Akvaristika forum
Pretraga • Pravilnik • Album • Profil • Proveri privatne poruke • Lista članova • Registruj se Uloguj se
 akvarijum.org • Baza biljaka • Slike • Tekstovi • Video • Kalkulator • Kontakt • Marketing
 Kozice Pogledaj sledeću temu
Pogledaj prethodnu temu
Napiši novu temuOdgovori na poruku
Objavi na Facebook
Autor Poruka
Aquamen
Akvarista

Registrovan: 19 Dec 2011

PorukaPoslao: Ned Feb 05, 2012 6:27 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Nisi reko koju vrstu kozica drzis?
Koja ti je temperatura vode ?
Kod previsoke temperature neke nece da se mnoze.

Poslednji izmenio Aquamen dana Pet Feb 24, 2012 10:52 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu poruku
AquaShop
Sponzor

PorukaPoslao: Ned Feb 05, 2012 6:27 pm Snimi Poruku Nazad na vrh

respectre
Akvarista

Registrovan: 09 Sep 2011

PorukaPoslao: Pon Feb 06, 2012 12:42 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Akvarijum 160 litara
14 obicnih neonki
8 neon tetri
10 gupija (4 muzijaka, 3 zenke) + 3 malca
5 barbus titea (3 muzijaka 2 zenke)
2 kardinala
5 koridorasa
4 ancistrusa (1 veliki i 2 bas mala)
3 Sewellia lineolata
2 Otocinclus affinis (zuti)
2 helene

Biljke se sire, i imam jednu strava mahovinu koja svakim danom raste sve vise.
Da li postoji bilo kakva mogucnost da kozice ovde prezive??
Neon Nitro
Akvarista

Opomene: 2
Registrovan: 17 Mar 2011

PorukaPoslao: Pon Feb 06, 2012 4:34 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Naravno, prezivece...
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuPošalji email
Sijam king
Akvarista

Registrovan: 06 Jan 2012

PorukaPoslao: Ned Feb 12, 2012 7:27 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Pozdrav svima izvinjavam se sto smetam ali me zanima posto sam narucio veci aq a ovaj manji od 20 l bi da pretvorim u biljni,e sad mene zanima dali mogu da stavim kozice sa sijamcem Very Happy Very Happy Very Happy ?????
Fiber
Akvarista

Registrovan: 21 Avg 2011

PorukaPoslao: Ned Feb 12, 2012 7:41 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Ljudi pricaju da ce on jesti kozice, tako da je bolje da ne rizikujes. Ne mora uvek da znaci da ce ih juriti, al ako ogladni verovatno se nece ustrucavati.
Sijam king
Akvarista

PorukaPoslao: Ned Feb 12, 2012 7:45 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

nasao sam odg izvinite sto smetam opet ali moram jos jedno pitanje u kom odnosu da ih drzim j kuzjak na koliko zenki kakot o ide ????? Very Happy
Bojan
Administrator
Administrator

Registrovan: 25 Feb 2009

PorukaPoslao: Ned Feb 12, 2012 8:36 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Ubaci kako hoces, opusti se i uzivaj Wink
Od nekih prostih stvari jednstavno ne treba praviti nauku.
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuPošalji emailPoseti sajt autora
Sijam king
Akvarista

PorukaPoslao: Ned Feb 12, 2012 8:42 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

hvala Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
maslachak
Akvarista

Opomene: 1
Registrovan: 17 Maj 2011

PorukaPoslao: Pon Feb 13, 2012 8:09 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Image
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuPošalji email
dingospo shugi
Slučajni Prolaznik

Registrovan: 17 Apr 2011

PorukaPoslao: Uto Feb 14, 2012 10:22 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Da li muljar muzijak hoce da napadaju zenke kozica ?
Fiber
Akvarista

Registrovan: 21 Avg 2011

PorukaPoslao: Uto Feb 14, 2012 12:37 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Ako mislis na koridorasa onda nece. Budi malo precizniji sa nazivom "muljar". Wink Ako ne znas kako se ribica zove okaci neku sliku iste.
dingospo shugi
Slučajni Prolaznik

Registrovan: 17 Apr 2011

PorukaPoslao: Ned Feb 19, 2012 7:39 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Zenke su tu,danas sam ih video sa jajima, ali vise nisu jarko crvene nego lice na muzijake po koja crvena pegica. Zasto zenke gube pigmentaciju ?
Aquamen
Akvarista

Registrovan: 19 Dec 2011

PorukaPoslao: Ned Feb 19, 2012 8:12 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Kozice obicno gube boju kada su pod stresom, ali tada vecina njih odbaci i jaja koja nose.
Ako to kod tebe nije slucaj kod ponekih zenki, moze izhrana da bude razlog.
Njihova boja dosta zavisi od hrane sa kojom hranis, ubaci u izhranu crvene hrane, papriku, sargarepu ili nesto slicno.
Karotin u hrani moze dosta da utice na njihovu boju.

Poslednji izmenio Aquamen dana Pet Feb 24, 2012 10:52 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
Bojan98nbgd
Akvarista

Opomene: 1
Registrovan: 12 Dec 2011

PorukaPoslao: Čet Feb 23, 2012 7:46 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

da li neko zna da li puzevi helene jedu kozice zato sto mi je populacija kozica u aq opala sa 40 na 25-30 kozica i plasim se da li helene ubijaju i jedu moje kozice.Helene sam kupio pr par meseci i pojele su puzeve kji su nam pravili problem i sad mislim da jedu kozice
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuPošalji emailYahoo Messenger
Blue
Urednik
Urednik

Registrovan: 21 Jul 2009

PorukaPoslao: Čet Feb 23, 2012 8:07 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Zive ne, a za mrtve ti je sve jedno.
Prikaži poruke iz poslednjih:      
Napiši novu temuOdgovori na poruku
 Skoči na:   

Srodne Teme
Tema Autor Forum Odgovori Poslao
Nema novih poruka Kozice za biljke Akke Razmena 0 Uto Maj 22, 2012 3:15 am Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Kozice ishrana samo guppy <333 Ishrana 5 Sre Maj 16, 2012 5:34 pm Pogledaj zadnje poruke
Ovaj forum je zaključan i ne možete menjati teme ili odgovarati Limnobium, Salvinia, Lemna - za Ancis... maredelija Razmena 1 Sub Maj 12, 2012 2:53 pm Pogledaj zadnje poruke
Ovaj forum je zaključan i ne možete menjati teme ili odgovarati Potrebne kozice i malezijski puzevi Milanche 90 Tražnja 1 Uto Maj 08, 2012 4:36 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Kozice kele78 Tražnja 0 Sub Maj 05, 2012 2:29 pm Pogledaj zadnje poruke

Linkovi: MyCity  Moj biljni akvarijum  Akvarističko društvo Srbije  Pirane  Vaš Sajt  Vaš Sajt 

eXTReMe Tracker
Akvaristika
rss
Creative Commons License