|
|
|
| Autor |
Poruka |
Mello
Akvarista

Registrovan: 22 Jan 2011
|
|
     |
 |
AquaShop
Sponzor
|
|
|
 |
Proba
Akvarista

Registrovan: 27 Dec 2010
|
Imajuci u vidu vise stvari: problematicna ribica je ksifo (neki kazu imuni su na ihtio, neki kazu nisu), ne mogucnost ustanovljavanja tacne dijagnoze bez strucne pomoci, preventivno delovanje za druge eventualne negativne pojave, strah od eventualnih posledica (u AQ imam oko 80 ribica),... mi u Vojsci kazemo - "ODLUCIO SAM" (i naravno sproveo u delo):
Kupujem Easy Life AntiSpot i Sera Ectopur. Poceo sam sa tretmanom i pratim desavanja. |
|
|
|
   |
 |
zaklina
Akvarista

Registrovan: 08 Maj 2011
|
Malopre sam primetila bele tacke na malim ksifo i na dve gupike a aq imam jos i zebrice koje su dobro. Da odvojim zebrice ili je moguce da su i one zarazene?Sutra idem kupiti lek. |
|
|
|
   |
 |
Fiber
Akvarista

Registrovan: 21 Avg 2011
|
Nema svrhe odvajati ih sada, kad se na jednoj ribi vidi ich najverovatnije su sve zarazene. Kupi lek i tretiraj ceo akvarijum po uputstvu. |
|
|
|
   |
 |
Supernatural
Akvarista

Registrovan: 16 Jan 2012
|
Ja sam više puta botie lečio na taj način. Ali iskusto mi govori da odma čim se primeti mora da se reaguje. Pitanje da nisi malo zakasnio. Držim ti palčeve i nadam se da ćeš uspeti. |
|
|
|
   |
 |
Pandora
Akvarista

Registrovan: 27 Jul 2011
|
Vredi probati cak i kad izgleda da je kasno.Ja sam svoje ramireze lecila par dana lekom kome je istekao rok trajanja Nisam primetila to,ali sam se zapitala zasto bolest iz dana u dan napreduje.Onda sam kupila novi lek i za par dana su ozdravili iako je bolest dosta uznapredovala. Koristila sam Sera costapur |
|
|
|
   |
 |
zaklina
Akvarista

Registrovan: 08 Maj 2011
|
Nazalost su uginule dve gupike, kupila sam lek videcemo sta ce biti |
|
|