Autor |
Poruka |
LAVxXx
Akvarista
Registrovan: 08 Nov 2015
|
Stiglo je i kamenje napokon
Sad se igram sa skimerima ali mislim da ce ostati kao na prvoj slici da se ne vide. |
|
|
|
|
AquaShop
Sponzor
|
|
|
|
nzivkovic
Akvarista
Registrovan: 02 Feb 2013
|
LAVxXx :: |
Sad se igram sa skimerima ali mislim da ce ostati kao na prvoj slici da se ne vide. |
"Strimovima" i mene je začudio različit položaj ali ako je igranje u pitanju onda lep provod |
|
|
|
|
LAVxXx
Akvarista
|
nzivkovic :: |
LAVxXx :: |
"Strimovima" i mene je začudio različit položaj ali ako je igranje u pitanju onda lep provod |
Isprobavam malo pa cemo videti na kraju kako cu ih postqviti, kontam da cu ih pomerati jos dosta puta,kad dodju korali... |
|
|
|
|
Isazh
Registrovan: 23 Avg 2017
|
|
|
|
LAVxXx
Akvarista
|
Isazh :: |
Kako napreduje aq ? |
Druze vidi se da ne objavljujem nista
Tako da cutim i cekam da malo zivne akvarijum.....
Nece nista da mi se primi moram da cekam cikliranje da prodje
JBG nemam RO vodu pa ce ici malo teze |
|
|
|
|
Isazh
Registrovan: 23 Avg 2017
|
Ja koristim demi vodu iz maxija, mogu ti reci da sam zadovoljan sve mi od korala zivi i raste. Jel si dodavao bakterije? |
|
|
|
|
LAVxXx
Akvarista
|
Isazh :: |
Ja koristim demi vodu iz maxija, mogu ti reci da sam zadovoljan sve mi od korala zivi i raste. Jel si dodavao bakterije? |
Ja sam koristio dok sam imao mali, sad ovaj veliki puno mi je da kupim toliku kolicinu vode.
Dodavao i dalje isto strpljenje vidicemo. |
|
|
|
|
Serene Sky
Akvarista
Registrovan: 13 Nov 2013
|
Koristim ja i ja Demi vodu. Sve živo zravo raste bez problema al najbolje uspevaju diatomi neke tvrde zelene i braon alge, svakih 15 dana moram da stružem staklo. Letos sam se zeznuo vise puta pa umesto obicne natocio Demi vodu i gle cuda sitna razlika u ukusu Demi malo kiselkastijeg ukusa u odnosu na česmusu... destilovana voda malo sutra. |
|
|
|
|
|