----------------------------------- Soundwave Pet Okt 21, 2011 1:02 pm ----------------------------------- [quote]ме иритира тоа што се појави МЕВ на стаклото валјда ме разбирате што сакам да кажам, мало испакнување на стаклото. Појачувања, па ако мислите за силиконот, лепено е од сите страни, внатрешно странично итн, а за додатни стакла немам ставено. Дајте некој совет [quote/]