|
|
|
| Autor |
Poruka |
bakibgd
Akvarista

Registrovan: 20 Sep 2011
|
| surcinac :: |
| Super je ispalo i bice sigurno jer se pored kretanja(jaceg nego kod rasprasivaca) vode ubacuje i vazduh na taj nacin. |
Samo sto tu nije kraj... Dok sam jurio kako da osposobim cudo da radi, naletim na video, u kom koriste ovo kao difuzor za CO2 u varijanti sa DYS CO2 sistemom... Znaci obogatice vodu sa CO2 mnogo brze i bolje, nego sa sistemom baloncic po baloncic hehehehhe
Pozz |
|
|
|
   |
 |
AquaShop
Sponzor
|
|
|
 |
mezzano
Akvarista

Registrovan: 28 Nov 2010
|
Hvala bakibgd. Sad mi je jasno kako radi. Ja sam ovaj nastavak, sa dodatkom za malo crevo montirao na izlaz pumpe i zbog toga nije radilo. Sad cu i ja da probam.  |
|
|
|
   |
 |
papaluza1
Akvarista

Registrovan: 17 Dec 2011
|
Meni je mnogo smetao taj zvuk mehurica kao i kolicina pa sam stavio ventil na dovodu vazduh da smanjim njihov broj a ujedno se i zvuk regulisao... Ali je i uz sva ova poboljsanja smetala pa sam lepo kupio pumpu za vazduh a sa mojeg at-f-102 skinuo dodatak za filter i stavio ga u spoljasnji stakleni filter i sad izigrava at-102... Mali off... Nikome ne preporucujem da uzme ovu at-f-102, to je totalna glupost.... |
|
|
|
   |
 |
bakibgd
Akvarista

Registrovan: 20 Sep 2011
|
Verujem da je bucna at-f-102, i surcinac se zalio na isti problem... ali koliko sam razumeo i izbacuje mnogo vise kiseonika... Sa obicnom potapajucom to nije slucaj(buka) ali koliko sam video izbacuje dosta manje od f modela, ali to je sasvim dovoljno za aeraciju...
E, a nocas i amazonci nakacili gnezdo sa jajima na novo crevo, tako da dupla radost hahahaha |
|
|
|
   |
 |
surcinac
Akvarista

Registrovan: 28 Dec 2011
|
Jeste bas je neko neobicno sistanje i ,ja je nesto bas ne preporucujem ,ali ja je drzim u akvarijumima ,gde imam male da bi poboljsao cirkulacijum vode ,tako da odradjuje posao,.
bakibgd- eksta cestitiam . |
|
|
|
   |
 |
|
|
|