Akvaristika forum
Pretraga • Pravilnik • Album • Profil • Proveri privatne poruke • Lista članova • Registruj se Uloguj se
 akvarijum.org • Baza biljaka • Slike • Tekstovi • Video • Kalkulator • Kontakt • Marketing
 Cryptocorine Wendetti brown - 15ak razgranatih strukova Pogledaj sledeću temu
Pogledaj prethodnu temu
Napiši novu temu
Objavi na Facebook
Pravila:

Obavezno pročitati pravila

Autor Poruka
geronimo
Akvarista

Registrovan: 18 Jan 2011

PorukaPoslao: Pon Jan 16, 2012 11:10 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

15ak strukova navedene biljke, sa slike se vidi da su uglavnom prilicno krupni i razgranati primerci. Ukoliko ne nudite novac, u zameni sam zainteresovan za microsorum, anubias nana, ili nesto drugo interesantno. Biljke su rasle u mom akvarijumu, i od svih biljaka koje imam ove su se najbolje primile ali su postale i previse bujne, pa je usledilo zimsko spremanje i orezivanje Smile.

Pozdrav zop

Image
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu poruku
AquaShop
Sponzor

PorukaPoslao: Pon Jan 16, 2012 11:10 pm Snimi Poruku Nazad na vrh

W.T.F.
Akvarista

Registrovan: 14 Mar 2011

PorukaPoslao: Pon Jan 16, 2012 11:23 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

kolika je cena mene zanima???
geronimo
Akvarista

PorukaPoslao: Pon Jan 16, 2012 11:27 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Zanima i mene Smile. Ne znam koja je prosecna cena ove biljke u radnji, naravno ja cu prodati jeftinije od toga. Javi se na PP i ponudi koliko mislis da je OK, pa cemo videti Wink. Vise bi mi odgovarala zamena od prodaje. Hvala i pozdrav!
nemanjask
Urednik
Urednik

Registrovan: 29 Nov 2010

PorukaPoslao: Pon Jan 16, 2012 11:37 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Dalji dogovori preko PP
geronimo
Akvarista

PorukaPoslao: Čet Jan 19, 2012 9:50 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Evo cena za sve koji su se interesovali:

1 - 5 strukova: 100din/kom
5 - 10 strukova: 80din/kom
sve: 900din

Pozdrav!
geronimo
Akvarista

PorukaPoslao: Čet Feb 02, 2012 11:08 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Moze katanac
Prikaži poruke iz poslednjih:      
Napiši novu temu
 Skoči na:   

Srodne Teme
Tema Autor Forum Odgovori Poslao
Ovaj forum je zaključan i ne možete menjati teme ili odgovarati Cryptocoryne wendtii brown kaplarm Ponuda 2 Pon Maj 14, 2012 3:15 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Propadanje strukova (cele biljke) shomyxd Biljke 5 Ned Feb 12, 2012 7:25 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Cryptocoryne wendtii brown i Hygroph... ZEXM1994 Tražnja 8 Ned Okt 03, 2010 8:02 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Cryptocoryne wendtii brown Bojan Biljke 1 Ned Sep 06, 2009 11:03 pm Pogledaj zadnje poruke

Linkovi: MyCity  Moj biljni akvarijum  Akvarističko društvo Srbije  Pirane  Vaš Sajt  Vaš Sajt 

eXTReMe Tracker
Akvaristika
rss
Creative Commons License