Akvaristika forum
Pretraga • Pravilnik • Album • Profil • Proveri privatne poruke • Lista članova • Registruj se Uloguj se
 akvarijum.org • Baza biljaka • Slike • Tekstovi • Video • Kalkulator • Kontakt • Marketing
 Humanitarna morska berza Pogledaj sledeću temu
Pogledaj prethodnu temu
Napiši novu temuOdgovori na poruku
Objavi na Facebook
Autor Poruka
Nikolac
Akvarista

Registrovan: 08 Apr 2014

PorukaPoslao: Pet Okt 19, 2018 2:21 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Da dodam, kod mene ima jos mekih u ponudi, slicno kao kod kolega iznad. Nista preterano raznovrsno, al bar ima mekih za pocetnike koliko hoces.
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu poruku
AquaShop
Sponzor

PorukaPoslao: Pet Okt 19, 2018 2:21 pm Snimi Poruku Nazad na vrh

Andjelija
Akvarista

Registrovan: 29 Nov 2012

PorukaPoslao: Uto Okt 23, 2018 9:07 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

riba riba riba riba riba riba riba
m.vlacina
Akvarista

Registrovan: 11 Jun 2017

PorukaPoslao: Sre Okt 24, 2018 8:37 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Ljudi, svaka vam cast! Kako ste organizovani vi iz morske, to je za svaku pohvalu! Bravo

Jos uvek sam u slatkim vodama, ali sigurno cu se u buducnosti odluciti za more, i kad vidim kakva je ovde ekipa, uopste nemam bilo kakvog straha da se upustim u sve to.

Bravo!
nzivkovic
Akvarista

Registrovan: 02 Feb 2013

PorukaPoslao: Sre Okt 24, 2018 9:45 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

m.vlacina ::
Ljudi, svaka vam cast! Kako ste organizovani vi iz morske, to je za svaku pohvalu! Bravo

Jos uvek sam u slatkim vodama, ali sigurno cu se u buducnosti odluciti za more, i kad vidim kakva je ovde ekipa, uopste nemam bilo kakvog straha da se upustim u sve to.

Bravo!

Evo ti idealne prilike da dođeš da jaaako povoljnih startnih korala a ujedno upoznaš morske kolege.
midnight
Akvarista

Registrovan: 08 Mar 2016

PorukaPoslao: Pon Okt 29, 2018 6:25 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Ilija, koliko treba uplatiti za tu cupavu zelenu pecurku?
Ilijaaa
Akvarista

Registrovan: 06 Sep 2016

PorukaPoslao: Pon Okt 29, 2018 9:35 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Ja sam napisao 4-5 poruka kao okvirnu cenu za bilo koji koral, sto se mene tice na kupcu je da odluci koliko ce poruka poslati,
Ja cu ti pecurku svakako dati koliko god da posaljes Smile
Andjelija
Akvarista

PorukaPoslao: Pon Okt 29, 2018 9:44 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Ja dajem 5 poruka! Siguran sam da ce midnight bar 6 i njegova pecurka! Very Happy
Ilijaaa
Akvarista

PorukaPoslao: Pon Okt 29, 2018 9:51 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

ima za oboojicu Smile
Andjelija
Akvarista

PorukaPoslao: Pon Okt 29, 2018 9:53 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Salim se malo, dogovori se sa Ilijom... Bravo
Ilijaaa
Akvarista

PorukaPoslao: Pon Okt 29, 2018 9:56 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Andjelija ::
Salim se malo, dogovori se sa Ilijom... Bravo

Ja se ne salim , stvarmo mozete obojica, a slobodno moze jos neko da se javi
Andjelija
Akvarista

PorukaPoslao: Pon Okt 29, 2018 9:58 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Haha, koji sam som, na telefonu nisam ni video ko je postovao, ja mislio midnight
Oket ja cu onda za tu drugu da uplatim kad sam se vec ponudio
midnight
Akvarista

PorukaPoslao: Pon Okt 29, 2018 10:27 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

ma da ne bude sad natezanje ko ce platiti manje a ko vise onda po 6 svaki i reseno Smile
Andjelija
Akvarista

PorukaPoslao: Pon Okt 29, 2018 10:30 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Odlicno razmisljanje!!! Very Happy

Hvala midnight, i hvala Ilija na donaciji!!!
midnight
Akvarista

PorukaPoslao: Uto Okt 30, 2018 6:05 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Da se prijavim, dokaz o uplati prosledjen Iliji
Ilijaaa
Akvarista

PorukaPoslao: Uto Okt 30, 2018 10:18 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Samo da potvrdim da je midnight poslao dokaz o uplati, cak je uplatio 1500 din, sto je dosta vise od ocekivanog.
BRAVOO!!!
Bravo Bravo Bravo
Prikaži poruke iz poslednjih:      
Napiši novu temuOdgovori na poruku
 Skoči na:   

Srodne Teme
Tema Autor Forum Odgovori Poslao
Nema novih poruka Da li je morska akvaristika za mene? peconis Morska Akvaristika 2 Čet Maj 04, 2023 3:31 am Pogledaj zadnje poruke
Ovaj forum je zaključan i ne možete menjati teme ili odgovarati Potrbna morska so Gangster Arhiva Malih Oglasa 0 Pet Okt 21, 2016 5:11 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Morska kozica - Lysmata wurdemanni - ... Atanas011 Arhiva Malih Oglasa 0 Pet Okt 14, 2016 10:33 pm Pogledaj zadnje poruke
Ovaj forum je zaključan i ne možete menjati teme ili odgovarati Morska so 5kg - višak Atanas011 Arhiva Malih Oglasa 0 Sub Jun 11, 2016 11:54 am Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Hrana - Morska nikouro Morska Akvaristika 2 Ned Maj 17, 2015 10:43 pm Pogledaj zadnje poruke

Linkovi: MyCity  Moj biljni akvarijum  Vaš Sajt  Pirane  Vaš Sajt  Vaš Sajt 

eXTReMe Tracker