Akvaristika forum
Pretraga • Pravilnik • Album • Profil • Proveri privatne poruke • Lista članova • Registruj se Uloguj se
 akvarijum.org • Baza biljaka • Slike • Tekstovi • Video • Kalkulator • Kontakt • Marketing
 Atman AT-102 - ne radi mi dodatak za vazduh Pogledaj sledeću temu
Pogledaj prethodnu temu
Napiši novu temuOdgovori na poruku
Objavi na Facebook
Autor Poruka
bakibgd
Akvarista

Registrovan: 20 Sep 2011

PorukaPoslao: Sre Jan 25, 2012 11:53 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

surcinac ::
Super je ispalo i bice sigurno jer se pored kretanja(jaceg nego kod rasprasivaca) vode ubacuje i vazduh na taj nacin.

Samo sto tu nije kraj... Dok sam jurio kako da osposobim cudo da radi, naletim na video, u kom koriste ovo kao difuzor za CO2 u varijanti sa DYS CO2 sistemom... Znaci obogatice vodu sa CO2 mnogo brze i bolje, nego sa sistemom baloncic po baloncic hehehehhe
Pozz
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu poruku
AquaShop
Sponzor

PorukaPoslao: Sre Jan 25, 2012 11:53 pm Snimi Poruku Nazad na vrh

mezzano
Akvarista

Registrovan: 28 Nov 2010

PorukaPoslao: Čet Jan 26, 2012 10:17 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Hvala bakibgd. Sad mi je jasno kako radi. Ja sam ovaj nastavak, sa dodatkom za malo crevo montirao na izlaz pumpe i zbog toga nije radilo. Sad cu i ja da probam. Smile
papaluza1
Akvarista

Registrovan: 17 Dec 2011

PorukaPoslao: Čet Jan 26, 2012 10:44 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Meni je mnogo smetao taj zvuk mehurica kao i kolicina pa sam stavio ventil na dovodu vazduh da smanjim njihov broj a ujedno se i zvuk regulisao... Ali je i uz sva ova poboljsanja smetala pa sam lepo kupio pumpu za vazduh a sa mojeg at-f-102 skinuo dodatak za filter i stavio ga u spoljasnji stakleni filter i sad izigrava at-102... Mali off... Nikome ne preporucujem da uzme ovu at-f-102, to je totalna glupost....
bakibgd
Akvarista

Registrovan: 20 Sep 2011

PorukaPoslao: Čet Jan 26, 2012 9:30 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Verujem da je bucna at-f-102, i surcinac se zalio na isti problem... ali koliko sam razumeo i izbacuje mnogo vise kiseonika... Sa obicnom potapajucom to nije slucaj(buka) ali koliko sam video izbacuje dosta manje od f modela, ali to je sasvim dovoljno za aeraciju...

E, a nocas i amazonci nakacili gnezdo sa jajima na novo crevo, tako da dupla radost hahahaha
surcinac
Akvarista

Registrovan: 28 Dec 2011

PorukaPoslao: Čet Jan 26, 2012 10:49 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Jeste bas je neko neobicno sistanje i ,ja je nesto bas ne preporucujem ,ali ja je drzim u akvarijumima ,gde imam male da bi poboljsao cirkulacijum vode ,tako da odradjuje posao,.
bakibgd- eksta cestitiam .
Prikaži poruke iz poslednjih:      
Napiši novu temuOdgovori na poruku
 Skoči na:   

Srodne Teme
Tema Autor Forum Odgovori Poslao
Nema novih poruka Pojačao sam snagu pumpe za vazduh Uku Oprema 7 Čet Maj 17, 2012 10:59 am Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka prodajem atman at f-101 ssrki Ponuda 0 Sub Maj 12, 2012 11:50 am Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Atman hf-0400 CoFi Oprema 3 Ned Apr 22, 2012 1:03 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Ukras za akvarijum dodatak za pumpicu... maredelija Razmena 0 Pon Apr 16, 2012 9:49 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Pumpa za vazduh CoFi Oprema 11 Uto Apr 10, 2012 1:47 pm Pogledaj zadnje poruke

Linkovi: MyCity  Moj biljni akvarijum  Akvarističko društvo Srbije  Pirane  Vaš Sajt  Vaš Sajt 

eXTReMe Tracker
Akvaristika
rss
Creative Commons License