| Autor |
Poruka |
petsrdjan
Akvarista

Registrovan: 21 Dec 2010
|
Cao.
Kupio sam skoro 2 Corydoras paleatus i drzim ih sa ostalim ribicama u akvarijumu. Jedan je skroz ok,dok ovaj drugi kao da je u nekom tripu
U akvarijumu ima jos 15ak ribica,a samo on je ovek na povrsini vode,i to tamo gde pumpa vraca cistu vodu...dal mu je to cool ili ima neki problem pitam ja vas
Sve ostale ribice se potpuno normalno ponasaju,ni jedna ga nije napadala ili sl.nema nikakve izmene na telu...znaci sve ok sem ponasanja
Mada kad ih hranim,vrati se tamo gde treba da bude tj ode na podlogu...
Dal jos neko ima slicna iskustva?
Inace mnogo je smesan,pokusacu da snimim,pa kacim ovde da vidite o cemu je rec. |
|
|
|
    |
 |
AquaShop
Sponzor
|
|
|
 |
No 1
Urednik

Registrovan: 17 Avg 2009
|
I meni se to desavalo, u principu bitno je da uzima hranu. Prati njegovo ponasanje, predpostavljam da je zdrav. |
|
|
|
   |
 |
Soundwave
Akvarista

Registrovan: 09 Okt 2011
|
Valjda ima nekoja bolest, obicno na dnoto ima sekakvo gjubre pa ziveel vo akvarium kade sto ne bilo dovolno cisto. Najbolje da go otstranis, ako prezivee ok, ako ne pa ke si zemis nov, ne se skapi koridorasite:) |
|
|
|
   |
 |
No 1
Urednik

|
Sta se desilo ili sta se decava sa coridorasima ? |
|
|
|
   |
 |
petsrdjan
Akvarista

|
E i dalje ista prica,zivi i zdravi,ali ovaj 80% vremena provodi na povrsini vode.  |
|
|
|
    |
 |
No 1
Urednik

|
Jel blize izvoru gde pumpa vraca cistu vodu i dalje ?
Kolika ti je temperatura u akvarijumu? |
|
|
|
   |
 |
petsrdjan
Akvarista

|
Pa ne zadrzava se toliko na jednom mestu,vec cirkulise po povrsini,a najzanimljivije mu je pored ojacanja (od stakla). Sto se tice temperature ona je oko 25 stepeni . |
|
|
|
    |
 |
|
|