Akvaristika forum
Pretraga • Pravilnik • Album • Profil • Proveri privatne poruke • Lista članova • Registruj se Uloguj se
 akvarijum.org • Baza biljaka • Slike • Tekstovi • Video • Kalkulator • Kontakt • Marketing
 Četkaste (crne) alge - borba (rešenje) Pogledaj sledeću temu
Pogledaj prethodnu temu
Napiši novu temuOdgovori na poruku
Objavi na Facebook
Autor Poruka
Blue
Urednik
Urednik

Registrovan: 21 Jul 2009

PorukaPoslao: Pon Nov 28, 2011 8:18 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Naravno da ugrozava, ne vidim da sam bilo gde napisao suprotno.
Da citiram sebe par poruka iznad:
Blue ::
Prvenstveno treba obratiti paznju na ispravno doziranje jer se bilo kojom od ovih metoda vrlo lako moze napraviti vise stete nego koristi.

Dakle, da ponovim, niti sam ikome savetovao da koristi H2O2, niti sam rekao da je bezbedan, cisto diskutujemo o mogucnostima.
Ovakve metode su samo za ljude koji tacno znaju sta rade i spremni su da snose posledice usled greske.
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu poruku
AquaShop
Sponzor

PorukaPoslao: Pon Nov 28, 2011 8:18 pm Snimi Poruku Nazad na vrh

Alpha
Akvarista

Registrovan: 16 Feb 2012

PorukaPoslao: Pet Mar 16, 2012 8:16 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Koji ti je ovo cistac,lepo izgleda,koliko je efikasan?
SmileY
Akvarista

Registrovan: 01 Mar 2012

PorukaPoslao: Sub Mar 17, 2012 6:06 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

mislis na kozice ili..?
Alpha
Akvarista

Registrovan: 16 Feb 2012

PorukaPoslao: Sub Mar 17, 2012 8:55 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

SmileY ::
mislis na kozice ili..?

Da,nisam imao prilike da vidim uzivo,niti znam nekog ko ga ima...

Poslednji put izmenio Alpha dana Sub Mar 17, 2012 8:56 pm, izmenio ukupno 2 puta
SmileY
Akvarista

Registrovan: 01 Mar 2012

PorukaPoslao: Sub Mar 17, 2012 9:54 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Nisu cistaci u bukvalnom smislu ali se hrane nekim algama.
Na slici su red cherry kozice. Pogledaj na forumu ili na netu. sory za offtopic

Poslednji izmenio SmileY dana Sub Mar 17, 2012 9:56 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
Prikaži poruke iz poslednjih:      
Napiši novu temuOdgovori na poruku
 Skoči na:   

Srodne Teme
Tema Autor Forum Odgovori Poslao
Nema novih poruka Eritromicin za zelen alge? Alpha Alge 8 Uto Maj 15, 2012 4:42 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Alge kao paucina i zelene tackaste samo guppy <333 Alge 5 Ned Maj 06, 2012 7:26 pm Pogledaj zadnje poruke
Ovaj forum je zaključan i ne možete menjati teme ili odgovarati Crne tetre DarkstarBGW Na poklon 1 Pon Apr 02, 2012 10:01 am Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Dal su ovo alge? DarkstarBGW Alge 2 Čet Mar 29, 2012 7:47 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Spada u alge ili ? krlle83 Alge 2 Sre Mar 28, 2012 10:00 pm Pogledaj zadnje poruke

Linkovi: MyCity  Moj biljni akvarijum  Akvarističko društvo Srbije  Pirane  Vaš Sajt  Vaš Sajt 

eXTReMe Tracker
Akvaristika
rss
Creative Commons License