Akvaristika forum
Pretraga • Pravilnik • Album • Profil • Proveri privatne poruke • Lista članova • Registruj se Uloguj se
 akvarijum.org • Baza biljaka • Slike • Tekstovi • Video • Kalkulator • Kontakt • Marketing
 drop cheker Pogledaj sledeću temu
Pogledaj prethodnu temu
Napiši novu temuOdgovori na poruku
Objavi na Facebook
Autor Poruka
deki022
Akvarista

Opomene: 1
Registrovan: 24 Nov 2010

PorukaPoslao: Pet Apr 29, 2011 4:34 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Koje u Novoj Pazovi da ja pokusam da pomognem?
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu poruku
AquaShop
Sponzor

PorukaPoslao: Pet Apr 29, 2011 4:34 pm Snimi Poruku Nazad na vrh

charuga77
Slučajni Prolaznik

Registrovan: 12 Feb 2010

PorukaPoslao: Čet Maj 05, 2011 6:03 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Nasao sam u Subotici 5gr. bromtimol plavog kosta citavih 3800 din.
Mogu i fizicka lica kuPiti ali je to meni preskupo.
Jel neko skonto kako kupiti onih 5gr. za nesto vise od 10evra?
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuPoseti sajt autora
Blue
Urednik
Urednik

Registrovan: 21 Jul 2009

PorukaPoslao: Čet Maj 05, 2011 6:10 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Kao pravno lice, tj. firma.
charuga77
Slučajni Prolaznik

Registrovan: 12 Feb 2010

PorukaPoslao: Čet Maj 05, 2011 8:22 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Jel ima neko firmu pa da kupi i skupimo se i podelimo troskove. A firma to proknjizi kao troskove. Hehe al ja mastam...
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuPoseti sajt autora
mikxon

Registrovan: 25 Mar 2011

PorukaPoslao: Čet Jul 05, 2018 12:44 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

nabavio sam bromotimol plavo , pakovanje od 5g
e sad jos da ga pretvorim iz praškastog u tečno Smile
Blue
Urednik
Urednik

Registrovan: 21 Jul 2009

PorukaPoslao: Čet Jul 05, 2018 8:38 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

E pa tu ce tek da te saceka zafrkancija, u cemu ga rastvoriti i u kojoj razmeri.
Ima na forumu par ljudi koji ovo mogu sa razumevanjem da objasne, ako vide temu...
Nikolaj
Akvarista

Registrovan: 01 Feb 2013

PorukaPoslao: Sub Sep 22, 2018 12:58 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Ima ovde kod mene tecnost za drop checkere, i rastvor i koncentrat i sta hocete, ako vas zanima da vidim cene pa po nekom da posaljem.
Prikaži poruke iz poslednjih:      
Napiši novu temuOdgovori na poruku
 Skoči na:   

Srodne Teme
Tema Autor Forum Odgovori Poslao
Nema novih poruka Stakleni Drop Checker vlada_va Arhiva Malih Oglasa 0 Sre Feb 20, 2019 11:14 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Drop checkeri, difuzori, atomizer, i ... Srky Boy Arhiva Malih Oglasa 0 Sre Dec 12, 2018 3:44 pm Pogledaj zadnje poruke
Ovaj forum je zaključan i ne možete menjati teme ili odgovarati Up Aqua CO2 atomizer 16/12 i drop che... Srky Boy Arhiva Malih Oglasa 0 Uto Apr 10, 2018 2:06 pm Pogledaj zadnje poruke
Ovaj forum je zaključan i ne možete menjati teme ili odgovarati T5 neonske sijalice i stakleni drop c... Srky Boy Arhiva Malih Oglasa 0 Sub Dec 10, 2016 3:52 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Zakrivljene makaze, tecnost za drop c... Mark Arhiva Malih Oglasa 0 Sre Apr 13, 2016 8:52 pm Pogledaj zadnje poruke

Linkovi: MyCity  Moj biljni akvarijum  Vaš Sajt  Pirane  Vaš Sajt  Vaš Sajt 

eXTReMe Tracker