Akvaristika forum
Pretraga • Pravilnik • Album • Profil • Proveri privatne poruke • Lista članova • Registruj se Uloguj se
 akvarijum.org • Baza biljaka • Slike • Tekstovi • Video • Kalkulator • Kontakt • Marketing
 Neobican oblik Akvarijuma Pogledaj sledeću temu
Pogledaj prethodnu temu
Napiši novu temuOdgovori na poruku
Objavi na Facebook
Autor Poruka
vorens
Akvarista

Opomene: 1
Registrovan: 03 Apr 2012

PorukaPoslao: Pon Mar 10, 2014 10:45 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

nesha barajevac ::
A jesi razmišljao o vodenom zidu? Sada su in oni sa mehurićima, bubble wall.

potvrdjujem da je za ovo sto ti hoces nesin predlog najbolji...
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu poruku
AquaShop
Sponzor

PorukaPoslao: Pon Mar 10, 2014 10:45 pm Snimi Poruku Nazad na vrh

ser_pampur
Slučajni Prolaznik

Registrovan: 02 Dec 2012

PorukaPoslao: Uto Mar 11, 2014 10:39 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Evo da postavim sliku... Pa da svima bude lakse da shvati moju zamisao Smile
Image

Ima li neko ideju za akvarijum ili ipak da idem na vodeni zid?
ser_pampur
Slučajni Prolaznik

PorukaPoslao: Uto Mar 11, 2014 10:50 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Tacne dimenzije bi bile 120 visine, 56 duzine i 34 sirine
n1kolaola
Akvarista

Registrovan: 03 Jul 2011

PorukaPoslao: Uto Mar 11, 2014 10:59 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

pa ako sam ja dobro razumeo to bi ga stavio na radnu povrsinu?? kako bi cistio onda? :/
ser_pampur
Slučajni Prolaznik

PorukaPoslao: Uto Mar 11, 2014 11:02 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

ne, na ovaj zub od zida, iza je kuhinja, a slikano je iz dnevne sobe, gde se sada nalazi saksija, i to prazna, cvece pojela maca Smile
nesha barajevac
Urednik
Urednik

Registrovan: 20 Sep 2012

PorukaPoslao: Uto Mar 11, 2014 11:06 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Koliko razumem akvarijum treba da stoji na kraju kuhinje? Ujedno hoćeš da zatvoriš pogled na kuhinju? Nikako ti ne bih preporučio toliko visok akvarijum jer bi to bilo, što bi rekao Sale, pejn in di es.
Predlažem akvarijum visine 50 cm (eventualno i 60 ali ni cm više), haubu od nekih 10-12 cm visine. Prostor između haube i ove gore grede možeš da popuniš sa nekom policom i rešen problem.
n1kolaola
Akvarista

Registrovan: 03 Jul 2011

PorukaPoslao: Uto Mar 11, 2014 11:12 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

trazi drugo resenje previse truda buraz, aq 50cm odozgo spustis pregradni zid od iverice do aq i eto popunio si rupuna sredini ce biti aq sve super
ser_pampur
Slučajni Prolaznik

PorukaPoslao: Uto Mar 11, 2014 11:26 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

e, jbg... da sada idem na varijantu sa rigipsom, malo mi je glupo. A zna li neko cene vodenih zidova koji bi stao tu? znam da idem off Smile
nesha barajevac
Urednik
Urednik

Registrovan: 20 Sep 2012

PorukaPoslao: Sre Mar 12, 2014 10:31 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Kod mene u jednom kafiću je gazda postavio bubble wall, čini mi se malo manji od ovog tvog prostora, i izašlo ga je 160 €. Nije mala cena ali je prizor veličanstven. Mehurići idu čas sitniji, čas krpniji i menja se boja i intenzitet svetla. Ne znam ko mu je radio ali mogu da ga pitam. Proguglaj malo, sigurno ćeš saznati sve šta te interesuje.
Prikaži poruke iz poslednjih:      
Napiši novu temuOdgovori na poruku
 Skoči na:   

Srodne Teme
Tema Autor Forum Odgovori Poslao
Nema novih poruka Formiranje akvarijuma Sp@L3 Početak u akvaristici 3 Sre Jun 05, 2024 10:02 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Kako sa jednim grijacem grijati dva a... Luka2907 Grejanje i hladjenje 1 Uto Jan 09, 2024 10:53 am Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Kako sa 1 grijacem grijati 2 akvarijuma Luka2907 Grejanje i hladjenje 0 Uto Jan 09, 2024 10:53 am Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka formiranje novog akvarijuma thefezturtle Filteri i pumpe 0 Uto Apr 11, 2023 4:25 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka NEpoznati oblik zivota goranmbre Početak u akvaristici 2 Sre Feb 08, 2023 12:39 pm Pogledaj zadnje poruke

Linkovi: MyCity  Moj biljni akvarijum  Vaš Sajt  Pirane  Vaš Sajt  Vaš Sajt 

eXTReMe Tracker