Autor |
Poruka |
ljubisa03
Akvarista
Registrovan: 19 Feb 2017
|
postovani
posto mi sutra stize paket kozica molio bih za dodatnu potvrdu
U akvarijumu imam samo kraljevske neonke, zebrice i kuli kuli.
ali imam i jednog koridora muljasa i jednog ancistrusa. da li njih treba da se resim. Akvarijum je dosta ubljen ali sve su u glavnom zbunovi srednje velicine i malo mahovine.
takodje da li se red chery kozice ukrstaju sa zelenim
Hvala za odgovor |
|
|
|
|
AquaShop
Sponzor
|
|
|
|
Serene Sky
Akvarista
Registrovan: 13 Nov 2013
|
Neonke će loviti jesti mlade i male kozice. Zebrice možda ščepaju neku manju koja odluči da pliva. Muljaš i ancistrus ih uglavnom neće dirati kuli nemaju dovoljno velika usta da bi lovili kozice. Kozice su hrana za ribe tako da ako je koziva dovoljno mala riba će je pojesti.
Boje ukrasnih kozica su dobijene selektovanim razmožavanjem i ishranom. Ako ih budeš mešao kozice iste vrste(boja je samo kamuflaža) na kraju će ti preovladati prozirne kozice. |
|
|
|
|
ljubisa03
Akvarista
Registrovan: 19 Feb 2017
|
Hvala za odgovor
Pre neki dan sam pustio 20 kozica od 10-20mm u akvarijum ribe ih ne diraju. jedino jedna zebrica se odlucila da pokusa da ulovi manju kozicu u preplivavanju ali je samo udarila, ako sam dobro video, i nastavili su dalje obadvoje kao da se nista nije desilo.
I jos jedno pitaje... ako se bija kozica dobija ishranom, kako da crvene kozice ostanu i postanu jos crvenije?
Hvala |
|
|
|
|
ejsventura
Akvarista
Registrovan: 28 Okt 2013
|
|
|
|
ejsventura
Akvarista
Registrovan: 28 Okt 2013
|
|
|
|
Tomash
Slučajni Prolaznik
Registrovan: 25 Apr 2024
|
Zdravo svima,
Da li bi mogle kozice da se ubace sa tetrama (fluorescentim) jedan muljaš, jedan algar i nerita black military helmet?
Hvala. |
|
|
|
|
senkasenkasenka
Akvarista
Registrovan: 22 Sep 2014
|
Mozes naravno..nema na cemu, pozdrav |
|
|