| Autor |
Poruka |
Joks1985
Akvarista

Registrovan: 16 Jul 2011
|
Sa biljkama sam izgleda dobio i puzeve. Da li mi neko moze reci koji je ovo puz? Da li su korisni i da li da ih zadrzavam?
 |
|
|
|
   |
 |
AquaShop
Sponzor
|
|
|
 |
nemanjask
Urednik

Registrovan: 29 Nov 2010
|
To je barski puž, izuzetno brzo se razmnožava, u principu nije štetan ali im broj treba držati pod kontrolom. |
|
|
|
   |
 |
mdacha80
Banovan

Opomene: 3
Registrovan: 11 Mar 2011
|
Kupi puzeve pod imenom Helena,i spasices se zauvek |
|
|
|
   |
 |
deak
Urednik

Registrovan: 13 Maj 2010
|
Meni puzevi nikad ne smetaju, kad je novo oformiran akvarium svi puzevi ce da se razmnozavaju ko ludi a posle nekog vremena to ce da stane i da se stabilizuje. Kod mene ima 4 vrste puzeva u svakom akvariumu i svaki radi svoj posao (cisti staklo, prevrce pesak ili sljunak, brste alge, trulo lisce smazu itd). Sto vise vadis iz akvariuma to jace ce se razmnozavati al kad ih ostavis nadje se zlatna sredina. Ako ti bas ne trebaju u akvariumu mozes sa helenama da resis problem. |
|
|
|
   |
 |
Joks1985
Akvarista

Registrovan: 16 Jul 2011
|
Hvala na odgovorima. Ma neka ih cim nisu stetni, nista mi ne smetaju. |
|
|
|
   |
 |
fuda
Slučajni Prolaznik
Registrovan: 24 Feb 2011
|
Mislim da i botie mogu da svedu broj puzeva na minimum |
|
|
|
    |
 |
petsrdjan
Akvarista

Registrovan: 21 Dec 2010
|
| deak :: |
| Meni puzevi nikad ne smetaju, kad je novo oformiran akvarium svi puzevi ce da se razmnozavaju ko ludi a posle nekog vremena to ce da stane i da se stabilizuje. Kod mene ima 4 vrste puzeva u svakom akvariumu i svaki radi svoj posao (cisti staklo, prevrce pesak ili sljunak, brste alge, trulo lisce smazu itd). Sto vise vadis iz akvariuma to jace ce se razmnozavati al kad ih ostavis nadje se zlatna sredina. Ako ti bas ne trebaju u akvariumu mozes sa helenama da resis problem. |
Aj mi prodas od svake vrste po malo Pogotovo ako imas one za zelenu tackastu algu  |
|
|
|
    |
 |
|
|