----------------------------------- dundolina Uto Okt 30, 2012 7:43 pm ----------------------------------- evo ja cu pojasniti... potreban pribor: -tegla (sa poklopcem!) -casa od kiselog mleka ili pavlake -neka metalna, relativno dugacka sipkica, ne deblja od 5mm e sad postupak: -tu sipku zagrejete na ringli (to je najbolji nacin) -busite rupice na casi, na razdaljini od oko 1cm i to je to :D suplju casu stavite u teglu (sasvim slucajno, savrseno se uklapaju, tkd ne propada) i OBAVEZNO stavite i poklopac, takodje izbusen tako na rupice, da ne bi riba-majka iskocila. aj jos 1 mali savet: kad ubacujete ribu da se mresti, stavite joj svezu (odstojalu 1 dan) vodu i ocekujte rezultate u narednih nekoliko sati... ako se ne izmresti ni narednog dana-vratite je nazad u aq. toliko od mene. pozdav ;) a kako će malci izaći na površinu da udahnu vazduh,bar tako sam čitala da isplivaju na površinu da udahnu