Akvaristika forum
Pretraga • Pravilnik • Album • Profil • Proveri privatne poruke • Lista članova • Registruj se Uloguj se
 akvarijum.org • Baza biljaka • Slike • Tekstovi • Video • Kalkulator • Kontakt • Marketing
 Crvenilo oko skrga Pogledaj sledeću temu
Pogledaj prethodnu temu
Napiši novu temuOdgovori na poruku
Objavi na Facebook
Autor Poruka
dusan0809
Akvarista

Opomene: 1
Registrovan: 12 Jan 2012

PorukaPoslao: Pet Jan 13, 2012 12:24 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

imam dosta gubika u akvarijumu na wecinu njih se pojavilo nesto crveno oko skrga i dosta njih ide po povrsini samo .
vesele su ali mislim da nije to to cim idu samo po povrsini.citao sam o ovim bolestima ali nisam mogo da utvrdim koja je to bolest. da li je neko imao slicno iskustvo i da li mi moze neko pomoci?unapred hvala

Promenjen naslov teme
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu poruku
AquaShop
Sponzor

PorukaPoslao: Pet Jan 13, 2012 12:24 am Snimi Poruku Nazad na vrh

Mello
Akvarista

Registrovan: 22 Jan 2011

PorukaPoslao: Pet Jan 13, 2012 12:26 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Samo polako. Reci nam koliko je litara akvarijum, koja filtracija tj filter, koliko imas ribica i koje velicine, kako menjas vodu, da li dodas vazduh u akvarijum,...
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuPošalji emailPoseti sajt autora
dusan0809
Akvarista

PorukaPoslao: Pet Jan 13, 2012 12:30 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

ok oko 40l akvarijum,imam atnan 0300 filter i jos dva rasprasivaca u akvarijumu,imam oko 20 do 30 velikih i oko 20 malih gupika i dve zebrice.voda u bg je uzasno losa menjam im vodu na 7 dana jer pocinje da se muti neznam dal od hrane ili od sta vec.ove malegupike se ponasaju normalno samo su ove velike na povrsini Sad((
Cyrix
Akvarista

Registrovan: 17 Nov 2011

PorukaPoslao: Pet Jan 13, 2012 12:34 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

prvo meni se cini da ih imas ali bas bas dosta. mnogo za tvoj aq.
drugo nesto po pitanju bolesti nisam bas siguran, mislim da bi slike najvise pomogle...
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuPoseti sajt autoraMSN Messenger
dusan0809
Akvarista

PorukaPoslao: Pet Jan 13, 2012 12:36 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

ma nije prazan mi akvarijum Smile moj zet u 30 litra ima 300 do 400 nemogu da disu pa zive Sad a meni vec 3 uginule
Cyrix
Akvarista

Registrovan: 17 Nov 2011

PorukaPoslao: Pet Jan 13, 2012 12:37 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Smile hahahaha

tvoj zet nije normalan!

sorry za off ali morao sam...
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuPoseti sajt autoraMSN Messenger
dusan0809
Akvarista

PorukaPoslao: Pet Jan 13, 2012 12:38 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

ma ok je znam i ja to Smile
maslachak
Akvarista

Registrovan: 17 Maj 2011

PorukaPoslao: Pet Jan 13, 2012 12:38 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Sve i da ti se ne muti moras je mijenjati svakih 7dana 1/3. Ja imam onaj Atman HF 0300 .sta imas od filter mase u njemu (samo ono sto dodje fabricki)? ja sam u moj dodao perlon vatu i keramicke prstenove . Tako da je voda bistra bas ono (zahvaljujuci perlon vati) sto i tebe toplo preporucujem da dodas u tvoju pumpu mislim da ces sa tim rijesti problem i voda ce ti biti bistra onako bas kako treba Smile
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuPošalji email
dusan0809
Akvarista

PorukaPoslao: Pet Jan 13, 2012 12:39 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

dodao sam jedan sundjerizmedju tanak imam i te keramicke prstenove u njemu
bojan86
Akvarista

Registrovan: 02 Jan 2011

PorukaPoslao: Pet Jan 13, 2012 12:43 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Voda u Beogradu je užasno loša?

Druže, previše je to riba za tu litražu. Možda bi pomoglo kad bi ubacio sliku akvarijuma. Moguće je da je previsok nivo štetnih materija koje nastaju raspadom viška hrane, iz izmeta ili nečeg trećeg. Po nekoj mojoj proceni, u akvarijum od 40 litara ne bi trebao da imaš više od 15ak gupika. Mada je to manje, više subjetikvna stvar.
dusan0809
Akvarista

PorukaPoslao: Pet Jan 13, 2012 12:45 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

brate bio sam i prokuvao vodu i posle sipao za dva dana je bila kao da sam se popisao u akvarijum ako mi verujes.
Nista moram otici do pet sopa hitno neznam drugo sta da radim?
One se spustaju dole sam o kad ih nahranim
dusan0809
Akvarista

PorukaPoslao: Pet Jan 13, 2012 12:48 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

i primetio sam da se malo po malo nesto ceskaju od kamena
maslachak
Akvarista

Registrovan: 17 Maj 2011

PorukaPoslao: Pet Jan 13, 2012 12:48 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Pokazi neki nivo kultere kralju ! E podji podji u petshop ugrabi srecu i znanje .nego nije moje da sudim sad . Usisavas li podlogu ?
dusan0809
Akvarista

PorukaPoslao: Pet Jan 13, 2012 12:49 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

usisavam brate imam i muljasa jednog i amerikanca
dusan0809
Akvarista

PorukaPoslao: Pet Jan 13, 2012 12:53 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

da nije neko trovanje hlorom ili tako necim u pm ?sad citam nesto
Prikaži poruke iz poslednjih:      
Napiši novu temuOdgovori na poruku
 Skoči na:   

Srodne Teme
Tema Autor Forum Odgovori Poslao
Nema novih poruka kanister filter pomoc oko odrzavanja milostzr@gmail.com Oprema 1 Uto Maj 08, 2012 3:13 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Pomoc oko filtera vukota Oprema 11 Pet Maj 04, 2012 1:51 am Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka pomoc oko odabira ciklida somina Afrički ciklidi 8 Uto Maj 01, 2012 10:47 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Tehnicko pitanje oko pozadine Sixto Uradi Sam (DIY) 14 Uto Maj 01, 2012 11:29 am Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Pomoc oko akvarijuma :) milancxe Početak u akvaristici 42 Čet Apr 26, 2012 11:32 am Pogledaj zadnje poruke

Linkovi: MyCity  Moj biljni akvarijum  Akvarističko društvo Srbije  Pirane  Vaš Sajt  Vaš Sajt 

eXTReMe Tracker
Akvaristika
rss
Creative Commons License