Akvaristika forum
Pretraga • Pravilnik • Album • Profil • Proveri privatne poruke • Lista članova • Registruj se Uloguj se
 akvarijum.org • Baza biljaka • Slike • Tekstovi • Video • Kalkulator • Kontakt • Marketing
 kribenzisi Pogledaj sledeću temu
Pogledaj prethodnu temu
Napiši novu temu
Objavi na Facebook
Pravila:

Obavezno pročitati pravila

Autor Poruka
W.T.F.
Akvarista

Registrovan: 14 Mar 2011

PorukaPoslao: Pet Jan 20, 2012 1:40 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

na prodaju mali kribenzisi sta oko 4 meseca velicine 1 cm a ima i malo vecih
http://imageshack.us/photo/my-.....0749z.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-.....a0741.jpg/
slike su lose jer je sa telefona slikano i ribe su mnogo brze nisam mogao da ih uhvatim probacu kasnije malo bolje Very HappyD poz
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu poruku
AquaShop
Sponzor

PorukaPoslao: Pet Jan 20, 2012 1:40 pm Snimi Poruku Nazad na vrh

Cyrix
Akvarista

Registrovan: 17 Nov 2011

PorukaPoslao: Pet Jan 20, 2012 8:00 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

ne rade ovi drugi linkovi. posalji mi pp sa cenom i ispravnim linkovima...
pozdrav
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuPoseti sajt autoraMSN Messenger
W.T.F.
Akvarista

PorukaPoslao: Sub Jan 21, 2012 4:43 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

ovo sad postaje hitnooo malci se radjaju a zenka i muzijak jedu ove prosle tako da sto pre kupite to bolje za moje ribe :DDD cena po komadu je 70 din.pozz
W.T.F.
Akvarista

PorukaPoslao: Pon Jan 23, 2012 10:17 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

jos aktuelno neki su i porasli
W.T.F.
Akvarista

PorukaPoslao: Pon Jan 30, 2012 2:13 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

i dalje aktuelna tema!
W.T.F.
Akvarista

PorukaPoslao: Pet Feb 03, 2012 1:04 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

i dalje aktuelno.
nikouro
Urednik
Urednik

Registrovan: 14 Feb 2010

PorukaPoslao: Pet Feb 03, 2012 1:58 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

wtf, jos jednom li budes napisao aktuelno dobices opomenu.
Razumemo te da ti se zuri ali ovo nije nacin da stalno post osvezavas sa novom porukom i svoju ponudu. Razumem da to uradis na odredjeni period ali na svaka 3-5 dana u zadnjih maltene mesec i po dana ... zaista nema smisla.
Onaj ko je zainteresovan javi ce se, ako su mu uslovi prihvatljivi, dogovoricete se a ako nisu ... boze moj.
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuPoseti sajt autora
shomyxd
Akvarista

Registrovan: 09 Nov 2011

PorukaPoslao: Sub Feb 04, 2012 5:29 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

koja je cena posalji mi na pp

I tebe opominjemo. Ovo sto si napisao mogao si da mu posaljes i na pp. Svaki dogovor na pp.Upoznaj se sa pravilima oglasavanja.
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuMSN Messenger
nikouro
Urednik
Urednik

Registrovan: 14 Feb 2010

PorukaPoslao: Pon Feb 06, 2012 11:44 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

shomyxd, da sam hteo na pp poslao bih mu na pp ali tada ostali clanovi ne bi procitali poruku . Znaci ova i ostale slicne poruke nisu samo za jednu osobu pisane vec za svakog ko procita poruku, npr. i za tebe. To sto si ti napisao , mogao si da mu posaljes na pp.
Sto se tice Pravilnika oglasavanja i samog Pravilnika forumu .... veruj mi da ga odlicno poznajem .
Oglas je aktuelan a tema ide pod kljuc. W.T.F moze meni ili nekom od Urednika da zatrazi otljucavanje teme ili bilo kakvu dopunu teksta i oglasa.
Za sve ostale primedbe postoji odgovarajuca tema u Obavestenjima.
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuPoseti sajt autora
Prikaži poruke iz poslednjih:      
Napiši novu temu
 Skoči na:   

Srodne Teme
Tema Autor Forum Odgovori Poslao
Nema novih poruka Kribenzisi spididjura Ponuda 10 Uto Nov 15, 2011 8:19 pm Pogledaj zadnje poruke
Ovaj forum je zaključan i ne možete menjati teme ili odgovarati Amazonci i Kribenzisi spididjura Ponuda 8 Uto Okt 25, 2011 10:49 pm Pogledaj zadnje poruke
Ovaj forum je zaključan i ne možete menjati teme ili odgovarati kribenzisi.... W.T.F. Tražnja 4 Pon Okt 24, 2011 5:31 pm Pogledaj zadnje poruke
Ovaj forum je zaključan i ne možete menjati teme ili odgovarati Kribenzisi - matični par sa podmlatkom spididjura Ponuda 6 Uto Maj 24, 2011 5:41 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka kribenzisi, remirezi, amazonci puzevi... ivan77 Tražnja 2 Uto Mar 15, 2011 12:47 am Pogledaj zadnje poruke

Linkovi: MyCity  Moj biljni akvarijum  Akvarističko društvo Srbije  Pirane  Vaš Sajt  Vaš Sajt 

eXTReMe Tracker
Akvaristika
rss
Creative Commons License