Akvaristika forum
Pretraga • Pravilnik • Album • Profil • Proveri privatne poruke • Lista članova • Registruj se Uloguj se
 akvarijum.org • Baza biljaka • Slike • Tekstovi • Video • Kalkulator • Kontakt • Marketing
 Bolesna tetra Pogledaj sledeću temu
Pogledaj prethodnu temu
Napiši novu temuOdgovori na poruku
Objavi na Facebook
Autor Poruka
Bt
Akvarista

Registrovan: 20 Nov 2011

PorukaPoslao: Uto Dec 27, 2011 4:50 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Radi se o rummy nose tetra e sad i u zadnje vreme video sam da pluta znaci kad ustane u mesto onda kao da gubi ramnotezu e sad dali je to bakterisko zabolenje ili ?..Jos jedan podatak kad sam kupio tetru bili si 6 i jedna je na isti nacin iste simptome uginila josh prvi dan...imam je vise od dve nedelje i jos nesto nos je crveni telo izgleda zdravo e samo rep je malo izgubio na boju...zanima me sta je i dali je opasno po zivot druge ribice ??
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuPošalji emailMSN Messenger
AquaShop
Sponzor

PorukaPoslao: Uto Dec 27, 2011 4:50 pm Snimi Poruku Nazad na vrh

deak
Urednik
Urednik

Registrovan: 13 Maj 2010

PorukaPoslao: Uto Dec 27, 2011 8:06 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Postavi sliku ribice za ovakvu bolest jos ne znam al moguce je i da si malo prehranio pokusaj 2 dana da im ne dajes hranu.
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu poruku
Bt
Akvarista

Registrovan: 20 Nov 2011

PorukaPoslao: Sre Dec 28, 2011 1:05 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Sutra cu da uradim sliku ali ne verujem da ti bude on neka pomoc,riba izgleda sasvim zdravo.i to sam uradio pomislio sam da se prehranila ,ali hranim bas kao treba dva puta na dan i vrlo malo.e sad ujutro su bili te simptome nakon dana je bila ok e sad prikvece pak ima isti problem i jedino nesto sto mogu da vidim je da zadna peraja gubi boju to je to i ja neznam sta ja.Fala sepak,
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuPošalji emailMSN Messenger
Prikaži poruke iz poslednjih:      
Napiši novu temuOdgovori na poruku
 Skoči na:   

Srodne Teme
Tema Autor Forum Odgovori Poslao
Nema novih poruka Filigera staklasta tetra Alabaster Ribe 2 Pet Apr 20, 2012 1:09 am Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Japanka bolesna Xella Bolest 6 Sub Mar 17, 2012 9:21 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Malezijski puževi i Tetra Diskus CTale Razmena 0 Čet Mar 15, 2012 9:02 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Tetra ostala bez repa? DarkstarBGW Ribe 6 Uto Mar 13, 2012 11:20 am Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Tetra diskus ? krlle83 Ishrana 7 Pon Mar 12, 2012 8:54 pm Pogledaj zadnje poruke

Linkovi: MyCity  Moj biljni akvarijum  Akvarističko društvo Srbije  Pirane  Vaš Sajt  Vaš Sajt 

eXTReMe Tracker
Akvaristika
rss
Creative Commons License