Akvaristika forum
Pretraga • Pravilnik • Album • Profil • Proveri privatne poruke • Lista članova • Registruj se Uloguj se
 akvarijum.org • Baza biljaka • Slike • Tekstovi • Video • Kalkulator • Kontakt • Marketing
 Crni pesak kao podloga za cuvanje kozica.. Pogledaj sledeću temu
Pogledaj prethodnu temu
Napiši novu temuOdgovori na poruku
Objavi na Facebook
Autor Poruka
capara
Akvarista

Registrovan: 30 Nov 2011

PorukaPoslao: Ned Dec 04, 2011 4:39 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Crni pesak izgleda super vec sam vidjao tako uradjene akvarijume, u akvarijum od 20 l bi koristio za cuvanje kozica.
Neznam dali je to dovoljno prostora i za koliko kozica...
Gde mogu da nabavim crni pesak..
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuPošalji emailPoseti sajt autora
AquaShop
Sponzor

PorukaPoslao: Ned Dec 04, 2011 4:39 pm Snimi Poruku Nazad na vrh

Bojan
Administrator
Administrator

Registrovan: 25 Feb 2009

PorukaPoslao: Ned Dec 04, 2011 8:13 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Pesak je malo nezgodan kad je u pitanju sifoniranje dna. Koliko sam pratio kozice u akvarijumu bez podloge mogu solidno izmeta da ostave za sobom. Sto se tice akvarijuma za njih, visa uopste nije bitna tako da je bolje na je nizak a da ima sirinu odnosno da one imaju prostora.
capara
Akvarista

Registrovan: 30 Nov 2011

PorukaPoslao: Pon Dec 05, 2011 4:03 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Znam da je lakse odrzavati akvarijum sa golim dnom, estetski mnogo lepse izgleda sa peskom i biljkama...
Vlada991
Akvarista

Registrovan: 06 Avg 2011

PorukaPoslao: Pon Dec 05, 2011 7:58 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Ma nikakav problem, napravi usisivach (nadji na forumu, lako za pravljenje) i bicesh ok. Razz Ja bih ubacio sitnije kamenchice umesto peska, ne zadrzava se prljavshtina toliko na povrshini, a i kada usisavash (neki su imali problem sa peskom, podize i prljavshtinu i pesak) bice lakshe.
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuMSN Messenger
Prikaži poruke iz poslednjih:      
Napiši novu temuOdgovori na poruku
 Skoči na:   

Srodne Teme
Tema Autor Forum Odgovori Poslao
Nema novih poruka Kvarcni pesak u Nisu CoFi Podloga 0 Sre Maj 16, 2012 2:40 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Kvarcni pesak u Mladenovcu kaplarm Razno 10 Uto Maj 15, 2012 1:58 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Alge kao paucina i zelene tackaste samo guppy <333 Alge 5 Ned Maj 06, 2012 7:26 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Punoglavci kao hrana? Tiger barb Ishrana 0 Pet Maj 04, 2012 3:10 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Kvarcni pesak kaplarm Tražnja 0 Pet Apr 27, 2012 7:07 pm Pogledaj zadnje poruke

Linkovi: MyCity  Moj biljni akvarijum  Akvarističko društvo Srbije  Pirane  Vaš Sajt  Vaš Sajt 

eXTReMe Tracker
Akvaristika
rss
Creative Commons License