Autor |
Poruka |
Spavalica13
Akvarista
Registrovan: 14 Jul 2019
|
Pozdrav. Da li ima nekoga aktivnog na ovoj temi ?😔 |
|
|
|
|
AquaShop
Sponzor
|
|
|
|
chaosad
Akvarista
Registrovan: 27 Avg 2017
|
kad napišeš šta nudiš i tražiš za razmenu obično ima |
|
|
|
|
Spavalica13
Akvarista
|
Htela vih akvarijuma 2 od 40 i oko 35l da dam i menjam za neki od 60 70l ? Da li sam na dobroj temi |
|
|
|
|
Spavalica13
Akvarista
|
Dobila sma na poklon mali akvarijum od 10l, i htela sam da se prebacim na veci bar od 50l, medjutim kad sad kupila akvarijum od coveka u oglasu je naveo da je od 50litara ,ksd sam ja dosla kuci sa akvarijumima ispostavi se da je jedan 40l a deugi 35l. To mi je opet malo .. da bih oba ta ne pustaju, jedan mu je bio aktivan do skoro, ja sam ih sredila ovistila i punila vodom da vidim dal pustaju jer sam krenula da formiram taj od tzv 50l.. uzmem metar u ruke i pakao |
|
|
|
|
chaosad
Akvarista
Registrovan: 27 Avg 2017
|
na pravom si mestu, vrati ih prodavcu ako ti ne odgovaraju,a kad je već on nepismen ili prevarant trebala si pre kupovine sama da gledaš dimenzije a ne šta piše u oglasu.Taj novi veći najbolje da tražiš neki sa ugrađenim pregradnim filterom to ti je najpovoljnija a efikasna filtracija.imaš na KP gomilu takvih od 70-120l za 3000-4000din |
|
|
|
|
Spavalica13
Akvarista
|
Problem je u tome sto se ne javlja tako da ne mogu da ga vratim.. a opet je isto problem sto sam jedva skupila da kupim ovaj ,i zato mi je problem da kupim drugi zato bih i menjala .. da ih prodam opet ko zna koliko bi cekala , em ne bih mogla da povratim novac koji sam dala pa da kupim drugi, gde je sve ostalo puma itd.. obo sam sad skupila reko ajde ssd akavrijum pa polako ostalo iz delova dok ne formiram sve |
|
|
|
|
peconis
Akvarista
Registrovan: 19 Sep 2018
|
Kozice red sakura aktuelne, 10kom 700din. |
|
|
|
|
gotika
Akvarista
Registrovan: 14 Feb 2012
|
[quote="peconis"]Kozice red sakura aktuelne, 10kom 700din.[/quote
menjas zasta ?izvini ovo je razmena ne prodaja |
|
|
|
|
peconis
Akvarista
Registrovan: 19 Sep 2018
|
Menjam za pare, a uz kozice dajem i poklon u vidu gomile bilja (kao sto si i ti vise puta dobio). Nemam dovoljno postova da otvorim temu, a dosta ljudi me zove u zadnje vreme da pita jel i dalje aktuelno. |
|
|
|
|
gotika
Akvarista
Registrovan: 14 Feb 2012
|
ok nisam znao da ti nije omogucena ta opcija nema ljutnje druze |
|
|
|
|
xxxvelja
Akvarista
Registrovan: 10 Avg 2012
|
Visak mi je akvarijum sa ove teme
http://www.akvarijum.org/forum.....20594.html
Akvarijum, hangon filter, poluhauba, sijalica (i kabal naravno)
U njemu ima nekih kripti, bacopa i mahovina sto su tu emerzno...ima i sljunka u akvarijumu... ispod sljunka malo zemlje za cvece...
Ako neko ima unutrasnji filter da mu je visak, neke ribice ili biljke da se menjamo... |
|
|
|
|
Alfa
Akvarista
Registrovan: 25 Sep 2018
|
Pozdrav! Da li ima neko zdrave galaksi rasbore za razmjenu, mogu da ponudim desetak neonki, 5 white cloud-a, ancitrusa... Mozda nesto od opreme? Ima li uopste neko da ih prodaje? |
|
|
|
|
banem
Akvarista
Registrovan: 24 Dec 2019
|
Zdravo, menjao bih gupike i kozice (RCS) ili biljke za crne, bele ili kolor tetre (tj. bilo koja varijacija Gymnocorymbus Ternetzi).
Gupika za zamenu imam 30-ak na oko 2.5-3cm, kozica koliko nahvatam - pa ako neko želi da se menja, nek se javi, dogovorićemo se za odnos u razmeni |
|
|
|
|
popindeed
Akvarista
Registrovan: 14 Feb 2018
|
Zdravo, jel su obicne tj mix gupika ili nesto drugo? poz |
|
|
|
|
banem
Akvarista
Registrovan: 24 Dec 2019
|
Mix gupike. Imao sam moscow blue par komada, ali u nekim rotacijama akvarijuma i promenama to se sada sve pomešalo. |
|
|
|
|
|