Akvaristika forum
Pretraga • Pravilnik • Album • Profil • Proveri privatne poruke • Lista članova • Registruj se Uloguj se
 akvarijum.org • Baza biljaka • Slike • Tekstovi • Video • Kalkulator • Kontakt • Marketing
 Koi SAran pojeo cistaca Pogledaj sledeću temu
Pogledaj prethodnu temu
Napiši novu temuOdgovori na poruku
Objavi na Facebook
Autor Poruka
nesha barajevac
Urednik
Urednik

Registrovan: 20 Sep 2012

PorukaPoslao: Uto Maj 28, 2013 2:35 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

U pravu si ime. Narvno da je hteo da ga pojede. Dobijao sam šarane na strimere za smuđa i ostale imitacije "mesa".
Vkurko, obavezno javi kako se završio slučaj.
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu poruku
AquaShop
Sponzor

PorukaPoslao: Uto Maj 28, 2013 2:35 pm Snimi Poruku Nazad na vrh

vkurko
Akvarista

Registrovan: 12 Maj 2013

PorukaPoslao: Uto Maj 28, 2013 3:09 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Ljudi ova luda ribetina pojela cistaca skroz, jutros sam ga uhvatio u mrezicu u nije se bunio sto sam uzeo u ruku naravno nezno ali jako da ne pobegne da ga jurim po sobi ali nakvasenim rukama i probao, naravno nisam uspeo da je izvucem da ga ne povredim ali je popapao skroz cistaca sad ga pratim da vidim sta ce da bude dali ga je negde povredio!
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuPošalji email
vkurko
Akvarista

PorukaPoslao: Uto Maj 28, 2013 3:17 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Praticu ga do jutra da vidim kako ce pa ce da vidimo za nadalje!
cyrocore
Akvarista

Registrovan: 23 Maj 2013

PorukaPoslao: Uto Maj 28, 2013 3:18 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Meni se desavalo da sam video u petshopu da je japanka , poprilicno veca, progutala corya samo mu rep viri iz njenih usta..
nesa69
Urednik
Urednik

Registrovan: 01 Feb 2013

PorukaPoslao: Uto Maj 28, 2013 3:35 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

vkurko, javljaj da li da šaljemo meredov ako ti treba Smile
Ako radiš inspekciju ribe, samo mokra krpa da je držiš i ne brineš.
dundee
Akvarista

Opomene: 1
Registrovan: 08 Dec 2012

PorukaPoslao: Uto Maj 28, 2013 5:29 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

kako ce koi da na buja od zive hrane xD
Oljisa
Akvarista

Registrovan: 15 Jan 2012

PorukaPoslao: Uto Maj 28, 2013 10:15 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

dundee ::
i brišite temu da ne bi krivolovci počeli paleatuse kupovat i kedrovat ih za šarana Very Happy

hahahah objasnio si Very Happy Very Happy Very Happy
vkurko
Akvarista

PorukaPoslao: Sre Maj 29, 2013 4:40 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Ludaa riba je prezivela sad je sita i nista ne jede osim kad bacim ranu kao oce da je, al je bar sita!
Doc
Akvarista

Registrovan: 15 Mar 2013

PorukaPoslao: Sre Maj 29, 2013 4:46 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Pa daj neku sličicu prasenceta da ga vidimo??
Koliko je star i čime ga raniš, daj neke detalje?
Very Happy
vkurko
Akvarista

PorukaPoslao: Sre Maj 29, 2013 7:10 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Saran ima 7 meseci, kupio sam ga sa ostala dva koji nisu toliko porasli ali mi je on najdrazi jel je lud na gazdu, a slikun sam vec postavio u pitanjima pa ako je ne vidite stavicu ponovo! Ince je srebrn po telu, glava mu je zlatno naradzasto crna, a od skro je poceo da dobija crne pege oko lednjih peraja!
vkurko
Akvarista

PorukaPoslao: Sre Maj 29, 2013 7:12 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Image
vkurko
Akvarista

PorukaPoslao: Sre Maj 29, 2013 7:13 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Voda na predhodnoj slici je pre montaze spoljnog dvokomornog filtera!
vkurko
Akvarista

PorukaPoslao: Sre Maj 29, 2013 7:17 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Ovde se vidi da jos drzi otovrena usta ali sad barem i ne lezi samo na dnu nego i plivne po malo!
Image
vkurko
Akvarista

PorukaPoslao: Sre Maj 29, 2013 7:20 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

A hranim ga larvama omaraca a u stanju je da pojede celu kockicu sam(a) nisam siguran za ppo ribice pa je zovem pirana, dajem joj i lisnatu hranu, kupovao sam ne tabletice za hranjenje zivotinjica na dnu sto joj se jako svidelo i dajem joj a i svim ostlim crne granule sitnije i krupnije sve zavisi koje nadjem! Dafniju sam im davao do skoro ali mi je nestala, pa larve komaraca itd itd!
Doc
Akvarista

Registrovan: 15 Mar 2013

PorukaPoslao: Sre Maj 29, 2013 7:23 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

U sunce ti.. kakva ribetina.. Laughing Laughing
Čime ga hraniš, koliko puta dnevno/nedeljno, u kolikom je akvarijumu..
( Kada bi ovo moj ćale video, odlepio bi... Ionako me smara da mu napravim neki AQ za babuške.. ahaha Lud ko struja.. )
Prikaži poruke iz poslednjih:      
Napiši novu temuOdgovori na poruku
 Skoči na:   

Srodne Teme
Tema Autor Forum Odgovori Poslao
Nema novih poruka Pomoc oko "cistaca" i biljaka Beg Akvarijumi 4 Sre Okt 24, 2018 7:43 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Razmnozavanje cistaca nercibald Razmnožavanje 17 Ned Mar 20, 2016 10:29 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Potreban koi saran Milan98 Arhiva Malih Oglasa 0 Pon Feb 15, 2016 12:32 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Japanski Saran DeksoN Početak u akvaristici 5 Pon Feb 08, 2016 9:42 pm Pogledaj zadnje poruke
Ovaj forum je zaključan i ne možete menjati teme ili odgovarati Poklanjam KOI Saran- Majdanpek i okolina bublz Arhiva Malih Oglasa 1 Sre Okt 01, 2014 6:37 pm Pogledaj zadnje poruke

Linkovi: MyCity  Moj biljni akvarijum  Vaš Sajt  Pirane  Vaš Sajt  Vaš Sajt 

eXTReMe Tracker