Akvaristika forum
Pretraga • Pravilnik • Album • Profil • Proveri privatne poruke • Lista članova • Registruj se Uloguj se
 akvarijum.org • Baza biljaka • Slike • Tekstovi • Video • Kalkulator • Kontakt • Marketing
 Borac Pogledaj sledeću temu
Pogledaj prethodnu temu
Napiši novu temuOdgovori na poruku
Objavi na Facebook
Autor Poruka
nsmali
Akvarista

Registrovan: 30 Sep 2011

PorukaPoslao: Uto Jan 24, 2012 10:59 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

pa normalno je da je bilizu povrsine kada je on riba koja dise i atmosferski kiseonik...
a na dnu se odmara...
mozda zato i ide kod grejaca pa se nasloni na one gume sto drze grejac zalepljen za staklo... da bi odmara a bio sto blizi povrsini vode... je li kod grejaca zavucen kod tih guma?
ne voli borac da mu je voda jako duboka...
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu poruku
AquaShop
Sponzor

PorukaPoslao: Uto Jan 24, 2012 10:59 pm Snimi Poruku Nazad na vrh

markovuc
Akvarista

Registrovan: 24 Jan 2012

PorukaPoslao: Uto Jan 24, 2012 11:04 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

nije kod guma, kao da gleda u staklo grejaca i naslonjen je na staklo ponekad Smile

e a pre par dana je zabio glavu u supljinu jednog panja sto imam i ko macka gleda sta ima unutra Very Happy

Smem neonkice da kupim za njega? u subotu bi ih uzeo, sad je sam sa kuli kuli a njih ne mozes da vidis uopste
markovuc
Akvarista

Registrovan: 24 Jan 2012

PorukaPoslao: Sre Jan 25, 2012 12:53 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Evo slika sto sam ga slikao pre neki dan, slikano mobilnim, slikacu i fotoaparatom.

Image
Prikaži poruke iz poslednjih:      
Napiši novu temuOdgovori na poruku
 Skoči na:   

Srodne Teme
Tema Autor Forum Odgovori Poslao
Nema novih poruka borac peraja gagi007 Ribe 3 Ned Maj 13, 2012 9:19 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Zenka borac bojche Bolest 5 Sub Maj 12, 2012 10:23 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Borac - slepljena peraja Cvrc Bolest 33 Sub Maj 05, 2012 9:41 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Moj Borac LittleFishy Ribe 16 Pon Apr 23, 2012 7:50 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka borac/nana nsmali Razmena 0 Pet Apr 13, 2012 2:31 pm Pogledaj zadnje poruke

Linkovi: MyCity  Moj biljni akvarijum  Akvarističko društvo Srbije  Pirane  Vaš Sajt  Vaš Sajt 

eXTReMe Tracker
Akvaristika
rss
Creative Commons License