| Autor |
Poruka |
Cyrix
Akvarista

Registrovan: 17 Nov 2011
|
vec dva tri dana ne vidim jednog pandu cory-ja. malopre cak kad je filter ciscen prilicno dobro je pogledano i nema ga, nije iskocio ni iz jednog coska
ako riba ugine u aq i ostane unutra, moze li stetiti drugima? da li ce biti pojedena od strane drugih riba takodje mirnih... |
|
|
|
     |
 |
AquaShop
Sponzor
|
|
|
 |
boki 013
Akvarista

Registrovan: 28 Nov 2010
|
meni su ancitrusi i puzevi amazonci pojeli jednu neonku nasao sam samo kosti glave i kicme |
|
|
|
   |
 |
PlantMaster
Akvarista

Registrovan: 04 Okt 2011
|
Da, to se desava u akvarijumima kao i na celoj planeti Zemlji da sve u prirodi kruzi , tako i hranljive materije.
Uvek postoji neko ili nesto sto jede ovo drugo , tako kozice poznate po tome kako jedu algu pojedu ribicu neverovatno brzo, ostanu samo koske , cak sam vidjala i kosture na kojima su rebra ribe ostala kao na crtanom kad koza pobegne sa kostura . )
Da li je akvarijum mozda dobro ubiljen pa ima gde da se sakrije pogledu ? Znaju Kori da se kriju danju pa onda nocu da izadju. |
|
|
|
   |
 |
Cyrix
Akvarista

|
ubiljen je blize zadnoj strani. ima mozda 12-15 biljki ne racunajuci lokvanje... ali opet na 74l nije to strasno i vidi se... ali svakako ostaje mogucnost. no nisam primetio ni kostur sto je svakako lose.
interesuje me koliko bi vremena bilo potrebno da ga pojedu. ima 20ak riba, u glavnom sitnih (borac je sada u svojem malom aq) i ima isto toliko kozica, 3 helene, 2 amazonca i nerita. |
|
|
|
     |
 |
nikouro
Urednik

Registrovan: 14 Feb 2010
|
Svim tim puzevima mrtvi coriji bi bili dobar zalogaj koji ne bi trebali da okuse zbog mogucnosti da se zaraze '' necim ''.
Jel to akvarijum sa olovom ??? |
|
|
|
    |
 |
Cyrix
Akvarista

|
| nikouro :: |
naravno da ne! zbog cega bi bio? |
|
|
|
     |
 |
Aquamen
Akvarista

Registrovan: 19 Dec 2011
|
| Cyrix :: |
| nikouro :: |
naravno da ne! zbog cega bi bio? |
Zbog teme "Olovo u akvarijumu"
pozdrav |
|
|
|
   |
 |
Cyrix
Akvarista

|
hmmm... pomesao si me. ja sam dao odgovor da ne bih nikako preporucio olovo u aq!
btw odosmo u off. |
|
|
|
     |
 |
|
|