Akvaristika forum
Pretraga • Pravilnik • Album • Profil • Proveri privatne poruke • Lista članova • Registruj se Uloguj se
 akvarijum.org • Baza biljaka • Slike • Tekstovi • Video • Kalkulator • Kontakt • Marketing
 mrtve ribe Pogledaj sledeću temu
Pogledaj prethodnu temu
Napiši novu temuOdgovori na poruku
Objavi na Facebook
Autor Poruka
Cyrix
Akvarista

Registrovan: 17 Nov 2011

PorukaPoslao: Sre Jan 04, 2012 9:28 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

vec dva tri dana ne vidim jednog pandu cory-ja. malopre cak kad je filter ciscen prilicno dobro je pogledano i nema ga, nije iskocio ni iz jednog coska Smile
ako riba ugine u aq i ostane unutra, moze li stetiti drugima? da li ce biti pojedena od strane drugih riba takodje mirnih...
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuPoseti sajt autoraMSN Messenger
AquaShop
Sponzor

PorukaPoslao: Sre Jan 04, 2012 9:28 pm Snimi Poruku Nazad na vrh

boki 013
Akvarista

Registrovan: 28 Nov 2010

PorukaPoslao: Sre Jan 04, 2012 10:43 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

meni su ancitrusi i puzevi amazonci pojeli jednu neonku nasao sam samo kosti glave i kicme
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu poruku
PlantMaster
Akvarista

Registrovan: 04 Okt 2011

PorukaPoslao: Sre Jan 04, 2012 10:59 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Da, to se desava u akvarijumima kao i na celoj planeti Zemlji da sve u prirodi kruzi , tako i hranljive materije.

Uvek postoji neko ili nesto sto jede ovo drugo , tako kozice poznate po tome kako jedu algu pojedu ribicu neverovatno brzo, ostanu samo koske , cak sam vidjala i kosture na kojima su rebra ribe ostala kao na crtanom kad koza pobegne sa kostura .Smile)

Da li je akvarijum mozda dobro ubiljen pa ima gde da se sakrije pogledu ? Znaju Kori da se kriju danju pa onda nocu da izadju.
Cyrix
Akvarista

PorukaPoslao: Sre Jan 04, 2012 11:36 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

ubiljen je blize zadnoj strani. ima mozda 12-15 biljki ne racunajuci lokvanje... ali opet na 74l nije to strasno i vidi se... ali svakako ostaje mogucnost. no nisam primetio ni kostur sto je svakako lose.

interesuje me koliko bi vremena bilo potrebno da ga pojedu. ima 20ak riba, u glavnom sitnih (borac je sada u svojem malom aq) i ima isto toliko kozica, 3 helene, 2 amazonca i nerita.
nikouro
Urednik
Urednik

Registrovan: 14 Feb 2010

PorukaPoslao: Čet Jan 05, 2012 10:10 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Svim tim puzevima mrtvi coriji bi bili dobar zalogaj koji ne bi trebali da okuse zbog mogucnosti da se zaraze '' necim ''.
Jel to akvarijum sa olovom ???
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuPoseti sajt autora
Cyrix
Akvarista

PorukaPoslao: Čet Jan 05, 2012 10:29 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

nikouro ::

naravno da ne! zbog cega bi bio?
Aquamen
Akvarista

Registrovan: 19 Dec 2011

PorukaPoslao: Čet Jan 05, 2012 10:50 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Cyrix ::
nikouro ::

naravno da ne! zbog cega bi bio?

Zbog teme "Olovo u akvarijumu" Wink

pozdrav
Cyrix
Akvarista

PorukaPoslao: Čet Jan 05, 2012 11:07 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

hmmm... pomesao si me. ja sam dao odgovor da ne bih nikako preporucio olovo u aq!

btw odosmo u off.
Prikaži poruke iz poslednjih:      
Napiši novu temuOdgovori na poruku
 Skoči na:   

Srodne Teme
Tema Autor Forum Odgovori Poslao
Nema novih poruka velika rana na boku ribe rajak1 Bolest 11 Pet Maj 18, 2012 11:05 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Ucestalo crkavanje ribe Bojan Bolest 6 Sub Maj 12, 2012 7:16 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka ribe drugovi scalar 3 Razno 25 Sre Maj 09, 2012 2:35 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka ribe ubrzano disu i cesu se od dno RORY Bolest 23 Uto Maj 08, 2012 2:15 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Mahovinu za ribe maslachak Razmena 3 Sub Maj 05, 2012 12:51 am Pogledaj zadnje poruke

Linkovi: MyCity  Moj biljni akvarijum  Akvarističko društvo Srbije  Pirane  Vaš Sajt  Vaš Sajt 

eXTReMe Tracker
Akvaristika
rss
Creative Commons License