Akvaristika forum
Pretraga • Pravilnik • Album • Profil • Proveri privatne poruke • Lista članova • Registruj se Uloguj se
 akvarijum.org • Baza biljaka • Slike • Tekstovi • Video • Kalkulator • Kontakt • Marketing
 mrest borca Pogledaj sledeću temu
Pogledaj prethodnu temu
Napiši novu temuOdgovori na poruku
Objavi na Facebook
Autor Poruka
vander
Slučajni Prolaznik

Registrovan: 20 Jan 2012

PorukaPoslao: Sub Feb 04, 2012 6:27 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

evo ljudi pustio sam zenku sad muzjak hoce da je "zagrli" al je ona brza od njega pa mu utekne znate li zasto i jel imao ko takav slucaj i kako ga je resio?
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu poruku
AquaShop
Sponzor

PorukaPoslao: Sub Feb 04, 2012 6:27 pm Snimi Poruku Nazad na vrh

nsmali
Akvarista

Registrovan: 30 Sep 2011

PorukaPoslao: Ned Feb 12, 2012 7:33 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Anboy ::
nsmali ::

a evo i najveceg, za kog se dvoumim da li da ga odvajam, jer sumljam da je mlad muzijak...

Image

Muzjak 100% Very Happy

teglirao sma ga pre 10tak dana, mislio sam da je bolestan jer se izvrcao ali je to bilo od prejedanja, sada je sve ok, a evo kako izgleda...

Image

nemam foto aparat inace bi slike bile i bolje, a kod ostalih malaca ne mogu pol da provalim, trebace mi pomoc...
Dream
Slučajni Prolaznik

Registrovan: 18 Jun 2011

PorukaPoslao: Ned Feb 12, 2012 8:46 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Svaka cast. Very Happy Ja sam pokusao da ih mrestim, ali mi nije uspelo... Mnogo je lep ovaj plavi na poslednjoj slici. Smile Postavi ako mozes i slike od tih drugih malaca, pa da probamo svi (ako mozemo) da pomognemo oko utvrdjivanja pola. Wink
Neon Nitro
Akvarista

Opomene: 2
Registrovan: 17 Mar 2011

PorukaPoslao: Ned Feb 12, 2012 9:01 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Moram priznati lep muzjak Very Happy
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuPošalji email
Anboy
Urednik
Urednik

Registrovan: 16 Feb 2011

PorukaPoslao: Uto Feb 14, 2012 9:27 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Nsmali ali sam ga slikao Smile kao da si ga zamolio da ti pozira. Lep malac.
nsmali
Akvarista

PorukaPoslao: Sre Feb 15, 2012 2:48 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

hvala Anboy, pohvala od tebe znaci da je stvarno ok Smile

raste neverovatno brzo, evo kako izgleda sada posle 10tak dana Smile

Image

bio je agresivan na sve, a sada se malo plasi kada mu se primaknem boksu

a izolovao sma jos jednog, mladog muzijaka Smile

Image

Poslednji izmenio nsmali dana Čet Feb 23, 2012 6:20 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
nsmali
Akvarista

PorukaPoslao: Čet Feb 23, 2012 6:27 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

p.s. slikano telefonom pa nije bas najbolje...
branko97KW
Akvarista

Registrovan: 19 Feb 2012

PorukaPoslao: Čet Feb 23, 2012 6:35 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Prelep ti je
Sta bi sa onim punoglavcem Very Happy
nsmali
Akvarista

PorukaPoslao: Čet Feb 23, 2012 7:18 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

onog punoglavca, sto je zaostao, nema pa nema Smile
verovatno pojeden Smile
nsmali
Akvarista

PorukaPoslao: Uto Mar 20, 2012 1:14 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

evo malo da osvezim slikama u sta su izrasli Smile

Image

Image

tirkizni, koji ima i crvene i plave...
Image

Image

Image
i jedna muzijak koji je kasnije izdvojen pa mu peraja malo zaostaju ali nadoknadice i to u trenucima sepurenja sa prvim komsijom Wink

Image

Image

Image
Prikaži poruke iz poslednjih:      
Napiši novu temuOdgovori na poruku
 Skoči na:   

Srodne Teme
Tema Autor Forum Odgovori Poslao
Nema novih poruka Mrest barbusa CoFi Razmnožavanje 7 Pet Maj 04, 2012 3:46 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Mrest borca nesto nije u redu mikica555 Razmnožavanje 36 Sre Maj 02, 2012 6:49 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Uginuce borca somina Bolest 7 Ned Apr 29, 2012 2:29 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Mrest yellow molly - video HD chavke Ribe 3 Uto Apr 24, 2012 9:26 am Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Mrest Barbusa CoFi Ribe 2 Čet Apr 12, 2012 12:47 pm Pogledaj zadnje poruke

Linkovi: MyCity  Moj biljni akvarijum  Akvarističko društvo Srbije  Pirane  Vaš Sajt  Vaš Sajt 

eXTReMe Tracker
Akvaristika
rss
Creative Commons License