Akvaristika forum
Pretraga • Pravilnik • Album • Profil • Proveri privatne poruke • Lista članova • Registruj se Uloguj se
 akvarijum.org • Baza biljaka • Slike • Tekstovi • Video • Kalkulator • Kontakt • Marketing
 nasa mala odgajivacnica Pogledaj sledeću temu
Pogledaj prethodnu temu
Napiši novu temuOdgovori na poruku
Objavi na Facebook
Autor Poruka
Mirche01
Akvarista

Registrovan: 23 Avg 2013

PorukaPoslao: Ned Jun 18, 2017 2:29 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Odlično.
Najviše od svega mi se sviđaju kozice , svaaka čast.

Imam i ja ovako nešto slično , samo što ja uzgajam biljke hehe Very Happy Budući RF hahaha
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuAIM AdresaYahoo MessengerMSN MessengerICQ broj
AquaShop
Sponzor

PorukaPoslao: Ned Jun 18, 2017 2:29 pm Snimi Poruku Nazad na vrh

garda011
Akvarista

Registrovan: 29 Jan 2010

PorukaPoslao: Ned Jun 18, 2017 3:51 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

trenutno smo u fazi razmnozavanja kozica i plan je da u stalnoj prodaji bude desetak vrsta Red Cherry Shrimp,Crystal Red Shrimp,Sakura,
Green Babaulti Shrimp, itd. A sto se tice biljaka obicno su dosle velika vecina konkretno nana u zameni za kozice i nabavljene neke jos vrste iz uvoza
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu poruku
Prikaži poruke iz poslednjih:      
Napiši novu temuOdgovori na poruku
 Skoči na:   

Srodne Teme
Tema Autor Forum Odgovori Poslao
Nema novih poruka Mala suma... velika suma... djuka7810 Akvarijumi 9 Pet Dec 11, 2020 9:17 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Mala-veca POMOC Milos91 Razno 48 Uto Nov 27, 2018 9:32 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Mala mala tanganjika Andjelija Afrički ciklidi 13 Sre Jul 13, 2016 11:30 am Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Boca za CO2 mala iz automobila. Betmen Ostala oprema 2 Pon Jun 13, 2016 11:42 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Mala pomoć oko povrća :) Sone_bg Ishrana 9 Pet Mar 11, 2016 2:10 pm Pogledaj zadnje poruke

Linkovi: MyCity  Moj biljni akvarijum  Vaš Sajt  Pirane  Vaš Sajt  Vaš Sajt 

eXTReMe Tracker