Akvaristika forum
Pretraga • Pravilnik • Album • Profil • Proveri privatne poruke • Lista članova • Registruj se Uloguj se
 akvarijum.org • Baza biljaka • Slike • Tekstovi • Video • Kalkulator • Kontakt • Marketing
 Koji filter za 40L ? Pogledaj sledeću temu
Pogledaj prethodnu temu
Napiši novu temuOdgovori na poruku
Objavi na Facebook
Autor Poruka
sijamski borac
Akvarista

Opomene: 1
Registrovan: 22 Okt 2011

PorukaPoslao: Čet Feb 02, 2012 3:12 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Ajde jer moze neka preporuka koji bi filter bio najbolji za 40l akvarijum.. To je akvarijum mog druga koji drzi dve male japanke jednog koi sarana takodje malog oko 4cm, 2 silver moli,3 ksifo, 2 ancija i 2 korija.. filter da nije previse bucan..
Predlozite nesto wi ali da nije spoljni stakleni.. a ja da pitam kakav je resun cs 700 i atman at f302 i atman at f 101..ne mora da bude potopni samo nesto sta bi bilo naj efikasnije za taj akv..
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu poruku
AquaShop
Sponzor

PorukaPoslao: Čet Feb 02, 2012 3:12 pm Snimi Poruku Nazad na vrh

guppykiller
Akvarista

Registrovan: 24 Maj 2011

PorukaPoslao: Čet Feb 02, 2012 3:34 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

slobodno mozes taj atman at f101 ili bilo koji potapajuci samo vidi da nebudu prejaki... tvoj drug kako je krenuo da ubacuje ribice ima da napravi riblju corbu... Very Happy
tomislav85
Akvarista

Registrovan: 11 Jan 2011

PorukaPoslao: Čet Feb 02, 2012 4:13 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Ja sam kod mene stavio ovaj kanister:Boyu External Filter Canister EF-05 i ehtra radi moj aq je 50l
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuPošalji emailMSN Messenger
sijamski borac
Akvarista

PorukaPoslao: Čet Feb 02, 2012 4:26 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

znam ali devojka woli japanke on woli ove i mora sta da radi.. ali woda mu je mnogo mutna ima sundjer filter i ne pomaze mu.. Jer ima jos neki predlog..
Fiber
Akvarista

Registrovan: 21 Avg 2011

PorukaPoslao: Čet Feb 02, 2012 4:30 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Da proba sa hang-on filterom? On bi trebalo da je bolji od sunjder filtera, a i imace vise mesta u akvarijumu.
sijamski borac
Akvarista

PorukaPoslao: Čet Feb 02, 2012 5:03 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

E ovako gleddao sam nesto po netu pa cu da postavim 3 razlicita i da mi kaze neko sta bi bilo najbolje od tog.. Atman at- f101 ili atman at-f302 ili ovaj viseci atman hf- 0100... e sad sta bi od tog bilo najefikasnije i najbolje?
mezzano
Akvarista

Registrovan: 28 Nov 2010

PorukaPoslao: Čet Feb 02, 2012 5:55 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Ja bih isao na "hang on". Ipak mislim da su to bolji filteri, od bilo kog unutrasnjeg filtera.
sijamski borac
Akvarista

PorukaPoslao: Čet Feb 02, 2012 6:49 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Dali je onda oke ovaj atman hf100 hang on..?
guppykiller
Akvarista

PorukaPoslao: Čet Feb 02, 2012 7:05 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

bice mu dovoljno ako bas hoce nesto jace neka kupi atman hf300 on je jaci, ali mislim da ce biti prejak za taj ak...
sijamski borac
Akvarista

PorukaPoslao: Čet Feb 02, 2012 7:29 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Oke onda ako mislite da je hang on bolji predlozicu mu hf100..
A owo mi se swidja mozda uzmem za mene tako nesto..Boyu External Filter Canister EF-05 ako neko imao iskustva sa njim nek pise..
bojan86
Akvarista

Registrovan: 02 Jan 2011

PorukaPoslao: Čet Feb 02, 2012 7:31 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

HF-0300 sigurno neće biti prejak! Ja garantujem. A i svaki Atmanov Hang on filter ima regulaciju protoka.
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuPošalji email
guppykiller
Akvarista

PorukaPoslao: Čet Feb 02, 2012 7:43 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

eto bojan86 ti je rekao da nije prejak poslusaj ga a i nije neka razlika u ceni pa bolje da bude jaci... sad sam pogledao taj kanister i mogu ti reci da je spoljasni sa tri komore majka za njega, e sad ako nemas mesta za spoljasnji i taj je dobar a i nije skup
branko.shane.pavlovic
Akvarista

Registrovan: 06 Jan 2012

PorukaPoslao: Sub Feb 18, 2012 5:06 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

samo izbaci japanke i nece da ti muti vodu...barem je bilo tako u mom slucaju...
fgf89
Akvarista

Registrovan: 23 Feb 2010

PorukaPoslao: Ned Feb 19, 2012 11:36 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

kupi lepo Atman Hang-on Filter HF-0100 i zameni 30% vode.. i ne brini... premda najbolje resenje ti je stakleni filter...
srdjan032
Slučajni Prolaznik

Registrovan: 15 Feb 2012

PorukaPoslao: Uto Feb 21, 2012 4:23 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

ljudi,a sta mislite o prelivnom filteru....msm sa spojenim sudovima
Prikaži poruke iz poslednjih:      
Napiši novu temuOdgovori na poruku
 Skoči na:   

Srodne Teme
Tema Autor Forum Odgovori Poslao
Nema novih poruka Kako napraviti filter? Razor Uradi Sam (DIY) 12 Pet Maj 18, 2012 10:48 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Prodajem kanister filter- Fluval 305 Haracin Ponuda 0 Čet Maj 17, 2012 9:23 am Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Hang on filter samo guppy <333 Tražnja 0 Pon Maj 14, 2012 11:02 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka jaqno neo-501 kanister filter rajak1 Oprema 1 Pon Maj 14, 2012 8:08 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka kanister filter pomoc oko odrzavanja milostzr@gmail.com Oprema 1 Uto Maj 08, 2012 3:13 pm Pogledaj zadnje poruke

Linkovi: MyCity  Moj biljni akvarijum  Akvarističko društvo Srbije  Pirane  Vaš Sajt  Vaš Sajt 

eXTReMe Tracker
Akvaristika
rss
Creative Commons License