| Autor |
Poruka |
sijamski borac
Akvarista

Opomene: 1
Registrovan: 22 Okt 2011
|
Ajde jer moze neka preporuka koji bi filter bio najbolji za 40l akvarijum.. To je akvarijum mog druga koji drzi dve male japanke jednog koi sarana takodje malog oko 4cm, 2 silver moli,3 ksifo, 2 ancija i 2 korija.. filter da nije previse bucan..
Predlozite nesto wi ali da nije spoljni stakleni.. a ja da pitam kakav je resun cs 700 i atman at f302 i atman at f 101..ne mora da bude potopni samo nesto sta bi bilo naj efikasnije za taj akv.. |
|
|
|
   |
 |
AquaShop
Sponzor
|
|
|
 |
guppykiller
Akvarista

Registrovan: 24 Maj 2011
|
slobodno mozes taj atman at f101 ili bilo koji potapajuci samo vidi da nebudu prejaki... tvoj drug kako je krenuo da ubacuje ribice ima da napravi riblju corbu...  |
|
|
|
   |
 |
tomislav85
Akvarista

Registrovan: 11 Jan 2011
|
Ja sam kod mene stavio ovaj kanister:Boyu External Filter Canister EF-05 i ehtra radi moj aq je 50l |
|
|
|
     |
 |
sijamski borac
Akvarista

|
znam ali devojka woli japanke on woli ove i mora sta da radi.. ali woda mu je mnogo mutna ima sundjer filter i ne pomaze mu.. Jer ima jos neki predlog.. |
|
|
|
   |
 |
Fiber
Akvarista

Registrovan: 21 Avg 2011
|
Da proba sa hang-on filterom? On bi trebalo da je bolji od sunjder filtera, a i imace vise mesta u akvarijumu. |
|
|
|
   |
 |
sijamski borac
Akvarista

|
E ovako gleddao sam nesto po netu pa cu da postavim 3 razlicita i da mi kaze neko sta bi bilo najbolje od tog.. Atman at- f101 ili atman at-f302 ili ovaj viseci atman hf- 0100... e sad sta bi od tog bilo najefikasnije i najbolje? |
|
|
|
   |
 |
mezzano
Akvarista

Registrovan: 28 Nov 2010
|
Ja bih isao na "hang on". Ipak mislim da su to bolji filteri, od bilo kog unutrasnjeg filtera. |
|
|
|
   |
 |
sijamski borac
Akvarista

|
Dali je onda oke ovaj atman hf100 hang on..? |
|
|
|
   |
 |
guppykiller
Akvarista

|
bice mu dovoljno ako bas hoce nesto jace neka kupi atman hf300 on je jaci, ali mislim da ce biti prejak za taj ak... |
|
|
|
   |
 |
sijamski borac
Akvarista

|
Oke onda ako mislite da je hang on bolji predlozicu mu hf100..
A owo mi se swidja mozda uzmem za mene tako nesto..Boyu External Filter Canister EF-05 ako neko imao iskustva sa njim nek pise.. |
|
|
|
   |
 |
bojan86
Akvarista

Registrovan: 02 Jan 2011
|
HF-0300 sigurno neće biti prejak! Ja garantujem. A i svaki Atmanov Hang on filter ima regulaciju protoka. |
|
|
|
    |
 |
guppykiller
Akvarista

|
eto bojan86 ti je rekao da nije prejak poslusaj ga a i nije neka razlika u ceni pa bolje da bude jaci... sad sam pogledao taj kanister i mogu ti reci da je spoljasni sa tri komore majka za njega, e sad ako nemas mesta za spoljasnji i taj je dobar a i nije skup |
|
|
|
   |
 |
branko.shane.pavlovic
Akvarista

Registrovan: 06 Jan 2012
|
samo izbaci japanke i nece da ti muti vodu...barem je bilo tako u mom slucaju... |
|
|
|
   |
 |
fgf89
Akvarista
Registrovan: 23 Feb 2010
|
kupi lepo Atman Hang-on Filter HF-0100 i zameni 30% vode.. i ne brini... premda najbolje resenje ti je stakleni filter... |
|
|
|
   |
 |
srdjan032
Slučajni Prolaznik
Registrovan: 15 Feb 2012
|
ljudi,a sta mislite o prelivnom filteru....msm sa spojenim sudovima |
|
|