| Autor |
Poruka |
zIIp_024
Akvarista
Registrovan: 10 Okt 2011
|
Jel zna neko kako izgledaju jaja od ovih puzeva?
Evo kod mene su se razmnozili , ali cisto me ovako zanima, ako neko zna kako izgeldaju jaja od njih? |
|
|
|
   |
 |
AquaShop
Sponzor
|
|
|
 |
Blue
Urednik

Registrovan: 21 Jul 2009
|
Zapravo te i ne zanima kako izgledaju, jer ih ne polazu, embrioni se razvijaju u jajima koja ostaju u telu majke. |
|
|
|
   |
 |
zIIp_024
Akvarista
Registrovan: 10 Okt 2011
|
Vidim. Onda dobro, to me zanimalo hvala druze. |
|
|
|
   |
 |
calvados
Akvarista
Registrovan: 15 Feb 2012
|
evo da se i ja javim na ovu temu. zbog pojave algi u akvarijumu u dva navrata sam ubacivao malezijske puzeve u akvarijum i oba puta su bila katastrofa, kako ih ubacim drugi dan kao da su uginuli, samo leze na dnu i ne pomeraju se, od riba imam ancitruse, koridorase i zute ciklide (korleuse) a ne vidim da ih ribe diraju. |
|
|
|
   |
 |
Zvrle
Akvarista

Registrovan: 22 Feb 2012
|
Meni su puzevi uginuli zbog dodavanja leka za Ich, i malezijski, amazonci i obicni barski, bakar im smeta. Pa ukoliko si dodavao neke lekove mozda je zbog toga. |
|
|
|
    |
 |
calvados
Akvarista
Registrovan: 15 Feb 2012
|
nisam dodavao nikakve lekove, ali sad sam procitao ponovo prvu stranicu pa se pitam da nije mozda u pitanju omeksana voda, jer sam koristio smolu za omeksavanje vode, pa da nisam preterao.. |
|
|
|
   |
 |
Joks1985
Akvarista

Registrovan: 16 Jul 2011
|
Po meni malezijci su najbolji komunalci od svih puzeva. Veoma su aktivni, zarivaju se u podlogu, a i razmnozavaju se kao ludi. Sa njima ne moze covek pogresiti.  |
|
|
|
   |
 |
sumi
Akvarista

Registrovan: 05 Apr 2012
|
....imam jedno pitanje nisam video da pise jel jedu samo zelene alge ili jos neke posto ako se ne varam video sam da jedu alge sa biljaka...da li ce i crne alge da srede  |
|
|
|
     |
 |
samo guppy <333
Akvarista

Registrovan: 22 Apr 2012
|
imam 4 amazonca jer bi trebalo sa necim da ih hranim
Izvinjavam se sto otstupam od tebe  |
|
|
|
   |
 |
sumi
Akvarista

Registrovan: 05 Apr 2012
|
ja imam dva amazonca vec 6 meseci nisam im nista dodavao nadju oni sebi vec nesto od ostatka hrane i zelene alge  |
Poslednji izmenio sumi dana Pon Apr 23, 2012 11:43 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
|
|
     |
 |
samo guppy <333
Akvarista

Registrovan: 22 Apr 2012
|
heheheh hvala ti  |
|
|
|
   |
 |
tusta
Akvarista

Opomene: 1
Registrovan: 14 Sep 2011
|
Kuvano voce, bareno povrce (naravno bez zacina hahaha), ne probiraju... sta god da im ubacis ujutru nestane Moji obozavaju jabuke i sargarepe  |
|
|
|
    |
 |
Pedja30
Akvarista
Registrovan: 10 Jan 2012
|
Od dva Malezijska puza u aq sada imamo - MILION!! Dno je potpuno (dobro, malo preterujem) prekriveno od najsitnijeg do malo krupnijeg puzica..ne smetaju mi ali ne znam da li je bas normalno da ih ima toliko i sta raditi? Jel pali ona fora sa sargarepom na koju se pecaju? Svi navale na sargarepu, izvadis je i bacis.. |
|
|
|
   |
 |
Bojan98nbgd
Akvarista
Opomene: 1
Registrovan: 12 Dec 2011
|
najbolje je da kupis helene to su puzevi koj jedu puzeve,ali prvo odvadi deo puzeva iz akvarijuma,kopusaj i sa sargarepom meni su dve helene potamanile sve malezice posle 2 3 nedelje,ali prvo sam izvadio deo puzeva |
|
|
|
     |
 |
Pedja30
Akvarista
Registrovan: 10 Jan 2012
|
Cek sad, ne kontam..odvadim malo malezijskih, ubacim Helene, oni pojedu ostatak..a sta da radim sa ovim odvadjenim? Pa nikada necu smeti da ih dodam jer ce biti pojedeni.. |
|
|
|
   |
 |
|
|