|
|
|
Autor |
Poruka |
peconis
Akvarista
Registrovan: 19 Sep 2018
|
Nisam lepo razumeo. Nisam imao puno kontakta sa skupljim podlogama tako da je meni ova vrh. |
|
|
|
|
AquaShop
Sponzor
|
|
|
|
Tot Attila
Registrovan: 10 Dec 2018
|
Ja ga koristim ,malo je lagan malo teze mozes da sadis biljke. Al kad biljka pusti koren vec nemas problem.Obavezno se koristi sa aqua basic plusom. Lakse mozes da cistis podlogu sa usisivacem za podlogu .Na uputstvo pise preporuceno deblj i od manada i aqua basik.I mislim da imas u 2 boje. |
|
|
|
|
Ascaron
Akvarista
Registrovan: 06 Avg 2019
|
Samo da prenesem iskustvo sa Manadom. Podloga je jako kvalitetna, ali je obavezna priprema. Mora da se dobro ispere pre ubacivanja u akvarijum, inače će jako mutiti vodu.
Dosta je porozna i lagana podloga, zbog čega je malo teže saditi biljke, kao što je kolega pomenuo. Zbog toga je bolje staviti malo deblji sloj, i voditi računa o jačini filtracije u prvih nekoliko dana, jer jači filter može da podiže podlogu. Kada se bilje "uhvati" nema više tih problema.
Odlična je za razvoj bakterija.
Koristim je u kombinaciji sa Tropikinim supstratom i već posle nekoliko dana biljke su napredovale.
Prvih nekoliko dana sam smanjio intezitet svetla uz Easy Carbo i Profito. CO2 ne koristim. Za sad sam zadovoljan. |
|
|
|
|
|
|
|