Akvaristika forum
Pretraga • Pravilnik • Album • Profil • Proveri privatne poruke • Lista članova • Registruj se Uloguj se
 akvarijum.org • Baza biljaka • Slike • Tekstovi • Video • Kalkulator • Kontakt • Marketing
 co2 pitanje Pogledaj sledeću temu
Pogledaj prethodnu temu
Napiši novu temuOdgovori na poruku
Objavi na Facebook
Autor Poruka
andro
Banovan
Banovan

Opomene: 1
Registrovan: 04 Nov 2011

PorukaPoslao: Sub Nov 26, 2011 6:16 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

je li trebam kada napravim co2 generator da ga ?gasim gledao sam prema ovom primeru http://www.akvarijum.org/forum/viewtopic.php?t=340 nevidim nigdje nikakav zavrtanj za sprecavanje da gas ide u akvarijum
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu poruku
AquaShop
Sponzor

PorukaPoslao: Sub Nov 26, 2011 6:16 pm Snimi Poruku Nazad na vrh

sale_
Akvarista

Registrovan: 21 Nov 2010

PorukaPoslao: Sub Nov 26, 2011 7:47 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

ne mora da se gasi nocu jer je rastvaranje co2 manje nego kod boce sa dobrim difuzorom.

ako bas zelis da zatvoris dotok nocu, samo malo odvrni cep bilo koje od dve flashe.
andro
Banovan
Banovan

PorukaPoslao: Sub Nov 26, 2011 7:49 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

ok hvala
Y2K986
Akvarista

Registrovan: 18 Sep 2011

PorukaPoslao: Sub Nov 26, 2011 8:19 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Ili izvadi rasprsivac ( ako njega koristis ) iz akvarijuma. Ventili ne dolaze u obzir.
andro
Banovan
Banovan

PorukaPoslao: Sub Nov 26, 2011 9:25 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

nekoristim rasprsivac inace hvala
andro
Banovan
Banovan

PorukaPoslao: Sub Nov 26, 2011 9:48 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

evo kako sam uradio sad jeli ovo dobro?
Image zaokruzeni dio je dio koji sam uzeo iz korner filtera pa jel ovo moze?
andro
Banovan
Banovan

PorukaPoslao: Sub Nov 26, 2011 10:15 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

jel ima neko?
andro
Banovan
Banovan

PorukaPoslao: Ned Nov 27, 2011 2:15 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

sad sam malo malo bolje predstavio
Fiber
Akvarista

Registrovan: 21 Avg 2011

PorukaPoslao: Ned Nov 27, 2011 5:13 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Dobro je ako je kao na ovoj skici.
andro
Banovan
Banovan

PorukaPoslao: Ned Nov 27, 2011 9:57 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

jeste sve kao na skici i da ponovim zaokruzeni dio je uzet i korner filtera
andro
Banovan
Banovan

PorukaPoslao: Ned Nov 27, 2011 10:44 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

sad sam ga pustio u rad ali nema nista jel to normalno?
Y2K986
Akvarista

Registrovan: 18 Sep 2011

PorukaPoslao: Ned Nov 27, 2011 10:48 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Sacekas bar 15-20 min. Ako sve dihtuje kako treba, krenuce sigurno.
andro
Banovan
Banovan

PorukaPoslao: Pon Nov 28, 2011 1:50 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

evo proso dan ali nema nikakvih mehurica sta da radim
?
skip
Akvarista

Registrovan: 07 Nov 2010

PorukaPoslao: Pon Nov 28, 2011 2:17 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Ako si napravio dobru smesu i ako ti sve lepo dihtuje nema problema, potopi obe flase u neku kadicu sa vodom i duvaj u crevo koje ulazi u akvarijum ako izlaze mehurici oko creva na cepovima onda nedihtuje.Onda lepo uzmes nove cepove i uzmes burgiju od 4mm izbusis lepo rupe makazama zasiljis crevo i kljestima ga uvuces i netreba ti nikakav silikon lepak nista, crevo ce malo da se rasiri od pritiska i tako dihtuje 100% meni tako radi vec pola godine.A ako si 100% siguran da dihtuje onda nisi napravio dobru smesu ja pravim ovako i radi skoro mesec dana:
-1l vode za tusiranje u flasu od 2l
-400g secera isto u flasu od 2l
-3 kafene kasicice kvasca
-U malu flasicu voda malo vise od pola
Tako ce ti raditi sigurno..... zop
andro
Banovan
Banovan

PorukaPoslao: Pon Nov 28, 2011 2:47 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

ok hvala uradio sam ono sto si rekao jos prije toga nasao sam gde ide vazduh pa cu sad popravit
Prikaži poruke iz poslednjih:      
Napiši novu temuOdgovori na poruku
 Skoči na:   

Srodne Teme
Tema Autor Forum Odgovori Poslao
Nema novih poruka Tehnicko pitanje oko pozadine Sixto Uradi Sam (DIY) 14 Uto Maj 01, 2012 11:29 am Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Kozice pitanje samo guppy <333 Ostali Stanovnici 4 Čet Apr 26, 2012 12:40 am Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka pitanje u vezi rasvete chavke Oprema 2 Sre Apr 25, 2012 1:11 am Pogledaj zadnje poruke
Ovaj forum je zaključan i ne možete menjati teme ili odgovarati Sera Co2 Start UrosBGD Ponuda 2 Pon Apr 23, 2012 10:29 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Bolje ili uopste moguce rastvaranje CO2? RORY Uradi Sam (DIY) 1 Čet Apr 12, 2012 9:52 pm Pogledaj zadnje poruke

Linkovi: MyCity  Moj biljni akvarijum  Akvarističko društvo Srbije  Pirane  Vaš Sajt  Vaš Sajt 

eXTReMe Tracker
Akvaristika
rss
Creative Commons License