Akvaristika forum
Pretraga • Pravilnik • Album • Profil • Proveri privatne poruke • Lista članova • Registruj se Uloguj se
 akvarijum.org • Baza biljaka • Slike • Tekstovi • Video • Kalkulator • Kontakt • Marketing
 Moja 3D inovacija Pogledaj sledeću temu
Pogledaj prethodnu temu
Napiši novu temuOdgovori na poruku
Objavi na Facebook
Autor Poruka
Sasha
Slučajni Prolaznik

Registrovan: 04 Dec 2011

PorukaPoslao: Ned Dec 04, 2011 7:58 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Pozdrav svim riboljubcima t.j akvaristima pored ptica glodara i td bavim se malkice i akvaristikom pa sam hteo da vam prikazem i moje malo jato ribica i svoja 3 akvarijuma ali zbog tehnickih problema samo jedan je u funkciji jedan je dobio frisko inovaciju 3D pozadinu a treci treba da dobije novo dno malo je napuko pa se dvoumim dal da ga amo zalepim ili da smenim dno od ribica imam 1 maticnog trikolor skalara i 2 manjih 1 par maticnih ksifoa i jednu zlatnu sad za sad za buduce planira se jos 10 akvarijuma i jos novijih vrsta Smile toliko od mene za sad a slike sto slede su od mog akva lenda Smile
ovako je sve to pocelo
ImageImageImageImageImageImageImageImage

Izdrada akvarijuma do prvog nanesenog sloja cementnog mleka Image
Ovo i nije bas bila najbolja ideja susenje do starom dobrom kube-u uzeo je svoj danak na donjem delu se je stiropor malo otopio pa je pocelo malo da se roni zato sam sve to sklonio i opet naneo 3 sloja cementnog mleka
ImageImageImageImage
ovako je sve to izgledalo kad je bilo gotovo i kd sam napunio vodom a najvise mi se svidja ideja sa mehuricima zato sto ce da se zbog 3D pozadine rasporedjivati po celoj zadnjoj strani ostavio sam da pumpa radi i bice tako nekoliko dana dok se voda dobro ne preradi Smile
ImageImageImageImage
I moji mali veliki gvozdeni ratnici
ImageAkvarijum koji je u funkciji
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu poruku
AquaShop
Sponzor

PorukaPoslao: Ned Dec 04, 2011 7:58 pm Snimi Poruku Nazad na vrh

gupy1997
Akvarista

Opomene: 2
Registrovan: 11 Okt 2011

PorukaPoslao: Ned Dec 04, 2011 8:13 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Samo da te putam jel si stiropor farbao samo cementnim mlekom ili jos sa necim drugim
Inace pozadina je super
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuPošalji email
Sasha
Slučajni Prolaznik

PorukaPoslao: Ned Dec 04, 2011 8:42 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

cist cement Very Happy zasto?
gupy1997
Akvarista

PorukaPoslao: Pon Dec 05, 2011 2:20 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Pa i ja planiram da pravim slicnu pozadinu pa me zanima dali si bojio samo cementnim-mlekom
Vecina njih kaze da preko tog sloja cementa treba d se predje akrilinim sprejom e sad sam video da bash i nemora
Da li ti se skida boja sa pozadine kada je u vodi tj. cementno mleko
Sasha
Slučajni Prolaznik

PorukaPoslao: Pon Dec 05, 2011 5:40 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Da samo cementnim mlekom mislim da je tako najbolje jer u svim bojama i lakovima ima bar malkice toxica (Otrova) .... Vidi ovako dosta vremena sam proveo na gradjevini i znam kako cement deluje boja cement koji se sastoji od 3 sloja ) se ne moze skinuti ako pravilno tretiras inovaciju za vrme susenja a to se postize tako sto kad se susi prskas vodom da mleko nebih ispucalo a stim sto nanosis vodu ojacavas sam cement i budes bez brige s'vremenom cement ce da dobije malo zelene boje i cist nature produkt :)bez toxica u vodi Smile
gupy1997
Akvarista

PorukaPoslao: Pon Dec 05, 2011 8:38 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

