| Autor |
Poruka |
Neca1221
Akvarista
Registrovan: 07 Jan 2012
|
ovak jedna moli mi se omrestila 1 decembra. Ima 5 malih beba da li smem da ih pustim u akvarijum? To mi je inace prvi mrest, bebe normalno rastu cak imaju i male stomacice duge su oko 1,3cm hranim ih hranom sera mikropan i tako skoro 2 meseca od ribica imam
2skalara
3moli
5gupi |
|
|
|
   |
 |
AquaShop
Sponzor
|
|
|
 |
Stefan062
Akvarista

Registrovan: 03 Avg 2010
|
pa skalari mogu da ih smazu samo ako su dovoljno veliki za to treba progutati tih centimetar i nesto proceni sam |
|
|
|
   |
 |
Fiber
Akvarista

Registrovan: 21 Avg 2011
|
Koliki su skalari? Oni u tvojoj situaciji predstavljaju jedinu pretnju za male. Neka pravilo je da ako je mlada riba veca od usta ribe koja je najveca u akvarijumu (u tvom slucaju skalar) onda nema opasnosti.
Al to se nije uvek pokazalo tacnim. Najbolje je da sam procenis, ako su skalari mladi onda moze, veliki skalari znaju da gricnu i malo vece gupike, a kamoli mladuncad. |
|
|
|
   |
 |
krlle83
Akvarista

Registrovan: 02 Jan 2012
|
Malce ubacujes u Aq tek posle 2 meseca pre toga nikako Skalari ce odmah da ih smazu. |
|
|
|
    |
 |
marko.pa
Akvarista

Registrovan: 27 Nov 2011
|
Posle dva meseca malci vise nisu malci vec odrasle ribe. |
|
|
|
    |
 |
krlle83
Akvarista

Registrovan: 02 Jan 2012
|
Znam imam ih u kotilici 11 komada i stari su oko 40 dana,ubacio sam jednu koja je bila najkrupnija od njih momentalno su je napali skalari i trihogasteri.
Izvadio sam je brze nego sto sam je ubacio... |
|
|
|
    |
 |
Neca1221
Akvarista
Registrovan: 07 Jan 2012
|
pa ovaj veliki je oko 10 cm a ovaj mali paaa on je mali i hteo sam ja da izbacim tog velikog skalara ali nekako mi je drag razmislicu ali hvala na savetima  |
|
|
|
   |
 |
baklja
Slučajni Prolaznik

Registrovan: 18 Feb 2012
|
imam zenku moli od juce je non stop na dnu aq i muzjak je samo juri i gricka,neznam jel je spremna da se okoti ili je nesto drugo,nema bas veliki stomak |
|
|
|
   |
 |
|
|