Akvaristika forum
Pretraga • Pravilnik • Album • Profil • Proveri privatne poruke • Lista članova • Registruj se Uloguj se
 akvarijum.org • Baza biljaka • Slike • Tekstovi • Video • Kalkulator • Kontakt • Marketing
 Nano reef ali ipak 300l Pogledaj sledeću temu
Pogledaj prethodnu temu
Napiši novu temuOdgovori na poruku
Objavi na Facebook
Autor Poruka
LAVxXx
Akvarista

Registrovan: 08 Nov 2015

PorukaPoslao: Ned Sep 03, 2017 8:54 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Stiglo je i kamenje napokon

Image

Image
Sad se igram sa skimerima ali mislim da ce ostati kao na prvoj slici da se ne vide.
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu poruku
AquaShop
Sponzor

PorukaPoslao: Ned Sep 03, 2017 8:54 pm Snimi Poruku Nazad na vrh

nzivkovic
Akvarista

Registrovan: 02 Feb 2013

PorukaPoslao: Ned Sep 03, 2017 9:26 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

LAVxXx ::

Sad se igram sa skimerima ali mislim da ce ostati kao na prvoj slici da se ne vide.

"Strimovima" i mene je začudio različit položaj ali ako je igranje u pitanju onda lep provod Wink
LAVxXx
Akvarista

PorukaPoslao: Ned Sep 03, 2017 9:46 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

nzivkovic ::
LAVxXx ::

"Strimovima" i mene je začudio različit položaj ali ako je igranje u pitanju onda lep provod Wink

Isprobavam malo pa cemo videti na kraju kako cu ih postqviti, kontam da cu ih pomerati jos dosta puta,kad dodju korali...
Isazh

Registrovan: 23 Avg 2017

PorukaPoslao: Pet Sep 29, 2017 2:26 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Kako napreduje aq ?
LAVxXx
Akvarista

PorukaPoslao: Pet Sep 29, 2017 2:57 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Isazh ::
Kako napreduje aq ?

Druze vidi se da ne objavljujem nista Sad
Tako da cutim i cekam da malo zivne akvarijum.....
Nece nista da mi se primi moram da cekam cikliranje da prodje
JBG nemam RO vodu pa ce ici malo teze Sad
Isazh

Registrovan: 23 Avg 2017

PorukaPoslao: Pet Sep 29, 2017 3:10 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Ja koristim demi vodu iz maxija, mogu ti reci da sam zadovoljan sve mi od korala zivi i raste. Jel si dodavao bakterije?
LAVxXx
Akvarista

PorukaPoslao: Pet Sep 29, 2017 3:31 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Isazh ::
Ja koristim demi vodu iz maxija, mogu ti reci da sam zadovoljan sve mi od korala zivi i raste. Jel si dodavao bakterije?

Ja sam koristio dok sam imao mali, sad ovaj veliki puno mi je da kupim toliku kolicinu vode.
Dodavao i dalje isto strpljenje vidicemo.
Serene Sky
Akvarista

Registrovan: 13 Nov 2013

PorukaPoslao: Pet Sep 29, 2017 3:36 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Koristim ja i ja Demi vodu. Sve živo zravo raste bez problema al najbolje uspevaju diatomi neke tvrde zelene i braon alge, svakih 15 dana moram da stružem staklo. Letos sam se zeznuo vise puta pa umesto obicne natocio Demi vodu i gle cuda sitna razlika u ukusu Demi malo kiselkastijeg ukusa u odnosu na česmusu... destilovana voda malo sutra.
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuPošalji email
Prikaži poruke iz poslednjih:      
Napiši novu temuOdgovori na poruku
 Skoči na:   

Srodne Teme
Tema Autor Forum Odgovori Poslao
Nema novih poruka Nano cube ideja, upomoć Nerd Početak u akvaristici 26 Uto Avg 15, 2023 7:34 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Mali akvarijum NANO TANK Kacica Početak u akvaristici 11 Sre Mar 15, 2023 5:55 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Ručna izrada - 300l reduktor Akvarijumi 68 Uto Feb 08, 2022 5:29 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Reef cube Miksa Morski Akvarijumi 7 Sre Dec 08, 2021 6:57 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Od sumraka do svitanja reef CristopherMoltisanti Oprema u morskoj akvaristici 2 Pon Jul 27, 2020 8:21 pm Pogledaj zadnje poruke

Linkovi: MyCity  Moj biljni akvarijum  Vaš Sajt  Pirane  Vaš Sajt  Vaš Sajt 

eXTReMe Tracker