komentar vezano za funkcionalnost, sadrzaj, dizajn,... Bar podrska autoru za ocigledan trud, ako nista drugo.
Hvala! |
|
|
   |
 |
petsrdjan
Akvarista

|
Ako neko nije ocenio aplikaciju,neka to uradi molim vas,jer cini mi se da me ostali takmicari "buse" losim ocenama  |
|
|
    |
 |
|