Akvaristika forum
Pretraga • Pravilnik • Album • Profil • Proveri privatne poruke • Lista članova • Registruj se Uloguj se
 akvarijum.org • Baza biljaka • Slike • Tekstovi • Video • Kalkulator • Kontakt • Marketing
 Crveni crv Pogledaj sledeću temu
Pogledaj prethodnu temu
Napiši novu temuOdgovori na poruku
Objavi na Facebook
Autor Poruka
Vlada991
Akvarista

Registrovan: 06 Avg 2011

PorukaPoslao: Pet Nov 25, 2011 8:17 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Pre nekih 2-3 minuta, seo sam da izvrshim dnevnu proveru akvarijuma i imam shta da vidim... Nisam siguran da je to ustvari bio crv, debiljine 1mm i duzine 10mm +-, crvene boje... Nisam imao kad da uslikam, tetra ga je smazala za 2 sec. Da li mozda neko imao slichno iskustvo? Ne bih da jednom zateknem ... Shocked
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuMSN Messenger
AquaShop
Sponzor

PorukaPoslao: Pet Nov 25, 2011 8:17 pm Snimi Poruku Nazad na vrh

Y2K986
Akvarista

Registrovan: 18 Sep 2011

PorukaPoslao: Pet Nov 25, 2011 11:33 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Kad je uspeo da naraste toliko? Da nije bio neki konac ili slicno?
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu poruku
zedochok
Akvarista

Registrovan: 04 Feb 2011

PorukaPoslao: Sub Nov 26, 2011 12:03 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

mozda je mala glista, uneta sa kamencicima ili sl... Meni se desavalo, samo bile su mnogo vece Very Happy
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuPošalji email
Vlada991
Akvarista

Registrovan: 06 Avg 2011

PorukaPoslao: Sub Nov 26, 2011 12:00 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Ne znam, nije bio konac sigurno, kad ga je gricnula tetra prepolovio se... Ma nema veze, ako se pojave tu su tetre da ih potamane. Razz
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuMSN Messenger
Shone Pa
Akvarista

Registrovan: 24 Jan 2011

PorukaPoslao: Sub Nov 26, 2011 2:02 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Crvena planarija.
Ako ima zadebljanje na jednom kraju i dve tacke prema staklu , najverovatnije je to.

Ako moj opis,kao ni tvoj nije dovoljan evo linka.

http://www.planetinverts.com/w.....arium.html
batakole2
Akvarista

Registrovan: 01 Apr 2010

PorukaPoslao: Sub Nov 26, 2011 9:49 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

ja cu sada mozda malo lupiti,ali ...necete mi zameriti.slicne duguljaste,crvene koncice moje ribe"izbacuju" iz sebe usled konstantnog hranjenja sera granulama koje su crvene boje.druge ribe iz znatizelje umeju da gricnu,pa cak i pojedu te "crvene koncaste crvice"tako da si verovatno to video umesto nekih zivuljki crvene boje.
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuAIM AdresaYahoo MessengerMSN Messenger
VDO
Akvarista

Registrovan: 08 Dec 2011

PorukaPoslao: Pon Dec 12, 2011 5:57 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Moje li neko da kaje neki uspesan metod za borbu sa planarija?
Blue
Urednik
Urednik

Registrovan: 21 Jul 2009

PorukaPoslao: Pon Dec 12, 2011 6:11 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Provereno fenbendazol.
VDO
Akvarista

PorukaPoslao: Pon Dec 12, 2011 6:20 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Opasno li je za kozice i za biljke?
Blue
Urednik
Urednik

Registrovan: 21 Jul 2009

PorukaPoslao: Pon Dec 12, 2011 6:34 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Ne, u normalnim dozama. Potrebno je jako malo, ja sam dozirao cini mi se 500mg na 180l.
VDO
Akvarista

PorukaPoslao: Pon Dec 12, 2011 6:39 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Hvala,Blue!
Prikaži poruke iz poslednjih:      
Napiši novu temuOdgovori na poruku
 Skoči na:   

Srodne Teme
Tema Autor Forum Odgovori Poslao
Nema novih poruka Crveni cvet? jongi Biljke 8 Uto Maj 08, 2012 4:49 am Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Crv beli dobro ili lose Fricky`88 Bolest 10 Pet Okt 08, 2010 5:38 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Crveni izmet djilepfc Ishrana 7 Uto Okt 05, 2010 6:27 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Crveni skalar alex21 Bolest 18 Uto Sep 14, 2010 12:19 am Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka barbus tetrazone - crveni obrazi/skrge marin Bolest 5 Pon Avg 16, 2010 6:29 pm Pogledaj zadnje poruke

Linkovi: MyCity  Moj biljni akvarijum  Akvarističko društvo Srbije  Pirane  Vaš Sajt  Vaš Sajt 

eXTReMe Tracker
Akvaristika
rss
Creative Commons License