Akvaristika forum
Pretraga • Pravilnik • Album • Profil • Proveri privatne poruke • Lista članova • Registruj se Uloguj se
 akvarijum.org • Baza biljaka • Slike • Tekstovi • Video • Kalkulator • Kontakt • Marketing
 Aq Y2K986 140L Pogledaj sledeću temu
Pogledaj prethodnu temu
Napiši novu temuOdgovori na poruku
Objavi na Facebook
Autor Poruka
Y2K986
Akvarista

Registrovan: 18 Sep 2011

PorukaPoslao: Uto Nov 01, 2011 5:40 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Ako zagledas malo bolje videces da ima i kozica, i to preko 100-150 komada. Smile
Pogledaj 3. sliku, u donjem desnom uglu slike.
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu poruku
AquaShop
Sponzor

PorukaPoslao: Uto Nov 01, 2011 5:40 pm Snimi Poruku Nazad na vrh

LakiNena
Banovan
Banovan

Opomene: 1
Registrovan: 20 Jul 2011

PorukaPoslao: Uto Nov 01, 2011 6:24 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Ma primetio sam to nego reko neke sarene...Da ubiju zelenis!Sad bas razmisljam sta bi mogla malo vece...Mozda Ramireze?Ili Altinspoze ali se plasim da ne napadaju gupike i kozice?....
stefanovic^v
Akvarista

Registrovan: 29 Okt 2010

PorukaPoslao: Uto Nov 01, 2011 7:35 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Pusti njega da razmislja sta ce staviti od riba,zna on i sam sta bi hteo,ako bi hteo!
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuPošalji email
Bojan
Administrator
Administrator

Registrovan: 25 Feb 2009

PorukaPoslao: Uto Nov 01, 2011 8:04 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Lepa dzungla, jako mi se dopada izgled mahovina na granama. Steta sto nije upadnjivije jer verujem da je malo iza proredjenija biljna masa grane bi bile malo istaknutije.
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuPošalji emailPoseti sajt autora
Y2K986
Akvarista

PorukaPoslao: Uto Nov 01, 2011 8:08 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Apsolutno se slazem. Cak razmisljam da pocupam sve sto je u zadnjem planu, ali se plasim da ne ispadne kako treba.
Inace ove su slicice spremljene da se salju za takmicenje, ali kako je pomereno zavrsile su ovde. Wink
MiMa987
Akvarista

Registrovan: 02 Okt 2010

PorukaPoslao: Uto Nov 01, 2011 8:38 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Odlican je, uzivo izgleda jos bolje Smile

Jos samo da resis faunu Smile
Bojan
Administrator
Administrator

PorukaPoslao: Uto Nov 01, 2011 8:43 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Mozda da se proba valisnerija malo prorediti. Ona zna dati neki smek izgledu ali je nezgodna za kontrolu u rastu. Bakopa mi deluje da je suvisna tu, licno bih je prvu izbacio, verujem da bi to dalo malo bolji izgled. Ako ti se ne izbacuje bar da se pomeri u desno. Doduse, to je neko moje vidjenje i ukus. Probaj zamisliti kako bi izgledalo kao sto bi rekao, mozda ti se dopadne ideja a mozda i ne.
japamija
Akvarista

Registrovan: 03 Jan 2011

PorukaPoslao: Uto Nov 01, 2011 11:40 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Y2K986 ::
Kako se zove ovo cudo?

Image

Zabokrecina Very Happy
stefanovic^v
Akvarista

Registrovan: 29 Okt 2010

PorukaPoslao: Sre Nov 02, 2011 1:51 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Ili ti Lemna minor Smile
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuPošalji email
ecofild
Akvarista

Registrovan: 04 Apr 2011

PorukaPoslao: Čet Nov 03, 2011 12:42 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

može li neko da napiše kako se tačno zove ova mahovina što je vezana za panj? hvala unapred.
Y2K986
Akvarista

PorukaPoslao: Čet Nov 03, 2011 11:45 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Ja nisam siguran koja je, mozda christmas moss. Mogu da ti kazem da nije vesicularia dubyana...
Y2K986
Akvarista

PorukaPoslao: Pon Nov 28, 2011 2:39 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Par slicica:

Image

Image

Image
Y2K986
Akvarista

PorukaPoslao: Sub Dec 31, 2011 6:01 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Jedna mala paralela :

Pocetak novembra:

Image

2 meseca kasnije:

Image

Very Happy
Bojan
Administrator
Administrator

PorukaPoslao: Ned Jan 01, 2012 6:05 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Vreme za proredjivanje Bravo
Y2K986
Akvarista

PorukaPoslao: Ned Jan 01, 2012 6:21 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Vreme je bas. Smile
Iz zadnjeg plana leti sve osim valisnerie koja ce pokriti ceo zadnji zid. I ja tu vise nista ne bi dir'o Smile
Prikaži poruke iz poslednjih:      
Napiši novu temuOdgovori na poruku
 Skoči na:   

Srodne Teme
Tema Autor Forum Odgovori Poslao
Nema novih poruka Y2K986 - Biljni akvarijum Blue Takmičenje 0 Pon Jan 02, 2012 11:18 am Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka novih 140l joca93knj Akvarijumi 15 Pet Mar 11, 2011 7:50 pm Pogledaj zadnje poruke

Linkovi: MyCity  Moj biljni akvarijum  Akvarističko društvo Srbije  Pirane  Vaš Sajt  Vaš Sajt 

eXTReMe Tracker
Akvaristika
rss
Creative Commons License