‚znam ipak ja zivim na selu i sad smo skoro pravili stubove za novu farmu ovaca tako da sam svaki dan morao da posipam po dva puta stubove da nebi ispucali
ali sad kad je zima zanima me gde si susio pozadinu ,mozda u kuci pored sporeta
nikouro
Urednik
Urednik

Registrovan: 14 Feb 2010

PorukaPoslao: Uto Dec 06, 2011 11:14 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Nije mi samo jasno jedno. Jesi li ti tu pozadinu stavio u akvarijum sa tim ribama ili nekim drugim ribama.? Znas da takve pozadinu podizu pH i tvrdocu vode ???
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuPoseti sajt autora
Sasha
Slučajni Prolaznik

PorukaPoslao: Uto Dec 06, 2011 2:22 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Sasha ::
Image
Ovo i nije bas bila najbolja ideja susenje do starom dobrom kube-u uzeo je svoj danak na donjem delu se je stiropor malo otopio pa je pocelo malo da se roni zato sam sve to sklonio i opet naneo 3 sloja cementnog mleka

ima slika gde stoji do kubeu .. lepo procitaj post imam 3 akvarijuma Smile lep pozdrav !
nikouro
Urednik
Urednik

Registrovan: 14 Feb 2010

PorukaPoslao: Uto Dec 06, 2011 3:43 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Ok .......
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuPoseti sajt autora
gupy1997
Akvarista

PorukaPoslao: Uto Dec 06, 2011 4:22 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

nikoruo kako mislis da cement podize pH
Moze li pozadina da se ofarba samo akrilnim sprejom
Sasha
Slučajni Prolaznik

PorukaPoslao: Uto Dec 06, 2011 7:49 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

ofarbaj samo akrilnim sprejem i neces dobiti zeljeni efekat a sto se tice pH sve se moze regulisati pomocu savremene nauke Smile
Anboy
Urednik
Urednik

Registrovan: 16 Feb 2011

PorukaPoslao: Uto Dec 06, 2011 9:01 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Svaka cast za tud ali se meni ne svidja uopste pozadina. Jako mi je pravolinijska ne izgleda mi prirodno. Trebao si mozda koristiti deblji stiropor jer on ti omogucava da se vise igras sa njim. Trebao si ga malo i paliti sa tim bi izgubio te linije.
Nikola_Akvaristika
Akvarista

Registrovan: 16 Jul 2011

PorukaPoslao: Sub Jan 07, 2012 12:42 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

jako lepa pozadina nema sta.. mada sam ja malo skeptican sa cementom....
Sijam king
Akvarista

Registrovan: 06 Jan 2012

PorukaPoslao: Pon Feb 06, 2012 8:02 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

sta mislite za pur penu jos na stiroporu dali to tako moze???
(slobodno recite ako je glupo pitanje ali sta bi dete bilo da...)
niza92
Akvarista

Registrovan: 02 Jan 2010

PorukaPoslao: Pon Feb 06, 2012 8:21 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

druze a jer u prirodi ribe imaju purpenu?bez uvrede Wink
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuMSN Messenger
Prikaži poruke iz poslednjih:      
Napiši novu temuOdgovori na poruku
 Skoči na:   

Srodne Teme
Tema Autor Forum Odgovori Poslao
Nema novih poruka Moja centralna Amerika surcinac Američki ciklidi 17 Ned Maj 13, 2012 11:41 am Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Moja mladj gupike! Kristina Guppy fun club 66 Uto Apr 03, 2012 3:44 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Moja dzungla :D Onix21 Akvarijumi 19 Čet Mar 01, 2012 5:11 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Moja vodena baštica čeka novi dom rainforest Rainforest 29 Sub Feb 18, 2012 1:41 pm Pogledaj zadnje poruke
Ovaj forum je zaključan i ne možete menjati teme ili odgovarati Da li je moja Crna Molly trudna? VukVujovic Razmnožavanje 15 Pet Jan 27, 2012 11:09 pm Pogledaj zadnje poruke

Linkovi: MyCity  Moj biljni akvarijum  Akvarističko društvo Srbije  Pirane  Vaš Sajt  Vaš Sajt 

eXTReMe Tracker
Akvaristika
rss
Creative Commons License