Akvaristika forum
Pretraga • Pravilnik • Album • Profil • Proveri privatne poruke • Lista članova • Registruj se Uloguj se
 akvarijum.org • Baza biljaka • Slike • Tekstovi • Video • Kalkulator • Kontakt • Marketing
 gupika se krivi Pogledaj sledeću temu
Pogledaj prethodnu temu
Napiši novu temuOdgovori na poruku
Objavi na Facebook
Autor Poruka
predragkostic
Slučajni Prolaznik

Registrovan: 22 Nov 2011

PorukaPoslao: Pon Feb 20, 2012 7:14 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

postovanje svima ...primetio sam da se zadnji deo tela kod zenke gupi iskrivio ne nadole nego u stranu...sirotica pliva jako tesko...sta da radim? Crying or Very sad
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuPošalji email
AquaShop
Sponzor

PorukaPoslao: Pon Feb 20, 2012 7:14 am Snimi Poruku Nazad na vrh

Drazen
Akvarista

Registrovan: 03 Jun 2011

PorukaPoslao: Pon Feb 20, 2012 8:55 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Pa moze biti,ako je starija da je zbog velikog broja mresta došlo do toga. Tako je isto bilo i sa mojom, ali ziva je i dalje, ali nema mrijesta. Jesu li muzjaci za nju zainteresovani? Za moju poslije krivljenja vise nisu bili.
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuPošalji emailMSN Messenger
predragkostic
Slučajni Prolaznik

PorukaPoslao: Pon Feb 20, 2012 10:25 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

pa i ne bas ...vidim da je dosta sama...
Drazen
Akvarista

PorukaPoslao: Pon Feb 20, 2012 10:31 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Pa ja mislim, da je dala sve od sebe. Što se mrijesta tiće. Ali saćekaj malo nek iskusniji kazu koju pametnu. Ja samo govorim iz svog islustva!
dr nemo
Akvarista

Registrovan: 11 Feb 2012

PorukaPoslao: Pet Feb 24, 2012 10:35 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Što se gupija tiče ona je sve dala od sebe,koliko ima do genetike i rodoskrvnuća toliko i do reprodukcije.Čim se okoti,opet je skotna,u većini slučajeva dođe do deformacija.
Drazen
Akvarista

PorukaPoslao: Pet Feb 24, 2012 1:10 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

nemo odlicna slika!!!
predragkostic
Slučajni Prolaznik

PorukaPoslao: Pet Feb 24, 2012 6:46 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

sirotica otisla u vecna lovista....
Drazen
Akvarista

PorukaPoslao: Pet Feb 24, 2012 6:52 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Desava se drug. Priroda.
Katarina
Akvarista

Opomene: 1
Registrovan: 23 Feb 2012

PorukaPoslao: Pet Feb 24, 2012 6:56 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Sta? Jadna Sad Sve zivotinje moraju nekad da odu.
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu poruku
dr nemo
Akvarista

Registrovan: 11 Feb 2012

PorukaPoslao: Pet Feb 24, 2012 7:30 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Drazen ::
nemo odlicna slika!!!

Hvala,hvala!!!
Prikaži poruke iz poslednjih:      
Napiši novu temuOdgovori na poruku
 Skoči na:   

Srodne Teme
Tema Autor Forum Odgovori Poslao
Nema novih poruka Uginuce gupika Mici99 Bolest 8 Sub Maj 12, 2012 3:22 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka U potrazi za zenkama gupika Pandora Guppy fun club 6 Sre Maj 09, 2012 10:08 am Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Omiljena varijacija gupika 2 uros Guppy fun club 10 Pon Apr 23, 2012 4:48 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka napredovanje malih gupika dusan0809 Guppy fun club 11 Čet Mar 29, 2012 12:26 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Gupika se mresti Milanche 90 Razmnožavanje 4 Čet Mar 22, 2012 7:45 pm Pogledaj zadnje poruke

Linkovi: MyCity  Moj biljni akvarijum  Akvarističko društvo Srbije  Pirane  Vaš Sajt  Vaš Sajt 

eXTReMe Tracker
Akvaristika
rss
Creative Commons License