Akvaristika forum
Pretraga • Pravilnik • Album • Profil • Proveri privatne poruke • Lista članova • Registruj se Uloguj se
 akvarijum.org • Baza biljaka • Slike • Tekstovi • Video • Kalkulator • Kontakt • Marketing
 moli Pogledaj sledeću temu
Pogledaj prethodnu temu
Napiši novu temuOdgovori na poruku
Objavi na Facebook
Autor Poruka
Neca1221
Akvarista

Registrovan: 07 Jan 2012

PorukaPoslao: Pet Jan 27, 2012 11:41 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

ovak jedna moli mi se omrestila 1 decembra. Ima 5 malih beba da li smem da ih pustim u akvarijum? To mi je inace prvi mrest, bebe normalno rastu cak imaju i male stomacice Very Happy duge su oko 1,3cm hranim ih hranom sera mikropan i tako skoro 2 meseca od ribica imam
2skalara
3moli
5gupi
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu poruku
AquaShop
Sponzor

PorukaPoslao: Pet Jan 27, 2012 11:41 pm Snimi Poruku Nazad na vrh

Stefan062
Akvarista

Registrovan: 03 Avg 2010

PorukaPoslao: Pet Jan 27, 2012 11:44 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

pa skalari mogu da ih smazu samo ako su dovoljno veliki za to Smile treba progutati tih centimetar i nesto Sad proceni sam
Fiber
Akvarista

Registrovan: 21 Avg 2011

PorukaPoslao: Sub Jan 28, 2012 12:18 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Koliki su skalari? Oni u tvojoj situaciji predstavljaju jedinu pretnju za male. Neka pravilo je da ako je mlada riba veca od usta ribe koja je najveca u akvarijumu (u tvom slucaju skalar) onda nema opasnosti.
Al to se nije uvek pokazalo tacnim. Najbolje je da sam procenis, ako su skalari mladi onda moze, veliki skalari znaju da gricnu i malo vece gupike, a kamoli mladuncad.
krlle83
Akvarista

Registrovan: 02 Jan 2012

PorukaPoslao: Sub Jan 28, 2012 1:17 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Malce ubacujes u Aq tek posle 2 meseca pre toga nikako Skalari ce odmah da ih smazu.
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuMSN Messenger
marko.pa
Akvarista

Registrovan: 27 Nov 2011

PorukaPoslao: Sub Jan 28, 2012 9:08 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Posle dva meseca malci vise nisu malci vec odrasle ribe.
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuPošalji email
krlle83
Akvarista

Registrovan: 02 Jan 2012

PorukaPoslao: Sub Jan 28, 2012 11:13 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Znam imam ih u kotilici 11 komada i stari su oko 40 dana,ubacio sam jednu koja je bila najkrupnija od njih momentalno su je napali skalari i trihogasteri.
Izvadio sam je brze nego sto sam je ubacio...
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuMSN Messenger
Neca1221
Akvarista

Registrovan: 07 Jan 2012

PorukaPoslao: Ned Jan 29, 2012 10:09 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

pa ovaj veliki je oko 10 cm a ovaj mali paaa on je mali Very Happy i hteo sam ja da izbacim tog velikog skalara ali nekako mi je drag razmislicu ali hvala na savetima Smile
baklja
Slučajni Prolaznik

Registrovan: 18 Feb 2012

PorukaPoslao: Ned Feb 19, 2012 12:03 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

imam zenku moli od juce je non stop na dnu aq i muzjak je samo juri i gricka,neznam jel je spremna da se okoti ili je nesto drugo,nema bas veliki stomak
Prikaži poruke iz poslednjih:      
Napiši novu temuOdgovori na poruku
 Skoči na:   

Srodne Teme
Tema Autor Forum Odgovori Poslao
Nema novih poruka gupi, blek moli cudno ponasanje milancxe Bolest 7 Čet Maj 17, 2012 6:50 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka black moli + yelow moli shomyxd Ribe 9 Sre Maj 02, 2012 4:58 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Blek moli -beli tragovi na perajima? disident011 Bolest 9 Ned Apr 15, 2012 10:30 am Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Moli,Plati,barbusi Bojan98nbgd Tražnja 1 Sub Apr 14, 2012 3:30 pm Pogledaj zadnje poruke
Ovaj forum je zaključan i ne možete menjati teme ili odgovarati Crna moli za razno Zvrle Razmena 1 Pet Apr 13, 2012 9:56 pm Pogledaj zadnje poruke

Linkovi: MyCity  Moj biljni akvarijum  Akvarističko društvo Srbije  Pirane  Vaš Sajt  Vaš Sajt 

eXTReMe Tracker
Akvaristika
rss
Creative Commons License