Akvaristika forum
Pretraga • Pravilnik • Album • Profil • Proveri privatne poruke • Lista članova • Registruj se Uloguj se
 akvarijum.org • Baza biljaka • Slike • Tekstovi • Video • Kalkulator • Kontakt • Marketing
 Koji je ovo puz? Pogledaj sledeću temu
Pogledaj prethodnu temu
Napiši novu temuOdgovori na poruku
Objavi na Facebook
Autor Poruka
Joks1985
Akvarista

Registrovan: 16 Jul 2011

PorukaPoslao: Sre Sep 07, 2011 11:23 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Sa biljkama sam izgleda dobio i puzeve. Da li mi neko moze reci koji je ovo puz? Da li su korisni i da li da ih zadrzavam?
Image
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu poruku
AquaShop
Sponzor

PorukaPoslao: Sre Sep 07, 2011 11:23 am Snimi Poruku Nazad na vrh

nemanjask
Urednik
Urednik

Registrovan: 29 Nov 2010

PorukaPoslao: Sre Sep 07, 2011 12:48 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

To je barski puž, izuzetno brzo se razmnožava, u principu nije štetan ali im broj treba držati pod kontrolom.
mdacha80
Banovan
Banovan

Opomene: 3
Registrovan: 11 Mar 2011

PorukaPoslao: Sre Sep 07, 2011 1:21 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Kupi puzeve pod imenom Helena,i spasices se zauvek
deak
Urednik
Urednik

Registrovan: 13 Maj 2010

PorukaPoslao: Sre Sep 07, 2011 1:35 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Meni puzevi nikad ne smetaju, kad je novo oformiran akvarium svi puzevi ce da se razmnozavaju ko ludi a posle nekog vremena to ce da stane i da se stabilizuje. Kod mene ima 4 vrste puzeva u svakom akvariumu i svaki radi svoj posao (cisti staklo, prevrce pesak ili sljunak, brste alge, trulo lisce smazu itd). Sto vise vadis iz akvariuma to jace ce se razmnozavati al kad ih ostavis nadje se zlatna sredina. Ako ti bas ne trebaju u akvariumu mozes sa helenama da resis problem.
Joks1985
Akvarista

Registrovan: 16 Jul 2011

PorukaPoslao: Sre Sep 07, 2011 2:25 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Hvala na odgovorima. Ma neka ih cim nisu stetni, nista mi ne smetaju.
fuda
Slučajni Prolaznik

Registrovan: 24 Feb 2011

PorukaPoslao: Čet Jan 19, 2012 8:59 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Mislim da i botie mogu da svedu broj puzeva na minimum
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuPoseti sajt autora
petsrdjan
Akvarista

Registrovan: 21 Dec 2010

PorukaPoslao: Pet Jan 20, 2012 9:30 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

deak ::
Meni puzevi nikad ne smetaju, kad je novo oformiran akvarium svi puzevi ce da se razmnozavaju ko ludi a posle nekog vremena to ce da stane i da se stabilizuje. Kod mene ima 4 vrste puzeva u svakom akvariumu i svaki radi svoj posao (cisti staklo, prevrce pesak ili sljunak, brste alge, trulo lisce smazu itd). Sto vise vadis iz akvariuma to jace ce se razmnozavati al kad ih ostavis nadje se zlatna sredina. Ako ti bas ne trebaju u akvariumu mozes sa helenama da resis problem.

Aj mi prodas od svake vrste po malo Smile Pogotovo ako imas one za zelenu tackastu algu Smile
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuPošalji email
Prikaži poruke iz poslednjih:      
Napiši novu temuOdgovori na poruku
 Skoči na:   

Srodne Teme
Tema Autor Forum Odgovori Poslao
Nema novih poruka da li je ovo neki parazit?! boske Bolest 4 Pon Maj 21, 2012 4:32 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Malezijski puz acadadic Tražnja 0 Ned Maj 13, 2012 4:15 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Koja je ovo vrsta jovica Ribe 10 Sub Maj 12, 2012 9:18 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Ancistrus-da li je ovo bolest?? Kristina Bolest 7 Sub Maj 05, 2012 10:49 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Cemu ovo sluzi.... Soprano Oprema 3 Uto Maj 01, 2012 11:10 pm Pogledaj zadnje poruke

Linkovi: MyCity  Moj biljni akvarijum  Akvarističko društvo Srbije  Pirane  Vaš Sajt  Vaš Sajt 

eXTReMe Tracker
Akvaristika
rss
Creative Commons License