Akvaristika forum
Pretraga • Pravilnik • Album • Profil • Proveri privatne poruke • Lista članova • Registruj se Uloguj se
 akvarijum.org • Baza biljaka • Slike • Tekstovi • Video • Kalkulator • Kontakt • Marketing
 Aq Y2K986 140L Pogledaj sledeću temu
Pogledaj prethodnu temu
Napiši novu temuOdgovori na poruku
Objavi na Facebook
Autor Poruka
tirkez
Akvarista

Registrovan: 09 Jan 2011

PorukaPoslao: Ned Jan 08, 2012 1:56 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Lep aq kozica jos lepse . pitanjce jedno koliko kozama treba da porastu na neku normalnu vellicinu ?
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu poruku
AquaShop
Sponzor

PorukaPoslao: Ned Jan 08, 2012 1:56 pm Snimi Poruku Nazad na vrh

Y2K986
Akvarista

Registrovan: 18 Sep 2011

PorukaPoslao: Sub Jan 14, 2012 2:49 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Pffff...ne mogu tacno da ti kazem. Ja sam poceo sa 5 komada, dosao do par stotina za 3-4 meseca. Rekao bih barem 45 dana...
Neka se nadoveze neko ko moze preciznije da kaze.
matija2008
Akvarista

Registrovan: 23 Dec 2010

PorukaPoslao: Sub Jan 14, 2012 5:44 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Aq ti je extra!!! Gledam ga i zamisljam moj kako ce da izgleda Smile
Pravim za par dana jedan po istim dimenzijama kao sto je tvoj!
Y2K986
Akvarista

PorukaPoslao: Sub Jan 14, 2012 7:19 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Samo guraj. Za sve ostalo tu sam za pomoc. Wink
matija2008
Akvarista

Registrovan: 23 Dec 2010

PorukaPoslao: Sre Feb 01, 2012 6:45 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Kako uspevas da ti bilje bude tako lepe zelene boje??? Neka prihrana, ili sta???
Y2K986
Akvarista

PorukaPoslao: Ned Feb 19, 2012 9:39 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Nema nikakve prihrane. Dobra zemlja, dobro svetlo, i povremeno CO2 kad se setim. Stizu neke sveze slicice za +/- pola sata...
Y2K986
Akvarista

PorukaPoslao: Ned Feb 19, 2012 10:02 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Kakve su impresije? Treba li nesto menjati/dodati? Smile

Image

Image

Image

Image

Image
Bojan
Administrator
Administrator

Registrovan: 25 Feb 2009

PorukaPoslao: Ned Feb 19, 2012 10:18 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Svidja mi se izgled mahovine ali ne i raspored. Zatvorila je ceo akvarijum.
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuPošalji emailPoseti sajt autora
Y2K986
Akvarista

PorukaPoslao: Ned Feb 19, 2012 10:27 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Ima istine. Sa jedne strane nisam ocekivao da ce toliko da se razvije, a sa druge svidja mi se ovako. Bila je i namera da mahovina bude dominantna stvar u akvarijumu. U svakom slucaju nemam sta da radim sad sa njom, neka je. Smile
Soprano
Akvarista

Registrovan: 18 Feb 2012

PorukaPoslao: Ned Feb 19, 2012 10:50 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Po meni ova mahovina bi trebalo malo da se koriguje,znam da je namera bila da ona bude dominantna ali nekako previse je dominantna za moj ukus.Moze i neki predlog od iskusnijih na koji nacin bi mogla mahovina da se sredi da bude jos lepsa nego sto je sad.Pozzzzz
Vlada991
Akvarista

Registrovan: 06 Avg 2011

PorukaPoslao: Ned Feb 19, 2012 10:57 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Mahovina je prelepa, i ja je ne bih dirao. Ne znam shta bi ovde mogao da korigujesh... Very Happy Veruj te ljudi da akvarijum izgleda mnoooooogo bolje uzivo.
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuMSN Messenger
papaluza1
Akvarista

Registrovan: 17 Dec 2011

PorukaPoslao: Ned Feb 19, 2012 11:23 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Evo da i moja neiskusna malenkost prokomentarise. Za pocetak, trebao si valisineriu da kidas skroz do povrsine, znam da je tesko ubosti ali tri puta meri jedan put seci. Sagitariju bi stavio leve i desne strane, naravno prednji plan, tako da sredina ostane prazna. Tu u sredini bi posadio nesto sto bi raslo do 2-3 cm visine. To desno u zadnjem planu je predpostavljam
Ceratopteris siliquosa, ja bih nju stavio i u zadnji levi cosak, ali ne u velikoj kolicini. To skroz levo drvce ne valja da sedi samo, mora neku mahovinicu da dobije Very Happy Zaboravih da kazem da bi mahovinu malo, ali sasvim malo osisao.
Eto toliko od mene.I samo da pitam, kako se zove ta mahovina tacno ? Inace sve pohvale za akvarijum, divno je videti ovako bujno bilje Very Happy

Poslednji izmenio papaluza1 dana Ned Feb 19, 2012 11:39 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
Y2K986
Akvarista

PorukaPoslao: Ned Feb 19, 2012 11:59 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Hteo sam da vidim kako izgleda valisneria kad se ovako skrati, obicno je sisam do malo iznad nivoa vode. Sto se sagitarie tice, nisam ocekivao da ce ovoliko visoko da raste. Dok nije bilo mahovine ovoliko da joj blokira svetlost bila je dosta niska, bas je bilo kako valja. Treba sad da vidite, neki listovi izbijaju iznad povrsine vode. U tom pravcu morace nesto da se radi. Razmisljam da je menjam za glosso. Videcemo...
Desno u zadnjem planu je ceratopteris thalictroides water sprite i sa njom imam velike muke. Stalno se izvlaci iz podloge i nikako da se primi. A kad se primi preraste akvarijum za 15 dana i posle dominiraju samo ruzna stabla. Razmisljam da je izbacim skroz.
Drvce sluzi samo za razmnozavanje mahovine. Ignorisite ga. Wink
U levom uglu su mi 2 kriptokorine koje mi dosta sporo napreduju ( ima slika na prethodnim stranama ). Od njih ocekujem nesto slicno kao i od cryp. undulate u desnom uglu. Samo jos malo vremena...
Btw, trebalo bi da je mahovina christmas moss. Nisam 100%...
Onix21
Akvarista

Registrovan: 31 Okt 2010

PorukaPoslao: Čet Mar 08, 2012 11:42 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

lepo lepo Very Happy Very Happy
markovuc
Akvarista

Registrovan: 24 Jan 2012

PorukaPoslao: Čet Mar 08, 2012 12:49 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Bas je lep akvarijum, nadam se da cu i ja napraviti ovako nesto Smile
Prikaži poruke iz poslednjih:      
Napiši novu temuOdgovori na poruku
 Skoči na:   

Srodne Teme
Tema Autor Forum Odgovori Poslao
Nema novih poruka Y2K986 - Biljni akvarijum Blue Takmičenje 0 Pon Jan 02, 2012 11:18 am Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka novih 140l joca93knj Akvarijumi 15 Pet Mar 11, 2011 7:50 pm Pogledaj zadnje poruke

Linkovi: MyCity  Moj biljni akvarijum  Akvarističko društvo Srbije  Pirane  Vaš Sajt  Vaš Sajt 

eXTReMe Tracker
Akvaristika
rss
Creative Commons License