Akvaristika forum
Pretraga • Pravilnik • Album • Profil • Proveri privatne poruke • Lista članova • Registruj se Uloguj se
 akvarijum.org • Baza biljaka • Slike • Tekstovi • Video • Kalkulator • Kontakt • Marketing
 Male ksifo Pogledaj sledeću temu
Pogledaj prethodnu temu
Napiši novu temuOdgovori na poruku
Objavi na Facebook
Autor Poruka
zaklina
Akvarista

Registrovan: 08 Maj 2011

PorukaPoslao: Pet Jan 20, 2012 4:46 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Sasvim slucajno sam videla ribicu kad se pocela kotiti pa sam je brzo ubacila u kotilicu. I sad imam preko 20 malaca vec imaju 2 dana i svi su dobro.

Image
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu poruku
AquaShop
Sponzor

PorukaPoslao: Pet Jan 20, 2012 4:46 pm Snimi Poruku Nazad na vrh

Fishman <3
Akvarista

Registrovan: 20 Jan 2012

PorukaPoslao: Pet Jan 20, 2012 6:22 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

PAzi da ti ne ispadnu kroz ove otvore na kotilici
Najbolje ih prebaci u neki manji aq do 20l
Tu ti mogu biti dok malo ne odrastu
A posle i dalje ako ti ostanu tu zakržace
i sa mesec dana odvoj muzijake od zenki da bi bolje napredovali
I opet da kazem da ne bi zakržali
dejanns
Akvarista

Registrovan: 01 Jun 2011

PorukaPoslao: Pet Jan 20, 2012 8:05 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

lep mrest Smile

rasmisljas da pocnes na veliko da ih mrestis ? Smile

hrani ih dobro, nemoj da zaprljas vodu i to je to.
sretno
zaklina
Akvarista

PorukaPoslao: Sub Jan 21, 2012 5:18 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Ribice sam prebacila u mali aq u kotilici su bili samo jedan dan. Kupila sam neku sitnu braon hranu rekli su mi da je to za male ribice.
Dali je dosta da ih hranim ujutro i uvece i koju hranu jos da im dam da bolje napreduju?
Anboy
Urednik
Urednik

Registrovan: 16 Feb 2011

PorukaPoslao: Ned Jan 22, 2012 1:35 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Ok je umereno ih hraniti, ubaci puzeve u akvarijum i neki filtercic. Sto se tice saveta za neku dodatnu hranu, moj ti je predlog da pitas u pet sopu u Subotici da li mozda imaju neku smraznutu zivu hranu za mladj. Srecno.
Fishman <3
Akvarista

Registrovan: 20 Jan 2012

PorukaPoslao: Ned Jan 22, 2012 1:37 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Mozda je to osusena artemia
to malo braon sto su ti da li
Mozes ih hraniti artemiom
Evo ti i jedno resenje za filter, napravi se za 5 min.
http://www.akvarijum.org/forum.....html#81758
zaklina
Akvarista

PorukaPoslao: Ned Jan 22, 2012 5:51 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Hvala na predlozima
Krempitica
Slučajni Prolaznik

Registrovan: 16 Feb 2012

PorukaPoslao: Čet Feb 16, 2012 3:29 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Molim vas za savet, jer sam nova u ovoj priči, pa me je situacija dočekala nespremnu. Naime, imam dve "trudnice" zivorotke. S obzirom da izgleda kao da će bebe da izađu do sutra (kroz maminu providnu kožu se vide ribice sa velikim crnim ocima, koje su se nacentrirale za izlazak), ne znam da li da stavim obe trudnice u porodiliste ili da odem da kupim jos jedno. Plasim se da ce jedna drugoj da pojedu mlade...
Prikaži poruke iz poslednjih:      
Napiši novu temuOdgovori na poruku
 Skoči na:   

Srodne Teme
Tema Autor Forum Odgovori Poslao
Nema novih poruka Hrana za male gupike Fish 101 Početak u akvaristici 3 Uto Maj 01, 2012 7:56 pm Pogledaj zadnje poruke
Ovaj forum je zaključan i ne možete menjati teme ili odgovarati Gupike i ksifo tusta Ponuda 2 Čet Apr 19, 2012 3:28 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Menjam male molije za... Master Of Puppets Razmena 3 Čet Apr 12, 2012 3:19 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Male ,,bebe,, platija Bojan98nbgd Ribe 4 Pet Apr 06, 2012 12:40 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka ksifo hifin ... somit Ribe 4 Ned Apr 01, 2012 9:00 pm Pogledaj zadnje poruke

Linkovi: MyCity  Moj biljni akvarijum  Akvarističko društvo Srbije  Pirane  Vaš Sajt  Vaš Sajt 

eXTReMe Tracker
Akvaristika
rss
Creative Commons License