Akvaristika forum
Pretraga • Pravilnik • Album • Profil • Proveri privatne poruke • Lista članova • Registruj se Uloguj se
 akvarijum.org • Baza biljaka • Slike • Tekstovi • Video • Kalkulator • Kontakt • Marketing
 Malezijski puž Pogledaj sledeću temu
Pogledaj prethodnu temu
Napiši novu temuOdgovori na poruku
Objavi na Facebook
Autor Poruka
zIIp_024
Akvarista

Registrovan: 10 Okt 2011

PorukaPoslao: Pon Dec 26, 2011 8:10 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Jel zna neko kako izgledaju jaja od ovih puzeva?
Evo kod mene su se razmnozili , ali cisto me ovako zanima, ako neko zna kako izgeldaju jaja od njih?
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu poruku
AquaShop
Sponzor

PorukaPoslao: Pon Dec 26, 2011 8:10 pm Snimi Poruku Nazad na vrh

Blue
Urednik
Urednik

Registrovan: 21 Jul 2009

PorukaPoslao: Pon Dec 26, 2011 8:26 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Zapravo te i ne zanima kako izgledaju, jer ih ne polazu, embrioni se razvijaju u jajima koja ostaju u telu majke.
zIIp_024
Akvarista

Registrovan: 10 Okt 2011

PorukaPoslao: Pon Dec 26, 2011 8:55 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Vidim. Onda dobro, to me zanimalo Smile hvala druze.
calvados
Akvarista

Registrovan: 15 Feb 2012

PorukaPoslao: Sub Mar 31, 2012 10:58 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

evo da se i ja javim na ovu temu. zbog pojave algi u akvarijumu u dva navrata sam ubacivao malezijske puzeve u akvarijum i oba puta su bila katastrofa, kako ih ubacim drugi dan kao da su uginuli, samo leze na dnu i ne pomeraju se, od riba imam ancitruse, koridorase i zute ciklide (korleuse) a ne vidim da ih ribe diraju.
Zvrle
Akvarista

Registrovan: 22 Feb 2012

PorukaPoslao: Sub Mar 31, 2012 11:45 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Meni su puzevi uginuli zbog dodavanja leka za Ich, i malezijski, amazonci i obicni barski, bakar im smeta. Pa ukoliko si dodavao neke lekove mozda je zbog toga.
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuPošalji email
calvados
Akvarista

Registrovan: 15 Feb 2012

PorukaPoslao: Sub Mar 31, 2012 11:51 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

nisam dodavao nikakve lekove, ali sad sam procitao ponovo prvu stranicu pa se pitam da nije mozda u pitanju omeksana voda, jer sam koristio smolu za omeksavanje vode, pa da nisam preterao..
Joks1985
Akvarista

Registrovan: 16 Jul 2011

PorukaPoslao: Ned Apr 01, 2012 10:08 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Po meni malezijci su najbolji komunalci od svih puzeva. Veoma su aktivni, zarivaju se u podlogu, a i razmnozavaju se kao ludi. Sa njima ne moze covek pogresiti. Bravo
sumi
Akvarista

Registrovan: 05 Apr 2012

PorukaPoslao: Pon Apr 23, 2012 11:29 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

....imam jedno pitanje nisam video da pise jel jedu samo zelene alge ili jos neke posto ako se ne varam video sam da jedu alge sa biljaka...da li ce i crne alge da srede Smile
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuPošalji emailPoseti sajt autora
samo guppy <333
Akvarista

Registrovan: 22 Apr 2012

PorukaPoslao: Pon Apr 23, 2012 11:37 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

imam 4 amazonca jer bi trebalo sa necim da ih hranim
Izvinjavam se sto otstupam od tebe Sad
sumi
Akvarista

Registrovan: 05 Apr 2012

PorukaPoslao: Pon Apr 23, 2012 11:42 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Very Happy ja imam dva amazonca vec 6 meseci nisam im nista dodavao nadju oni sebi vec nesto od ostatka hrane i zelene alge Shocked Very Happy

Poslednji izmenio sumi dana Pon Apr 23, 2012 11:43 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuPošalji emailPoseti sajt autora
samo guppy <333
Akvarista

Registrovan: 22 Apr 2012

PorukaPoslao: Pon Apr 23, 2012 11:44 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

heheheh hvala ti Very Happy
tusta
Akvarista

Opomene: 1
Registrovan: 14 Sep 2011

PorukaPoslao: Pon Apr 23, 2012 11:46 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Kuvano voce, bareno povrce (naravno bez zacina hahaha), ne probiraju... sta god da im ubacis ujutru nestane Wink Moji obozavaju jabuke i sargarepe Smile
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuPoseti sajt autora
Pedja30
Akvarista

Registrovan: 10 Jan 2012

PorukaPoslao: Pet Maj 04, 2012 10:55 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Od dva Malezijska puza u aq sada imamo - MILION!! Dno je potpuno (dobro, malo preterujem) prekriveno od najsitnijeg do malo krupnijeg puzica..ne smetaju mi ali ne znam da li je bas normalno da ih ima toliko i sta raditi? Jel pali ona fora sa sargarepom na koju se pecaju? Svi navale na sargarepu, izvadis je i bacis..
Bojan98nbgd
Akvarista

Opomene: 1
Registrovan: 12 Dec 2011

PorukaPoslao: Pet Maj 04, 2012 11:12 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

najbolje je da kupis helene to su puzevi koj jedu puzeve,ali prvo odvadi deo puzeva iz akvarijuma,kopusaj i sa sargarepom meni su dve helene potamanile sve malezice posle 2 3 nedelje,ali prvo sam izvadio deo puzeva
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuPošalji emailYahoo Messenger
Pedja30
Akvarista

Registrovan: 10 Jan 2012

PorukaPoslao: Sub Maj 05, 2012 10:57 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Cek sad, ne kontam..odvadim malo malezijskih, ubacim Helene, oni pojedu ostatak..a sta da radim sa ovim odvadjenim? Pa nikada necu smeti da ih dodam jer ce biti pojedeni..
Prikaži poruke iz poslednjih:      
Napiši novu temuOdgovori na poruku
 Skoči na:   

Srodne Teme
Tema Autor Forum Odgovori Poslao
Nema novih poruka Malezijski puz acadadic Tražnja 0 Ned Maj 13, 2012 4:15 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Malezijski puzevi mikica555 Tražnja 1 Sre Maj 09, 2012 12:36 am Pogledaj zadnje poruke
Ovaj forum je zaključan i ne možete menjati teme ili odgovarati Potrebne kozice i malezijski puzevi Milanche 90 Tražnja 1 Uto Maj 08, 2012 4:36 pm Pogledaj zadnje poruke
Ovaj forum je zaključan i ne možete menjati teme ili odgovarati Trazim malezijski puževi milang Tražnja 3 Sub Apr 28, 2012 10:47 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Puž Amazonac alapatanov Tražnja 0 Čet Mar 15, 2012 11:55 pm Pogledaj zadnje poruke

Linkovi: MyCity  Moj biljni akvarijum  Akvarističko društvo Srbije  Pirane  Vaš Sajt  Vaš Sajt 

eXTReMe Tracker
Akvaristika
rss
Creative Commons License