Akvaristika forum
Pretraga • Pravilnik • Album • Profil • Proveri privatne poruke • Lista članova • Registruj se Uloguj se
 akvarijum.org • Baza biljaka • Slike • Tekstovi • Video • Kalkulator • Kontakt • Marketing
 muzijaci gupike susi se rep Pogledaj sledeću temu
Pogledaj prethodnu temu
Napiši novu temuOdgovori na poruku
Objavi na Facebook
Autor Poruka
nsmali
Akvarista

Registrovan: 30 Sep 2011

PorukaPoslao: Uto Dec 27, 2011 7:04 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

u akvarijumu se nalazi jato gupika oko 15tak i 5 neonki i 2 cistaca
tako je vec nekih 5 meseci i sve je super, ribice se mreste i malci se sami skrivaju i odrastaju tako...
medjutim pre nedelju dana jednom muzijaku se rep osusio i deformisao i uginuo je, evo danas vidim da su jos dva muziajka zarazena... jednog je zahvatilo mnogo a drugog malo...
zna li ko sta je u pitanju ila li leka? koji?
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu poruku
AquaShop
Sponzor

PorukaPoslao: Uto Dec 27, 2011 7:04 pm Snimi Poruku Nazad na vrh

deak
Urednik
Urednik

Registrovan: 13 Maj 2010

PorukaPoslao: Uto Dec 27, 2011 7:54 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Opisi svoj akvarium velicinu odrzavanje hranjenje itd. a slika bi jako pomogla.
Bojan
Administrator
Administrator

Registrovan: 25 Feb 2009

PorukaPoslao: Uto Dec 27, 2011 8:35 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Kako mislis osusio?
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuPošalji emailPoseti sajt autora
nsmali
Akvarista

PorukaPoslao: Sre Dec 28, 2011 1:02 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

osusio... sav se nekako ulepi, skupi...
i onda otezano plivaju, tako dan/dva i ugine... samo muzijaci...
kupio sam pre nekoliko dana nekog cistaca stakla, nesto gadno kao som, ne znam kako se zove... mozda sam neku bolest sa njim doneo
nikouro
Urednik
Urednik

Registrovan: 14 Feb 2010

PorukaPoslao: Sre Dec 28, 2011 1:06 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

http://www.akvarijum.org/forum/bolesti-t2252.html

http://www.akvarijum.org/forum.....alleryId=2

Procitaj koji tekst u ovoj temi pa pokusaj da makar nesto priblizno zakljucis.
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuPoseti sajt autora
Ghandi_bl
Akvarista

Registrovan: 07 Nov 2011

PorukaPoslao: Sre Dec 28, 2011 2:33 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Za gupije ne znam sta je, a to 'gadno kao som' je vjerovatno ancistrus Very Happy
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuPoseti sajt autora
Bojan
Administrator
Administrator

Registrovan: 25 Feb 2009

PorukaPoslao: Sre Dec 28, 2011 4:43 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

To je onda skupljanje peraja. Ne moze ribi da se osusi rep, mislim, nema logike.
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuPošalji emailPoseti sajt autora
deak
Urednik
Urednik

PorukaPoslao: Sre Dec 28, 2011 8:04 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Susenje repova ili skupljanje repnog peraja nije isto Smile. Samo mi reic dal ti sa skupljenim perajima plivaju pijano i dosta se sakrivaju?
nsmali
Akvarista

PorukaPoslao: Sre Dec 28, 2011 8:09 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

hvala svima...
ne sakrivaju se... a otezano plivaju, ne pijano, pre bih rekao da se muce
deak
Urednik
Urednik

PorukaPoslao: Sre Dec 28, 2011 8:19 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

To je to, bakterialna bolest sto je napala kozu ribice, lecenje mozes sa Bactopur, bactopur direct, bakto tabs ili costapur, samo jedan od preparata ili ako si u mogucnostvu uzmi FMC koji je mnogo bolji od ostalih navedenih. Tretiraj ceo akvarium i cesce zamenjuj vodu barem nedeljno jednom i smanji ishranu kod njih. Bilo koji od navedenih lekova bi trebalo da pomogne.
nsmali
Akvarista

PorukaPoslao: Sre Dec 28, 2011 8:50 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

hvala, javicu rezultate
Prikaži poruke iz poslednjih:      
Napiši novu temuOdgovori na poruku
 Skoči na:   

Srodne Teme
Tema Autor Forum Odgovori Poslao
Nema novih poruka gupike prirodno staniste milang Guppy fun club 1 Sre Maj 09, 2012 12:44 am Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka gupike i ksifoi matija2008 Ponuda 1 Uto Maj 08, 2012 8:11 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Hrana za male gupike Fish 101 Početak u akvaristici 3 Uto Maj 01, 2012 7:56 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Gupike crkavaju Stefan036 Bolest 23 Pon Apr 30, 2012 11:30 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Gupike - Kolumbija ili ti kobra dejanns Ponuda 0 Ned Apr 29, 2012 10:16 am Pogledaj zadnje poruke

Linkovi: MyCity  Moj biljni akvarijum  Akvarističko društvo Srbije  Pirane  Vaš Sajt  Vaš Sajt 

eXTReMe Tracker
Akvaristika
rss
Creative Commons License