Akvaristika forum
Pretraga • Pravilnik • Album • Profil • Proveri privatne poruke • Lista članova • Registruj se Uloguj se
 akvarijum.org • Baza biljaka • Slike • Tekstovi • Video • Kalkulator • Kontakt • Marketing
 difuzor Pogledaj sledeću temu
Pogledaj prethodnu temu
Napiši novu temuOdgovori na poruku
Objavi na Facebook
Autor Poruka
CTale
Akvarista

Registrovan: 28 Jul 2010

PorukaPoslao: Sub Jan 28, 2012 10:24 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Moje rešenje za DIY Difuzor:

Image

Image

U pitanju je deo seta za infuziju (rezervoar sa keramičkim filterom sa rupicama od 15 mikrona). Mehurići su toliko mali da ne verujem da mogu da budu manji. Veći deo se rastvori pre nego što stigne da izađe na vrh.
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu poruku
AquaShop
Sponzor

PorukaPoslao: Sub Jan 28, 2012 10:24 pm Snimi Poruku Nazad na vrh

fgf89
Akvarista

Registrovan: 23 Feb 2010

PorukaPoslao: Pet Feb 03, 2012 12:06 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Moj ti je savet ako imas neki unutrasnji filter na primer Atman At F301 da na njega povezes CO2, jer ce ti bolje razbacivati Co2 po akvarijum. Dok sam imao jedan akvarijum od 150l tako sam povezao co2 i bilje u svim delovima akvarijum je super napredovalo. Jedino sto moras da stavis jeste nepovratni ventil, jer u slucaju nestanka struje voda ce ti se iz akvarijuma vrati ti u flasu a to nece valjati za ribice....
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu poruku
Prikaži poruke iz poslednjih:      
Napiši novu temuOdgovori na poruku
 Skoči na:   

Srodne Teme
Tema Autor Forum Odgovori Poslao
Nema novih poruka keramika za co2 difuzor fanky Tražnja 0 Čet Feb 16, 2012 5:59 pm Pogledaj zadnje poruke
Ovaj forum je zaključan i ne možete menjati teme ili odgovarati Difuzor i ribe na prodaju Wlayko91 Ponuda 2 Ned Nov 20, 2011 7:11 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka CO2 Difuzor LAKI7 Uradi Sam (DIY) 21 Ned Okt 30, 2011 2:29 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Kupujem difuzor za CO2 Haracin Tražnja 0 Pet Okt 21, 2011 1:46 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Sera co2 akrilni difuzor sale_ Ponuda 1 Čet Apr 07, 2011 4:28 am Pogledaj zadnje poruke

Linkovi: MyCity  Moj biljni akvarijum  Akvarističko društvo Srbije  Pirane  Vaš Sajt  Vaš Sajt 

eXTReMe Tracker
Akvaristika
rss
Creative Commons License