Akvaristika forum
Pretraga • Pravilnik • Album • Profil • Proveri privatne poruke • Lista članova • Registruj se Uloguj se
 akvarijum.org • Baza biljaka • Slike • Tekstovi • Video • Kalkulator • Kontakt • Marketing
 Kozice i ribe - zajedno u akvarijumu Pogledaj sledeću temu
Pogledaj prethodnu temu
Napiši novu temuOdgovori na poruku
Objavi na Facebook
Autor Poruka
fuda
Slučajni Prolaznik

Registrovan: 24 Feb 2011

PorukaPoslao: Čet Jan 19, 2012 10:35 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Da li Red cherry mogu drzati sa ribicama u akvarijumu ili ih ribice jedu
Hvala unapred
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuPoseti sajt autora
AquaShop
Sponzor

PorukaPoslao: Čet Jan 19, 2012 10:35 pm Snimi Poruku Nazad na vrh

Aquamen
Akvarista

Registrovan: 19 Dec 2011

PorukaPoslao: Čet Jan 19, 2012 10:41 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Sve zavisi sta imas od ribica.

pozdrav
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu poruku
Stefan062
Akvarista

Registrovan: 03 Avg 2010

PorukaPoslao: Pet Jan 20, 2012 12:54 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

sve sto se skoro tice kozica imas u ovoj temi mozda nadjes odgovor i na to pitanje
http://www.akvarijum.org/forum.....1-450.html
Very Happy
fuda
Slučajni Prolaznik

PorukaPoslao: Sre Jan 25, 2012 1:40 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

hvala puno na odgovorima... u akvarijumu sa kozicama bih srzao aklare i zivorotke
surcinac
Koristan akvarista

Registrovan: 28 Dec 2011

PorukaPoslao: Sre Jan 25, 2012 2:05 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Skalare odmah otpisi jer pojesce ih,moras mnogo manje vrste da drzis sa kozicama.
Fiber
Urednik
Urednik

Registrovan: 21 Avg 2011

PorukaPoslao: Sre Jan 25, 2012 12:54 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Kozice je najbolje drzati sa manjim ribama (neonke, zebrice...). Skalari ce ih potamaniti brzo. Ja na primer kozice drzim sa gupikama i nema incidenata, kozice nesmetano plivaju, niko ne obraca paznju na njih.
Joks1985
Akvarista

Registrovan: 16 Jul 2011

PorukaPoslao: Sre Jan 25, 2012 1:10 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

U pravu su kolege skalari ce ih potamaniti. Ja sa kozicama cuvam gupike i neonke i sve je u najboljem redu, pored njih su se kozice i razmnozile i bas ih imama dosta.
nikouro
Urednik
Urednik

Registrovan: 14 Feb 2010

PorukaPoslao: Sre Jan 25, 2012 3:33 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Fiber ::
Kozice je najbolje drzati sa manjim ribama (neonke, zebrice...). .

MOgu i sa vecim ribama ako planiramo da ih hranimo kozicama, sto cisto sumljam da vecina vas to zeli.
fuda
Slučajni Prolaznik

PorukaPoslao: Sre Jan 25, 2012 11:44 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Hvala puno na savetima
aikidoka
Akvarista

Registrovan: 09 Avg 2011

PorukaPoslao: Čet Jan 26, 2012 12:21 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

moje su sa borcem u akvarijumu
nikouro
Urednik
Urednik

Registrovan: 14 Feb 2010

PorukaPoslao: Čet Jan 26, 2012 12:26 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

I kakvo je tvoje iskustvo odnosno da li ih Borac lovi ??? Da li se kozice razmnozavaju u tom akvarijumu sa Borcem ???
aikidoka
Akvarista

Registrovan: 09 Avg 2011

PorukaPoslao: Čet Jan 26, 2012 12:42 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

u poslednje vreme nisam primetio da je nesto zainteresovan za njih najvise se kaci sa njima oko spiruline koja padne na dno ,lice na lava i copor hijena kada se natezu oko plena . imam malih kozica ali neznam koliko jer je akvarijum od desetak litara a dobro je ubiljen (gupi trava i ricija),cesto nevidim ni borca a ne male kozice Smile .inace svake nedelje cupam po dve sake gupi trave...
steva
Akvarista

Registrovan: 23 Jan 2012

PorukaPoslao: Ned Jan 29, 2012 11:29 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

ja bi hteo da drzim kozice ali neznam kakvo dno trba da bude i gde mogu da se nabave
deki022
Akvarista

Opomene: 1
Registrovan: 24 Nov 2010

PorukaPoslao: Ned Jan 29, 2012 11:39 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Tri puta po nekoliko komada sam ubacivao i vrlo brzo postanu plen a imam Razbore,serpe,ancistruse i jednu botiu lockhata,cak sam video kako razbore se otimaju oko jednde,a mesta za skrivanje na pretek.Vise mi zao da ih ubajcujem
Fiber
Urednik
Urednik

Registrovan: 21 Avg 2011

PorukaPoslao: Pon Jan 30, 2012 12:15 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

steva ::
ja bi hteo da drzim kozice ali neznam kakvo dno trba da bude i gde mogu da se nabave

Dno moze da bude kao i u svakom akvarijumu, obican sljunak ili pesak. Preporucljivo je da akvarijum bude dosta ubiljen ako planiras pored kozica da drzis jos neke stanovnike.
Sto se nabavke tice, cesto ih neko prodaje na forumu pa prati oglase.
Prikaži poruke iz poslednjih:      
Napiši novu temuOdgovori na poruku
 Skoči na:   

Srodne Teme
Tema Autor Forum Odgovori Poslao
Nema novih poruka Optimalan broj japanki u akvarijumu draganO Početak u akvaristici 0 Čet Okt 24, 2024 2:58 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Prepoznavanje ribe aqufini Afrički ciklidi 0 Pon Apr 01, 2024 12:35 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Da li smijem hraniti ribe crvima Luka2907 Ishrana 1 Pon Jan 15, 2024 6:29 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Dve rasvete na jednom akvarijumu? Maridza Rasveta 2 Čet Jul 20, 2023 8:51 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Potrebne Red rili kozice Zivadin Tražnja 0 Pon Jan 23, 2023 10:23 am Pogledaj zadnje poruke

Linkovi: MyCity  Moj biljni akvarijum  Vaš Sajt  Pirane  Vaš Sajt  Vaš Sajt 

eXTReMe Tracker