Akvaristika forum
Pretraga • Pravilnik • Album • Profil • Proveri privatne poruke • Lista članova • Registruj se Uloguj se
 akvarijum.org • Baza biljaka • Slike • Tekstovi • Video • Kalkulator • Kontakt • Marketing
 corydorasi bez brcica Pogledaj sledeću temu
Pogledaj prethodnu temu
Napiši novu temuOdgovori na poruku
Objavi na Facebook
Autor Poruka
Drazen
Akvarista

Registrovan: 03 Jun 2011

PorukaPoslao: Pon Jan 23, 2012 9:45 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Imam 3 navedene ribice. Jednu zenku i dva muzjaka. Primjetio sam da ostaju bez brcica. Pored toga zenka zna da uspravno stoji i da puno vise se bori za hranu koja je na vrhu, za razliku kako je prije uvjek jela na dnu. Strah me sta bi moglo to bit? Nestanak brkova!
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuPošalji emailMSN Messenger
AquaShop
Sponzor

PorukaPoslao: Pon Jan 23, 2012 9:45 pm Snimi Poruku Nazad na vrh

Drazen
Akvarista

PorukaPoslao: Uto Jan 24, 2012 7:42 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Image
Image
deak
Urednik
Urednik

Registrovan: 13 Maj 2010

PorukaPoslao: Uto Jan 24, 2012 7:55 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Kakav filter imas ili gde mogu oni da se zavuku? Ovako mi deluje oko ribica al stvarno nema brkove, zato se ona bori da ode gore da jede a ne po dnu da trazi.
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu poruku
Drazen
Akvarista

PorukaPoslao: Uto Jan 24, 2012 7:57 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Imam vanjski filter! E sad, jedino me mozda brine kokos u akvarijumu, ali stvarno sam ga dobro obradio. Nije oštar.
deak
Urednik
Urednik

Registrovan: 13 Maj 2010

PorukaPoslao: Uto Jan 24, 2012 8:19 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Za bolest ne znam koji bi ovako nesto uradilo, to mora da je nesto drugo ili ribica ili imas negde nesto ostro al to samo nagadjam jer ovako nesto nisam jos cuo.
Drazen
Akvarista

PorukaPoslao: Uto Jan 24, 2012 8:24 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Nema drug stvarno, jer znam da nesmijem staviti nista oštro u akvarijum!!
Ništa, javljam vam šta če se desavati!!

izmenio: sale75bgd
spavac
Akvarista

Registrovan: 24 Feb 2010

PorukaPoslao: Uto Jan 24, 2012 1:53 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

To se dešava kad je loš kvalitet vode.
Drazen
Akvarista

PorukaPoslao: Uto Jan 24, 2012 3:11 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

A kako provjeriti kvalitet vode, ili koji su siptomi loše kvalitete vode?
spavac
Akvarista

Registrovan: 24 Feb 2010

PorukaPoslao: Uto Jan 24, 2012 3:32 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Za početak, koliko je stara postavka akvarijuma i kakva je filtracija?
Drazen
Akvarista

PorukaPoslao: Pet Jan 27, 2012 8:12 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Stara je godinu dana, i jedan mjesec. Akvarijum je od 120 litara, a vanjski je filter, koji je zapremine oko 20 litara.
Prikaži poruke iz poslednjih:      
Napiši novu temuOdgovori na poruku
 Skoči na:   

Srodne Teme
Tema Autor Forum Odgovori Poslao
Nema novih poruka rasveta za akvarijum bez bilja malac Oprema 7 Ned Apr 08, 2012 11:21 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Banovan 3-4 puta bez upozorenja,o cem... Alpha Obaveštenja 3 Pon Mar 26, 2012 3:09 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Tetra ostala bez repa? DarkstarBGW Ribe 6 Uto Mar 13, 2012 11:20 am Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Corydorasi Joks1985 Razmnožavanje 15 Uto Jan 17, 2012 10:56 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka da li mogu bez CO2 ove biljke? MarkoNg Biljke 5 Uto Dec 06, 2011 12:54 pm Pogledaj zadnje poruke

Linkovi: MyCity  Moj biljni akvarijum  Akvarističko društvo Srbije  Pirane  Vaš Sajt  Vaš Sajt 

eXTReMe Tracker
Akvaristika
rss
Creative Commons License