Autor |
Poruka |
vorens
Akvarista
Opomene: 1
Registrovan: 03 Apr 2012
|
nesha barajevac :: |
A jesi razmišljao o vodenom zidu? Sada su in oni sa mehurićima, bubble wall. |
potvrdjujem da je za ovo sto ti hoces nesin predlog najbolji... |
|
|
|
|
AquaShop
Sponzor
|
|
|
|
ser_pampur
Slučajni Prolaznik
Registrovan: 02 Dec 2012
|
Evo da postavim sliku... Pa da svima bude lakse da shvati moju zamisao
Ima li neko ideju za akvarijum ili ipak da idem na vodeni zid? |
|
|
|
|
ser_pampur
Slučajni Prolaznik
|
Tacne dimenzije bi bile 120 visine, 56 duzine i 34 sirine |
|
|
|
|
n1kolaola
Akvarista
Registrovan: 03 Jul 2011
|
pa ako sam ja dobro razumeo to bi ga stavio na radnu povrsinu?? kako bi cistio onda? :/ |
|
|
|
|
ser_pampur
Slučajni Prolaznik
|
ne, na ovaj zub od zida, iza je kuhinja, a slikano je iz dnevne sobe, gde se sada nalazi saksija, i to prazna, cvece pojela maca |
|
|
|
|
nesha barajevac
Urednik
Registrovan: 20 Sep 2012
|
Koliko razumem akvarijum treba da stoji na kraju kuhinje? Ujedno hoćeš da zatvoriš pogled na kuhinju? Nikako ti ne bih preporučio toliko visok akvarijum jer bi to bilo, što bi rekao Sale, pejn in di es.
Predlažem akvarijum visine 50 cm (eventualno i 60 ali ni cm više), haubu od nekih 10-12 cm visine. Prostor između haube i ove gore grede možeš da popuniš sa nekom policom i rešen problem. |
|
|
|
|
n1kolaola
Akvarista
Registrovan: 03 Jul 2011
|
trazi drugo resenje previse truda buraz, aq 50cm odozgo spustis pregradni zid od iverice do aq i eto popunio si rupuna sredini ce biti aq sve super |
|
|
|
|
ser_pampur
Slučajni Prolaznik
|
e, jbg... da sada idem na varijantu sa rigipsom, malo mi je glupo. A zna li neko cene vodenih zidova koji bi stao tu? znam da idem off |
|
|
|
|
nesha barajevac
Urednik
Registrovan: 20 Sep 2012
|
Kod mene u jednom kafiću je gazda postavio bubble wall, čini mi se malo manji od ovog tvog prostora, i izašlo ga je 160 €. Nije mala cena ali je prizor veličanstven. Mehurići idu čas sitniji, čas krpniji i menja se boja i intenzitet svetla. Ne znam ko mu je radio ali mogu da ga pitam. Proguglaj malo, sigurno ćeš saznati sve šta te interesuje. |
|
|
|
|
|